МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 412
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Здравейте, днес почнах на Ваня Червенкова диетата, мога ли да се запиша при вас да се надъхвам. Днес смятам да съм на варени картофи, а утре на печени.

Пилето ми ще е печено, но искам да питам за салатния ден какви зеленчуци включвате? Както и за рибния ден как си я правите? За съжаление пържено не мога да ям по здравословни причини и много рядко си позволявам нещо пържено, та освен рибата да е печена. каква риба най-често ядете?

Това ми е първата диета в живота искам едни 10 кг да сваля.

# 601
Аз лично предпочитам морската риба. Като лафрак,хек бакаляро,лефер,сафрид,баракуда(но имам късмет ,че с мъжа ми редовно ходим до Гърция и си ловим риба. Лично аз си правя рибата или на скара или пържена.

# 602
  • Вестерос
Мерси Simple Smile

# 603
Здравейте,и аз от утре я почвам. Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Ще свалим заветните 5-10кг ! Аз вярвам в нас!  Laughing Praynig Party

# 604
  • Вестерос
Дано Simple Smile Днес съм на варени картофи. Утре на печени. Ще мина да си купя пилешно, риба, ябълки, круши. Трябва да си харесам нещо и за салатения ден. Четох, че може да са на фурна зеленчуците, така ли е?
А от кое кис.мляко ядете?

# 605
Дано Simple Smile Днес съм на варени картофи. Утре на печени. Ще мина да си купя пилешно, риба, ябълки, круши. Трябва да си харесам нещо и за салатения ден. Четох, че може да са на фурна зеленчуците, така ли е?
А от кое кис.мляко ядете?

Аз утре ще бъда на картофки. Правя си ги нарязани и във фурната, поръсвам ги с черен и червен пипер.
За кисело мляко различно, преди купувах Божен*и ,но разбрах че не било истинско, то и затова беше така вкусно. Харесвам на баба : - ) Ама хайде стига реклама  Satisfied
Зеленчуците могат да бъдат приготвени където поискаш, стига да няма мазнина, или поне аз така ги правя.
 Hug Hug Hug

# 606
  • Вестерос
Има едно ми харесва Беленско с каймак , но сякаш е висок процент  Blush  Grinning На картофите само малко сол сложих днес. За запечените утре се чудя дали да не сложа чубрица или не може  Thinking

# 607
  • Sofia
Аз си слагам различни подправки.
Пробвах млякото на проф.Мермерски,хареса ми.

# 608
  • Вестерос
Днес се чувствам добре, учудващо не се събудих гладна, но снощи сънувах едни спагети  Joy
Ще правя запечени картофки. За утре съм си приготвила две пеперуди - пил.филе. не знам дали ще успея да ги изям, ама да има Simple Smile

Купих си два котлета сьомга за рибния ден, според вас втория рибен ден дали ще е тъпо да ям яйца или извара?  Rolling Eyes Хич не искам втори ден риба.

# 609
На мен ми е по труден вторият ден на пиле... Как го приготвяте пилето?? голямо ми е мъчение ooooh!

# 610
  • Вестерос
За утре през деня и за втория ден през деня, купих едно филе пеперуда, на две го разрязах и така имам две порции за през деня и на грил тиган. Утре вечер пак ще ям такова, а втората вечер на фурна две бутчета малко.

# 611
  • Sofia, Bulgaria
На мен ми е по труден вторият ден на пиле... Как го приготвяте пилето?? голямо ми е мъчение ooooh!
пиле аз принципно правя с тази подправка и става добре... като цяло не съм фен на пилето, но така е поносимо

# 612
Здравейте!

И аз започнах вчера. Днес 2ри ден ще ми е на варени картофи. Имам да източвам доста вода, след вчерашния ден съм -1100гр, но още 1.5кг имам да махам (ову +мръсен ден в неделя, осъмнах с +2.6 в понеделник).

Май ще правя моното на Ваня, не съм сигурна още...Но пък си купих пиле за утре, та май съм сигурна. Laughing
През януари свалих 5кг (които задържах) с мое си моно 2х5 (две врътки), като 5те килограма излетяха още през първата седмица.
Въпреки застоя в кг имам минуси в сантиметри- махнах паласките (само в тази област имам -5см), имам и плочки на корема и изведнъж се амбицирах и нахъсах много. Остават ми последните 5? килограма, иде пролет и искам промяна.

Ще пиша тук, за да не се извъртя и не си кажа, че и така ми стига. Не ми стига! Гледам си снимките на 49кг и скам пак да стигна до там. (157см см).

Дръжте се момичета, не го правим за да ни е приятно, а защото гоним резултат! Hug
Отивам да се снимам в огледалото.

# 613
  • Вестерос
Дези, как те разбирам  Hug И аз съм 157 , най-добре в 52 кг се чувствах, до 55 макс, сега съм 65.

Днес не съм се мерила, всъщност ми е трети ден на диетата. Не съм се мерила хич, но сякаш са ми по-свободни дънките  Flutter Сутринта в колата си отчупих малко пиленце, че го мисля от неделя  Laughing До довечера ще ми втръсне сигурно и ще си мечтая за зеленчуците.

Имам една дилема. В понеделник ми е първия плодов, но сме на рд на роднина на заведение. Не върви да ям плодове. Според вас може ли да го направя пак салатен де  Thinking А във вторник да е плодовия  newsm78 ?

# 614
пиле аз принципно правя с тази подправка и става добре... като цяло не съм фен на пилето, но така е поносимо

А къде го правиш? Позволявате ли си някакви сосове към пилето?

Общи условия

Активация на акаунт