МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 020
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! И аз като повечето от вас се спрях на диетата на Галимира. Искам да попитам под течпости само вода ли трябва да се пие или може неподсладен чай/кафе?  newsm03

Аз пия кафе и зелен чай,но ги подслаждам с 1 бучка кафява захар. Simple Smile

Аз попринцип ги пия непосладени и по много, особено чая  Laughing . Благодаря за отговора  Heart Eyes

# 541
С
Скрит текст:
Здравейте отслабващи,
след написаното от  crossfade стартирам днес съм на диетата написана от   galimira28.
Целта ми е поне 5кг и после хранене по 90ДД за да може да си задържа свалените кг.
и да сваля още.

Гламър, какво стана, започна ли я, имаш ли резултати. аз имах първите три дни само. Бях -2 кг, но в деня на картофи си върнах единия. Очаквах за 5 дни по-сериозен ефект, то този свален 1 кг е само задържаната вода.  Дано до десетия ден има желания резултат, надявам се на -3,5 кг общо.

А дали може денят на картофи да е ден на ориз, разбира се пак в малки количества, защото тези картофи много ме подуха. Другият вариант е да го пропускам този ден, но тогава става много кратка диетата.
Резултатите от диетата на Галимира при мен не бяха задоволяващи, НО проблема е при мен. Първите 5 дни свалих само 2кг  #Cussing out, като най-кофти ден ми беше 3-я ден с яйцата. Следващите дни не съм я спазвала стриктно, затова не свалих и грам. От днес съм на 90ДД, но там резултатите идват доста по-късно.

# 542
Nicolett,чудесен резултат!Поздравления!От колко кг започна и точно ли ги спазваш количествата храна?

Да нямам нито едно прегрешение. Всичко е стриктно,но заедно с диетата ходя и да бягам. Сигурно свалям по-бързо защото започнах от 78кг при ръст 165см е прекалено много ! Simple Smile  Пожелавам и на вас много минуси ! Heart Eyes

# 543
Благодаря ти! Hug Peace bouquet

# 544
Здравейте момичета, аз съм мъж но въпреки това ви пиша за да ви окуража в борбата с килограмите.
Диетата на Ваня Червенкова при мен ПОДЕЙСТВА, за един цикъл 12дена, при абсолютно стриктно спазване на хранителния режим (може би и самата Червенкова не го е спазвала толкова строго) имам предвид, че съм се хранил само с варено и печено, без пържено, без добавяне на зехтин, сол и други подправки, пиене по 4 литра вода на ден  и общо за тези 12 дни съм изпил освен водата и   едно кафе и един чай без захар естествено.
Равносметката от 96 кг, сега съм 91 кг, т.е 5 кг за 12 дена. Според мен е много добре.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ВОЛЯ ДА УСТИСКАТЕ ДОКРАЙ.

П.С тези които казват че при тях не действа нека бъдат честни докрай пред себе си и да кажат не кривнаха ли поне веднъж от правия път Simple Smile))

# 545
  • София
Метаболизмът при мъжете е различен, моят мъж сваля двойно повече килограми при една и съща диета, която правим едновременно.

# 546
  • София
Здравейте, обмислям от събота да започна една 12-ка на Ваня Червенкова, искам да изчистя 1-2 кг.
Успех на всички и много минуси!  Peace

# 547
Метаболизмът при мъжете е различен, моят мъж сваля двойно повече килограми при една и съща диета, която правим едновременно.
Взе ми думите от клавиатурата bouquet
ММ сваля, аз си седя на същите кг. 24/7 сме заедно аз Не прегрешавам и той не , ама на другия ден
: той - на кантара ,  а аз в най добрия случай 0 има и дни с + , той чезне hahaha

# 548
  • София
И аз да се отчета. Правих на Галимира 9 дни като не бях съвсем стриктна, калориите ми бяха около 650 на ден може би. Тренировки всеки ден. Свалих 2,5 кг, като обаче не предвидих кога да я направя добре, защото след нея си трябва постепенно захранване, а на мен ми се падна празник, така че един ден след диетата си върнах 1 кг, след довечера ще е поне още 0.5 кг. Мисля обаче пак да я правя, но този път да съм стриктна, въпреки глада.

# 549
Здравейте слабеещи момичета!
Моля споделете с какво да заменя пилето?
Извинявам се предварително, ако въпросът е задаван и преди.

# 550
заешко
риба
телешко
яйца
извара

# 551
заешко
риба
телешко
яйца
извара

Блгодаря! Ще заложа на яйцата, а рибата ще заместя с изварка...мммм...

# 552
Не знам дали мъжете свалят по бързо от жените, но аз конкретно много трудно отслабвам. Досега винаги съм прилагал НВД с нея и яко кардио едвам свалям 2-3 кг. на месец.
След първия 12 дена от Червенкова, реших малко да променя диетата, добавих и телешко и дните ще ги повтарям по 3 дена, а не по 2 и разместих и малко подредбата на хранителните групи.
Ето как изглежда модифицираната ми версия :
-телешко-3дена
-зеленчуци-3дена
-пуешко (и предния път замених пилешкото с него )-3 дена
-плодове-3 дена
-риба-3 дена
-картофи-3 дена
-мляко-3 дена

След първите 6 дена от "новата" ми дита съм свалил още 2,2 кг. Без да правя никакво кардио.

П.С най-тегаво ми идва с пуешкото мисля да го заменя другия път с патешко, иначе с другите храни свикнах вече и даже ми е приятно да ги ям.

# 553
Zdraveite Momicheta nova sam tuk,no imam nujda ot podkrepa mn sam debela i nz kolko vratki trqbva da napravq za da stana pone 60 kg-sega sam 96 kg pri rast 158 sm i sam reshila da zapochvam dietata ot dnes 20.02 samo me izmachva kak shte se spravqm na tiq 3 smeni s rejima!Bqh go pravila predi i svalih-no bqh v otpusk!Dali ima znachenie tochno po koe vreme ot denonoshtieto shte qm sled kato vsqka sedmica sam razlichna smqna i az samata nz den li e-nosht li e,a kamo li organizma mi da znae!

# 554
Здравейте момичета. С какво мога да заменя картофите, защото не ми понасят и организма ми не ги преработва добре.

Общи условия

Активация на акаунт