МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 398
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Може, Nancyyy. Peace
МоРсКа СиРеНа,радвам се да те видя.Помня от минали години колко си сериозна и упорита.Бързо ще стопиш всичко. Hug bouquet
Herzen,на моно ли си? Hug

# 631
  • Sofia, Bulgaria
На мен ми е по труден вторият ден на пиле... Как го приготвяте пилето?? голямо ми е мъчение ooooh!
пиле аз принципно правя с тази подправка и става добре... като цяло не съм фен на пилето, но така е поносимо

А къде го правиш? Позволявате ли си някакви сосове към пилето?
Главно пека на фурна, но съм ползвала и при паниране, пак добре става Simple Smile Доста е солена и гледам да внимавам с количеството

# 632
  • Вестерос
Аз избягвам такива смеси, боли ме корема от тях. Купувам си или си суша отделни подправки и си ги смесвам.

# 633
Навих се за втори рибен, но не знам какво да си купя да ям. Имам купени само два котлета сьомга. Мислите ли , че ще ми стигнат за целия ден Grinning   Embarassed

Сьомгата много засища, като нищо ще ти стигнат, ако не си ящна като мен.  Blush Аз бих си взела за по-сигурно и консерва риба тон в собствен сос или сардинки. Понеже сардинките са с костите, там има много полезни минерали.  Peace
Сега се самонадъхвам за рибния ден, но това което съм писала е вярно.
Вторият ми ден мина успешно на варени картофи, интересно ми е колко вода още ще си иде до утре сутринта.

Успех на всички!

# 634
  • Вестерос
Тази риба тон в консерва хич не ми харесва на мен.

Аз сега с зачудих, доматът го водят плод, кога да го ям  Joy И авокадото е плод май и то  newsm78

# 635
Значи е ок да ям на обяд сьомга, а  за вечеря калмари?  Shocked Shocked Shocked Ако е така,мога да бъда на тази диета завинаги Laughing Laughing

А също така още един въпрос мили дами, утре ми е първи на пилешко... ок ли ще е да ям и телешко и пилешко? Мисля,че не нали?

# 636
Не, не може телешко. Все пак това е монодиета Simple Smile

# 637
Добро утро на всички!

Надявам се да не съм в грешка с различната риба...Една и съща ли трябва? Не че ще умра, ако е така, де...

ДНес след 2ри ден картофи съм -700гр. Пилето ми за днес е опечено, готова съм.

Успешен ден без прегрешения ви желая! bouquet

# 638
  • Вестерос
Аз нарочно не се тегля, накрая искам да видя Simple Smile Днес ми е втори пилешки. Вчера както писах ядох половината от по-голямо пилешко филе на работа. Като се върнах към 4 сякаш огладнях и изядох другата половина. На вечеря си бях направила по-малко филе, само вкусих и хич не ми се ядеше. Остана за днес  Laughing

# 639
Deziderata, с теб се движим заедно в дните, макар че аз не ги спазвам съвсем (първият картофен направих протеинов, а вчера си позволих една бира). Рибата може да е различна. Важното е да е риба или морски дарове. Не може да се яде пиле и телешко в един ден, защото са различни по вид меса и така ще се забави резултата, а и няма да е монотонно поради същата причина.

И ММ е на диетата на Червенкова. Две вечери спа спокойно и продължително - отдавам го на липсата на лоши В. Доволна съм, защото главно заради това започнахме диетата - за да привикне рязко без боклуците, а аз за подкрепа.

# 640
  • Русе
Здравейте,

Днес първи ден, имам картофи на фурна с копър и черен пипер. Това ще е за целия ден.

До колкото четох, всичко което е ралзично от стриктното спазване е интерпретация, но след Дюкан наистина ми се повдига от пилешко и имам и подагра. Дайте някаква идея поне единия ден мога ли да го сменя с нещо и какво да е то/ риба или яйца/, ако не може ще го мисля. Направо не знам. Това ще ми е най - големия проблем, защото консумацията ми на пилешко е най-много веднъж на 2 месеца.

Ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация, моля да даде съвет.

Всъщност има ли някой от днес с мен Simple Smile

# 641
Аз пиле не ям повдига ми се от химията в него  maikinatati  Peace
заменям пилето с риба и така всъщност имам 4 рибни не ми омръзва, обожавам риба!
----------------------

Peace 2ри плоден
От 1вия зеленчуков до днес ;това са 5 дни не съм мръднала на ..и грам дори #Cussing out

Зеленчуковите ядох ; домат и авокадо салата ; домат и печени белени чушки от буркан ; чушки и авокадо тези три вида салати .
В 2 та рибни дни по 3 кутийки от пушената сьомга на Лидл с лимон изстискан.
Вчерашния плодов
3 консерви ананас
Днес съм на една консерва личи до сега и имам още една с ананас.
За утре мисля да изкарам к.м. и да си дам почивка то за 10 дни до днес -700гр. ...това живот ли е НЕ - глад и мъка Rolling Eyes

# 642
  • Вестерос
А дали не е ,защото и домата и авокадото са плод,а не зеленчук? Simple Smile Може и заради консервите. Аз между другото не се виждам отслабнала Sad

# 643
. Дайте някаква идея поне единия ден мога ли да го сменя с нещо и какво да е то/ риба или яйца/,

Смени с друг протеин- яйца, извара, риба, нещо което харесваш и знаеш, че ще издържиш. Peace

Pinko, аз например от зеленчуци задържам. Да не би да задържаш от солта в пушената риба? Ананасът от консерва със захар ли е?
При следващия картофен цикъл ще изхвърлиш задържаното, не се ядосвай!

Аз съм се амбицирала много да се приближа до резултата на Орбит, въпреки че не съм мъж, а ако отслабна с 10кг ще се счупя.  Laughing
Отивам да си направя една йога, после на работа.

# 644
  • Русе
Много ви благодаря момичета, ще го заменя единия с риба, другия с яйца.

pinko аз задържам когато съм пред цикъл и когато ям консервирана храна.

Голяма част от храната ти е консерва в които има много консерванти и сол в по високо количесто, което води до задържане на вода. Ако имаш възможност опитай следващият път  рибата да е готова на скара дори и купена и плодовете да са пресни ( дори и с нитрати Simple Smile )

Аз много се вълнувам, нали ми е първи ден и ми е странно да ям 2 дни картофи и да имам минус. Очаквам с нетърпение след двата дни картофи да видя положението нагоре или надолу е.
Просто заради ИР, не знам как ще ми се отрази 2 дни картофи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт