МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 407
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Тифани, ако питаш мен просто размени дните на зеленчуци и салати, или си направи един свободен ден в понеделник, а после си продължи по план с два плодови  Peace

# 616
Тифани, яж плодове през деня, а вечерта зеленчуци на скара или салати само от зеленчуци.

# 617
  • Вестерос
Мерси, момичета, то има време до понеделник , ще го измисля  bouquet

А какво мислите, по предния ми въпрос. За втория рибен ден да го направя с яйца?  Thinking

На пилето само сол слагам. Като цяло гледам да изпълнявам само сол и лимонов сок, прясно изцеден от мен за овкусяване. Кафето, чая без захар пия.

# 618
  • София
То по принцип не е добре човек да ползва подправките на Маги, а за диета ми се вижда абсурд и нямам предвид, че не са моно и че не са разрешени в диетата. Ако човек не обича пиле, да си купи телешко, аз и на свинско съм монодиетувала(с намалено количество в сравнение, с това, което бих изяла пилешко). Важното е организмът да се изчисти точно от вредните вещества, които се съдържат във всякаквите магита.

По-добре, ако човек няма да е стриктен да изяде един морков, чушка, отколкото един фалшив морков като "подправка".

# 619
За яйцата - не мисля, че ще е проблем. Просто така малко ще се забави резултата, защото през двата дни ще се разгражда различен протеин.

За подправките - никога на Маги и други подобни химии Naughty Аз понякога, рядко и извън режими, слагам от подправките за скара, но подобни гранули. Не само, че не стават за диетата, защото са "зеленчуци", а те се ядат в точно определен ден, а и само са минали покрай зеленчуците Peace Както писа Ния - ако няма да се спазва монотонността в някой ден е много по-добре да се сложат истински зеленчуци Peace

# 620
  • Вестерос
Ясно, мерси  bouquet

# 621
можеш да направиш допълнително 2 дни на яйца, но не се отказвай от втори рибен ден
рибните дни на мен ми дават най-добри резултати, само тогава добавям лимонов сок, но пак свалям най-много

# 622
  • Русе
Здравейте,

Преди 3-4г свалих 20кг с Дюкан за 3м. и си докарах подагра. През това време свалях и качвах.
 Май съм правила всички диети освен тази.

Преди 10 мин, размишлявайки до кога....., се сетих че скоро гледах в интернет отново много добър резултат постигнат с тази диета и реших от утре да опитам. За протокола имам и инсулинова резистентност, но отказах да пия лекарства.

Това е малко за мен. Много ще са ми трудни дните на пиле - от дюкана не го понасям и млякото.

Довечера ще прочета цялата тази тема, да се запозная по-подробно с вас и с диетата и ако има въпроси, ще ви пиша.

Имам да свалям само около 50-60кг   Shocked и за мен ще е предизвикателсвто, тъй като тази диета не съм пробвала и се надявам да намеря подкрема във ваша страна, стимул и надъхване.  bouquet

# 623
Здравейте,

Преди 3-4г свалих 20кг с Дюкан за 3м. и си докарах подагра. През това време свалях и качвах.
 Май съм правила всички диети освен тази.

Преди 10 мин, размишлявайки до кога....., се сетих че скоро гледах в интернет отново много добър резултат постигнат с тази диета и реших от утре да опитам. За протокола имам и инсулинова резистентност, но отказах да пия лекарства.

Това е малко за мен. Много ще са ми трудни дните на пиле - от дюкана не го понасям и млякото.

Довечера ще прочета цялата тази тема, да се запозная по-подробно с вас и с диетата и ако има въпроси, ще ви пиша.

Имам да свалям само около 50-60кг   Shocked и за мен ще е предизвикателсвто, тъй като тази диета не съм пробвала и се надявам да намеря подкрема във ваша страна, стимул и надъхване.  bouquet

За да отслабнеш красиво при твоите кг не забравяй и тренировките!
Постепенно.... започни с нормално ходене,след това бързо ходене, след това тичане по 15-20 минути на ден, през 2 дена, през 1 ден и така ще успееш!  Peace Heart Eyes bouquet

Късмет на всички !  Hug

# 624
  • Русе
Оо, да.

Ходя на народни танци, на по бързите хора не танцувам. В нас въртя велоергометъра от време на време обаче, все още работя над това да ми стане ежедневие. От около 2г пия между 3 и 4л вода на ден и искренно се надявам водата да ми помогне за прибирането на кожата. на 31г съм, надявам се да хвана последния влак и всичко да се прибере Simple Smile

# 625
Ще се справиш, има ли желание Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug

# 626
Здравейте, момичета!
Herzen  bouquet
Набързо минавам само да се запиша в темата-втори ден на плодове.Утре или картофи или кисело мляко или извара-още не съм решила.
Този път доста му изтървах края и имам много да свалям,така че ще се подкрепяме взаимно 😉

# 627
Здравейте, прекрасни диетки Simple Smile,
И аз да се отбележа, отново при вас Simple Smile
От вчера съм на ВЧ -900- супер, целта ми е 8-9кг. Правих диетата есента и свалих 4.5кг, които върнах с хапване, та отново на стартова позиция. Мисля да направя 2х12 за да видя до къде ще я докарам почивка по Великден и след това ще решавам как да продължа.

И не забравяйте по-прекрасни и борбени от нас няма важното е да имаме цел, която да следваме.

Успех на всички Simple Smile

# 628
  • Вестерос
Навих се за втори рибен, но не знам какво да си купя да ям. Имам купени само два котлета сьомга. Мислите ли , че ще ми стигнат за целия ден Grinning   Embarassed

# 629
Аз понеже не харесвам костите на рибата, и винаги си взимам от която и да е филе, разновидности на риба има доста.
Аз мисля да си направя калмарки или октопод.  newsm78 Може нали?
 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт