Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Какви са препоръките за спазване на монодиети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, гъвкавост при избора на храна, подобрена храносмилателна система и липса на глад. Въпреки това, недостатъците включват дисбаланс в хранителните вещества, краткосрочни ползи, риск от дефицит на хранителни вещества, неприложимост за продължителни периоди и потенциал за емоционален стрес.
-
Какви са препоръките за спазване на монодиети?
-
Какви са основните принципи на рационалното хранене?
-
Какви са препоръките за отслабване и поддържане на здравословно тегло?

Хич не се сетих за тях. Но може да ги оставя за плодния ден

(понеже както ти казах всяка пролет ми се налага да свалям около 10-12 кг) пробвал съм почти всички диети- аткинс, дюкян. НВД, зона, 90 дневна и в комбинация с убийствено кардио едвам свалях по 2-3кг на месец. Опитвам се да ти кажа че аз по принцип МНОГО ТРУДНО ОТСЛАБВАМ, а бързо качвам. Сега обаче с тази диета и без никакво кардио успях да сваля 10 кг. за месец, аз самия не мога да го повярвам все още. Явно тази диета при мен действа уникално (може би това да го отдавам, че я правя за първи път), другата пролет като е повторя може ефекта да не е същия не знам (нали си чувала, че една диета два пъти не действа).
А те менталните борби са най-жестоки.
. иначе до тук нямам нарушения и като цяло съм доволна от резултата -4.5 кг.