МОНОДИЕТА - тема 17

• 120 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
а има ли ограничение в количетвата яйца на ден?

# 586
а има ли ограничение в количетвата яйца на ден?
За коя диета питаш?На първата страница погледни там са написани : )

# 587
Здравейте момичета, аз съм мъж но въпреки това ви пиша за да ви окуража в борбата с килограмите.
Диетата на Ваня Червенкова при мен ПОДЕЙСТВА, за един цикъл 12дена, при абсолютно стриктно спазване на хранителния режим (може би и самата Червенкова не го е спазвала толкова строго) имам предвид, че съм се хранил само с варено и печено, без пържено, без добавяне на зехтин, сол и други подправки, пиене по 4 литра вода на ден  и общо за тези 12 дни съм изпил освен водата и   едно кафе и един чай без захар естествено.
Равносметката от 96 кг, сега съм 91 кг, т.е 5 кг за 12 дена. Според мен е много добре.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ВОЛЯ ДА УСТИСКАТЕ ДОКРАЙ.

П.С тези които казват че при тях не действа нека бъдат честни докрай пред себе си и да кажат не кривнаха ли поне веднъж от правия път Simple Smile))

при мен също!И не съм ги качила.След тези 10 /за мен/ дни вече правя компромиси ,но пак свалих още 2 кг..Дерзайте!

# 588
Здравейте момичета,записвам се при вас. Преди година направих диетата на ВЧ,но последните два дни ,които трябваше да съм на кисело мляко ,заминахме за Гърция и там просто се изкуших и я спрях. За 10дни тогава свалих около 1 2кг,не помня вече .
Сега съм решена отново да я започна,тъй като започнах доста да си похапвам и това за съжаление си се трупа. Преди 3 години свалих 10кг за около месец и нещо,но то не беше фитнес и хиляди лишения.
Сега нямам време за спорт и за това реших пак да пробвам диетата. Надявам се да има ефект. Утре ще ми е първи ден ,най любимия с картофки. Ще следя и ще споделям с вас как върви. bouquet

# 589
Аз съм на втори ден плодове (с маалки прегрешения ). Кантара ми показва 5кг надолу , но аз не виждам почти никаква разлика в дрехите си , а и коремчето все си ми стърчи напред.....  newsm78

# 590
  • София
И аз да се запиша, не всеки ден бях стриктна, за 12 дни свалих около 2кг, но усещам по дрехите голяма разлика. Два дни почивах и днес пак започвам. Най-трудно ми беше на салати, защото почти не ядох и киселото мляко, защото адски ми се наду корема. Сега обмислям с какво да го заменя.

# 591
Хайде и аз - от днес на картофи. Миналата година започнах диетата, но я прекъснах. Тази година ще се пробвам пак.

# 592
Аз съм на втори ден плодове (с маалки прегрешения ). Кантара ми показва 5кг надолу , но аз не виждам почти никаква разлика в дрехите си , а и коремчето все си ми стърчи напред.....  newsm78
При 5кг. разликата няма да е голяма ако това не са последните ти килограми и ако не тренираш.
Отделно ежедневното гледане в огледалото не позволява да се види разлика.
От опит го казвам - след като свалих към 12кг. без спорт не виждах особена разлика. Добре, че бяха разни дрешки за да разбера, че все пак има промяна, както и коментарите на приятели.

# 593
Изкарах 12 дни свалих 2 кг, издъних се на втората 12-ска, почивах почнах пак и на пилето капитулирах...
Имам 5 кила... но като се сетя пак за картофи, риба и пиле по цял ден на сухо и  #Crazy

# 594
прави си супа, само с вода и подправки

# 595
yasmina, защо само сухо?
Направи си пилешка супа според режима, картофена крем супа, пюре.

# 596
При 5кг. разликата няма да е голяма ако това не са последните ти килограми и ако не тренираш.
Отделно ежедневното гледане в огледалото не позволява да се види разлика.
От опит го казвам - след като свалих към 12кг. без спорт не виждах особена разлика. Добре, че бяха разни дрешки за да разбера, че все пак има промяна, както и коментарите на приятели.
Ами започнах да тренирам преди около 20 дни, като мога да отделям по 4 дни в седмицата по час във фитнеса( пътека и колело ). Имам намерение да сваля още 5 кг , но мисля да е без диета, а просто да намаля количеството храна, което приемам без хляб, сладко, газирано и т.н. С повече пресни плодове и зеленчуци.

# 597
здравейте момичета завърших и втория си пълен цикъл от диетата на ВЧ, равносметката е за 12 дена свалени 3 кг. (при абсолютно стриктно спазване на режима, единствено с варените картофи хапвах по малко маслинки за вечеря и 3-4 кока-коли зиро изпити през този период, това ми е прегрешението)
До тук с тази диета за 2 цикъла и половина(понеже единия го прекъснах по средата) свалих 10 кг. За мен е нещо уникално пробвал съм доста диети и с никоя не съм свалял толкова много килограми за около месец.
Така че дами вместо да се оплаквате, че при вас не действа стиснете малко зъби и изкарайте 12 дена БЕЗ ПРЕГРЕШЕНИЯ , ама наистина БЕЗ и тогава пак пишете резултата Simple Smile
Сега ми остават още 3-4 кг за сваляне (и повече да сваля няма да се оплачя  Joy) и си мисля да променя малко режима, понеже 2 дена с някой храни ми идва малко тегаво. Ще ги сменям храните през ден и след седмица ще пиша резултата.
Ето ги и храните:
-телешко месо
-варива (киноа, елда, боб, леща, грах) картофите и ориза мисля да ги пропусна, понеже първите ми ОМРЪЗНАХА, а ориза има доста висок гликамичен индекс, особено белия ориз. В този ден на закуска мисля да ям някакъв плод, понеже плодове само 1 ден седмично ми се вижда твърде малко.
-кис. мляко
-плодове
-риба
-зеленчуци
П.С умувам дали да не добавя и един ден с яйца между млякото и плодове, че да стане седмична диетата, но това ще го реша в движение.

# 598
: orbit
моля те , коментирали сме в темата неведнъж, че мъжкият метаболизъм е  много по бърз и сваля много по лесно от женския такъв. От години чета в темата и при всички стриктни изисквания няма Дама , kоято да е свалила 10 кг. за месец! Схващаш ли. Peace
Така че, аре моля те без дърпане на речи!
Скрит текст:
..........Така че дами вместо да се оплаквате, че при вас не действа стиснете малко зъби и изкарайте 12 дена БЕЗ ПРЕГРЕШЕНИЯ , ама наистина БЕЗ и тогава пак пишете резултата Smile
Има и други странични фактори поради които , женския организъм не може, така бързо да свали /цикъл, менопауза, ендокриноложки проблем.../
Аз за 20 дни без прегрешения Декември преди празниците успях да сваля САМО 1,8кг
Еми... всичко да си бях яла и да разкарам хляба и сладичкото, без което не мога - зависима съм Wink пак щях да сваля същите 1,8кг.! А аз се убих 20 дни от лишения, с надежда на поне едни минус 5-6кг само мога да си мечтая за твойте -10кг Stop

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:21 от pinko

# 599
  • BG-DE
 pinko е абсолютно права, черна несправедливост но е факт, че мъжете свалят с пъти по-бързо и с много по-малко усилия. На мен за да сваля 20 кг ми отне 6 месеца сериозни ограничения, а сега боря едни последни 5-6 кг и вече ми се реве, защото от месец нито грам не съм мръднала  Cry

Общи условия

Активация на акаунт