МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря,  magitty!

# 571
  • София
Днес ми е втори салатен ден, но се усещам отпаднала и треперя. Нещо не съм наред. Какво да направя, за да не прецакам диетата?

# 572
  • Sofia
Достатъчно ли ти е храната?

# 573
  • София
Ами може би вчера ми беше малко, 3 пъти ядох салата, нормално количество и ще имам обица на ухото за днес и следващите пъти. Мерси. Сутринта закусвах оризовки де , защото трябваше да вляза в крак, но продължавам нататък.

# 574
Привет на всички . Днес започнох диетата на ВЧ , купих си хималайска сол,която уж я дават за по безвредна , защото много обичам соленко и не  мога да се задоволя с малко. Grinning искам да попитам дали мога да използвам соев сос или пикантина за овкусяването на картофите или  , вдуги  ден и за пилешкото?

# 575
по-добре не ги използвай
имат захар и мононатриев глутамат

# 576
Аз съм в почивка след втората врътка.Свикнах и вече и не ми прави впечатление диетата,но от втората врътка не съм свалила нищо.Започнах да пия хром като добавка,дано помогне малко с времето.Иначе незнам какво да правя,да сменявам диетата ли..?Някоя от вас била ли е така?

# 577
  • Sofia
И аз не свалям,а имам много кг....

# 578
  • BG-DE
Ами или се е получило така нареченото "плато" и заради него отслабването е спряло или просто тази диета не е подходяща за вашия организъм. При всички положения, според мен, е добре поне за известно време да се премине на друг режим на хранене за да се раздвижи метаболизмът отново  Peace

# 579
Здравейте,дами. Аз съм новичка тук,но много се надявам да ви помогна с моите резултати. Ще започна монодиетата на ВЧ съвсем скоро и ще пускам ъпдейт след всеки два дни,за да споделя как е минало. Това е първата ми диета някога. Ще я правя с мъжо. Двамата имаме история със свалянето на килограми. Той е бил 130 в гимназията и е свалил до 86 до завършването,а аз бях 90 пак в гимназията,после свалих до 76,но по много нездравословен и грешен начин,но учудващо без йо-йо ефект. Задържах 2 години теглото. После се събрахме,той беше 95кг,аз-76кг. Година по-късно сме неузнаваеми. Той качи до 160,а аз до 100. Живота ни се промени много и се застоя. Сега сме решени да върнем фигурите си. Започваме с диетата на ВЧ като начален тласък и после фитнес и здравословно хранене. Не знам колко пъти ще я направим,но сме решени да променим живота си. Аз не съм още мама,малко ми е раничко,но в следващите години може и със следбременностни килца да се боря. Пожелайте ми успех! Хехе Hug

# 580
Здравейте момиче ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, да сте бели и червени, СЛАБИ и засмени.
Аз не можах да си изкарам диетата до край, наложи се да е прекъсна понеже ходих на почивка. Равносметката е 1 качено кило за тази една седмица почивка, като през това време преминах от ВЧ на НВД+ алкохол (бира и вино) Sad трябва да добавя че и доста спортувах през това време. През последния ден от почивката малко му отпуснах края с пърж. картофи, шоколад, чипс, някви снаксове, абе все вредни храни  #Crazy. И като цяло не ми се вижда толкова зле САМО едно кило на горе.
Сега започнах пак ВЧ отново се върнах на варианта с 2 повтарящи се дни и е поразместих по следния начин:
-мляко, картофи, телешко, плодове, риба, зеленчуци.
Този път не е спазвам супер стриктно , както първия път имам предвид, че на дните с варени картофи добавям и по малко маслинки. (почвам вече да ги мразя тези картофи). Пилешкото предния път го замених с пуешки гърди, а сега мисля да го сменя с телешко + малко суров зеленчук. Иначе останалите дни мисля да си ги изкарам стриктно.
Предния път за 18 дни с ВЧ свалих 7 кг,  сега се надявам на още 3 и съм готов с диетите  Joy

# 581
Мога ли да заменя рибата с нещо друго. Струва ми се, че няма да издържа на нея.....

# 582
  • Sofia
Заменят я с яйца или може да повториш с нещо което ти допада от режима

# 583
спокойно можеш да замениш рибата и с обезмаслена извара. Ако пилешкото ти харесва можеш да повториш и с него или с други нетлъсти меса като, пуешко, патешко, заешко, телешко. Аз лично ти препоръчвам да направиш един ден с варени яйца и един ден с извара (ако 2дена на яйца те притеснява холестерола)

# 584
Здравейте,дами!Днес ми е втори ден от диетата на Galimira.Ще я правя само пет дена,ще почина няколко дена и после пак.Ям по-малко количество от написаното и разбърквам дните(което не пречи),вчера бях на 3 сварени картофа,а днес на 3 сварени яйца.Чувствам се изморена,но знам че ще си заслужава ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт