Козметични продукти, от които НЕ сме доволни!

• 55 830
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
Маска за лице на balea с липиди от арганово масло.Да не се заричам,но за първи и последен път купувам нещо тяхно.

# 61
Сега като си прегледах покупките назад - от повечето неща на Балеа и Алверде не съм доволна. Преди време ми беше харесала спирала на Алверде, но после не можах да си я намеря. ФДТ е изключение, ако не е лято.

В последните дни благодарение на този душ-крем с ванилия на Балеа така лепнех, че не се търпях. Докато се сетя, че може да е от него и направо го хвърлих. Чудех се аз защо още сутрин кожата ми е някак неприятна, и толкова ли много пък може да се изпоти човек от шията до петите - ама така, че чак пръстите на краката ми лепнеха, а и кожата нагоре хем не седеше хидратирана, хем някак оставаше тънък лепкав филм. Никога не ми се беше случвало. Снощи си купих обикновен Дав и няма такова нещо.

Парфюмния душ-гел на Signorina - никакъв аромат не оставя и изсушава.

Имам забележки към лосиона с 50 фактор на Бочко, че не попива много добре и малко лепне, но иначе предпазва хубаво от слънцето.

Измиващия гел на Пирин Дрийм, за всеки тип кожа - помпичката не става, половината се излива по шишето. Отначало изглеждаше, че почиства и действа добре, но след по-дълго ползване ефектът е дехидратиране, в резултат - кожата се стреми да се омазни и се появяват повече черни точки. И снощи видях две подкожни пъпчици, добавка към трета, която от седмица се мъчи да мине.

Отказвам се от шампоана с мед на Гарние - изсушава прекалено.

# 62
  • Варна
Включвам се в темата с няколко разочарования, първото е спреят за обем на Batiste (който аз първоначално обърках за сух шампоан  Laughing ), косата ми се заплита страшно много от него, не мога да кажа, че прави някакъв обем. Все едно съм си взела от онези старите лакове за коса, които ти "бетонират" косата, едно такова усещане създава - косата става твърда, суха и се заплита (а по принцип използвам съвсем малко от продукта). Възможно е аз да не съм му намерила цаката и да не го използвам правилно, но..
Второто ми разочарование е от матовите "гланцове" на essence - XXXL longlasting lipgloss, имам го в два цвята (кои номера са не мога да кажа, изтрили са се) - червено и розово. Не мога да кажа, че е покривно - трябва да се сложат 2 или 3 слоя, тъй като на места "прозира" (т.е. все едно съм минала с някакъв балсам за устни с лек оцветяващ ефект), а наслагването е трудно. Това си проличава при червеното повече, при розовият цвят това не си проличава толкова лесно.
Не съм доволна и от мицеларния лосион на Avene - не се справя с почистването на грима.   
За сега се сещам само за тези, ако се сетя за още нещо ще допълвам  Grinning

# 63
Включвам се в темата с няколко разочарования, първото е спреят за обем на Batiste (който аз първоначално обърках за сух шампоан  Laughing ), косата ми се заплита страшно много от него, не мога да кажа, че прави някакъв обем. Все едно съм си взела от онези старите лакове за коса, които ти "бетонират" косата, едно такова усещане създава - косата става твърда, суха и се заплита (а по принцип използвам съвсем малко от продукта). Възможно е аз да не съм му намерила цаката и да не го използвам правилно, но..
Второто ми разочарование е от матовите "гланцове" на essence - XXXL longlasting lipgloss, имам го в два цвята (кои номера са не мога да кажа, изтрили са се) - червено и розово. Не мога да кажа, че е покривно - трябва да се сложат 2 или 3 слоя, тъй като на места "прозира" (т.е. все едно съм минала с някакъв балсам за устни с лек оцветяващ ефект), а наслагването е трудно. Това си проличава при червеното повече, при розовият цвят това не си проличава толкова лесно.
Не съм доволна и от мицеларния лосион на Avene - не се справя с почистването на грима.   

Точно за такъв гланц се колебаех, понеже имам червила на essence и за цената си са много добре. А този спрей на Batiste не съм го ползвала, но точно така ми подейства сухият им шампоан - вярно, косата изглежда почти като прясно измита и стои добре, но се заплита, не е жива, дори там, където не съм пръскала. И трудно се мие после.

# 64
  • Варна
Скрит текст:

Точно за такъв гланц се колебаех, понеже имам червила на essence и за цената си са много добре. А този спрей на Batiste не съм го ползвала, но точно така ми подейства сухият им шампоан - вярно, косата изглежда почти като прясно измита и стои добре, но се заплита, не е жива, дори там, където не съм пръскала. И трудно се мие после.
И аз съм на мнението, че червилата на есенс са си супер за цената, но специално от тези "гланцове" не останах доволна (по-точно от червеното, при розовото не си личи). От там и не съм се престрашила да си купя от течните червила.

# 65
Искам да се оплача от този автобронзиращ крем за лице на Балеа.
https://www.google.bg/search?q=balea+magic+summer+face+cream& … xhIEFLxDrTPSdM%3A
Като го нанеса на лицето си,почва да ми щипе на очите и получавам горчив вкус в устата. #Crazy Представете си колко химия има в него.
Незнам този горчив вкус от къде идва при положение,че не го ям. Laughing
Живо доказателство,че което се слага по кожата влиза в организма. Naughty

# 66
И аз се присъединявам към недоволните от маската на Balea с минерали от Мъртво море. Като я нанесох ми пареше,а след това ми излязоха пъпки от нея.
От измиващият гел за лице на Bilka с пъпеш и краставица не съм доволна. Не ми харесва ароматът и не мисля,че почиства добре лицето.
Бях си купила преди известно време антицелулитен гел на Bioten,с който никак не се спогодихме. 1-2 минути след нанасяне кожата ми пламва-страшно червена и пари при допир.Може това  да е действието на продукта и тази реакция да е нормална, дадох му още един шанс,но определено чувствам дискомфорт  и прекратих с употребата на гела  Peace
P.S. Кремът Avene Cleanance Expert ( изписан ми от дерматолог) не ми действа добре, харесвам аромата и консистенцията му,но след няколко дни се опъпчвам.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 00:31 от Padme_Amidala

# 67
https://www.google.bg/search?q=balea+magic+summer+face+cream& … xhIEFLxDrTPSdM%3A
Като го нанеса на лицето си,почва да ми щипе на очите и получавам горчив вкус в устата. #Crazy Представете си колко химия има в него.
Възможно ли е просто някакво малко количество да е попаднало на устните ти и да си ги облизала? Иначе по принцип повечето продукти за лице щипят на очите, затова на половината кремове и маски пише да се избягва зоната около очите.

# 68

Dior Diorshow Iconic Overcurl
Dior Diorshow Extase

# 69
Възможно ли е просто някакво малко количество да е попаднало на устните ти и да си ги облизала? Иначе по принцип повечето продукти за лице щипят на очите, затова на половината кремове и маски пише да се избягва зоната около очите.
По принцип избягвам зоната около очете и устните.Но след като нанеса крема,няма и 15 секунди и горчивия вкус и сълзенето идва.
Имаше един трик с натъркване на меката вдлъбната част на ходилото с чесън и след малко усещаш вкус на чесън в устата.Което било доказателство,че всичко прониква през кожата.На това отдавам и горчивия вкус от крема. Simple Smile

# 70
Мицеларната вода на Nuxe-щипе на очите.

# 71
По принцип избягвам зоната около очете и устните.Но след като нанеса крема,няма и 15 секунди и горчивия вкус и сълзенето идва.
Имаше един трик с натъркване на меката вдлъбната част на ходилото с чесън и след малко усещаш вкус на чесън в устата.Което било доказателство,че всичко прониква през кожата.На това отдавам и горчивия вкус от крема. Simple Smile
Вижда ми се странно при условие, че се мажа с какво ли не и не го усещам като вкус.  Това с чесъна може да се дължи на това, че ти замирисва на чесън, изключително съмнително ми се вижда, смятам да го пробвам Grinning

# 72
*Coraline*,и на мен досега не ми се е случвало да усещам вкуса на козметиката. Joy
И аз съм се мазала с какво ли не,с този крем на Балеа това ми се случва за първи път. Thinking

# 73
доста кофти продукт, предизвика изприщтване, не за един случай такъв вече знам Sad
кофти ефект и текстура
кофти продукт за толкова много пари, като се нанесе има кир-ефект Sad
И няколко лосиона в тубички от лимитираните серии на Балеа- не хидратират изобщо!

# 74
  • Варна
Скрит текст:
доста кофти продукт, предизвика изприщтване, не за един случай такъв вече знам Sad
кофти ефект и текстура
кофти продукт за толкова много пари, като се нанесе има кир-ефект Sad
И няколко лосиона в тубички от лимитираните серии на Балеа- не хидратират изобщо!
+1 за ББ крема на Нивеа, на всичкото отгоре светлият тон изобщо не е светъл. Аз си купих такъв, съжалих заради цвета и го подарих на приятелка. От нея разбрах, че е имала проблем с нанасянето, не се нанасял равномерно, ставал като на петна.

Общи условия

Активация на акаунт