Козметични продукти, от които НЕ сме доволни!

• 55 839
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
Лимитираната серия на Cien с маслина, повдига ми се от аромата.  Sick

# 76
  • Варна
Съвсем скорошни впечатления - лосион за тяло на Ахава с аромат на ананас. Много харесвам бранда, формулите ми се струват сполучливи, хем леки, хем хидратиращи. Обаче... след употребата на лосиона имах нужда от дерматолог, тогава не съобразих какво може да е причинило алергията и една седмица се лекувах. Снощи се намазах отново и днес ми се реве.
Това е състоянието върху ръката, където е най-приемливо и леко. Крака, деколте, бюст - страшно е!

Скрит текст:

Интересно, че имам лосиона от февруари и преди не ми създаваше проблеми. След отваряне може да се ползва 12 месеца, само пет са минали, така че не знам какво се случи.

# 77
  • Sofia
Леле, за този лосион се бях запътила, след като приятелка ми го препоръча  Shocked Shocked

Няма да рискувам, като си знам видиотената напоследък кожа ooooh! Вече не смея да пробвам нови неща, повтарям и потретям това, от което съм доволна, с новите неща все удрям на камък (кожата ми реагира с мънички херпесчета по брадата  Tired, щом спра употребата на новото нещо, изчезват)

# 78
  • Варна
И аз не знам какво ми става напоследък, отключвам алергия след алергия.
cutesmallcat, искаш ли да ти изпратя лосиона? Използвала съм по-малко от половината. Ще можеш да си направиш тест за алергия предварително, като мазнеш от вътрешната страна на китката и така ще прецениш дали да го купиш отново. Защото като нанасяне, аромат, усещане - страхотен е, не мога да си изкривя душата.

# 79
  • Sofia
И аз не знам какво ми става напоследък, отключвам алергия след алергия.
cutesmallcat, искаш ли да ти изпратя лосиона? Използвала съм по-малко от половината. Ще можеш да си направиш тест за алергия предварително, като мазнеш от вътрешната страна на китката и така ще прецениш дали да го купиш отново. Защото като нанасяне, аромат, усещане - страхотен е, не мога да си изкривя душата.

Ъъъъъъ, Тайга, много много ти благодаря за милото предложение, но не смея Simple Smile)))) Купих си нови два на BODYFARM, които обожавам и съм заредена. Но е много мило!  Hug Hug

# 80
  • HH
Този коректор. Чудя се от къде да започна. Има го само в два цвята, следователно светлият ми е тъмен. Не се разнася хубаво, но пък е нужно много малко количество. За капак като си го сложа, започва да ми щипе, независимо дали съм само с основа или само с крем + фдт върху тях.
Няма да го повторя.

# 81
Интересно, че имам лосиона от февруари и преди не ми създаваше проблеми. След отваряне може да се ползва 12 месеца, само пет са минали, така че не знам какво се случи.

По цялото тяло ли е това, или само на местата, които са били изложени на слънце? Може би има значение.

# 82
  • Варна
Не е имало излагане на слънце. Взех си душ снощи, намазах се и легнах. В 4 часа се събудих, защото ме сърбеше силно, взех си таблетка и се върнах в леглото. Сутринта кожата вече беше и подпухнала, и на петна.

# 83
Незнам дали спадат към козметичните продукти,но не съм доволна от дамските самобръсначки на Сиен.
Дразнят ми кожата и дори я разкървяват. ooooh! Взех си цял пакет от тях и съжалих.Едно обикновено бикче ми върши къде къде по-добра работа.

# 84
Моите разочарования са:

добра текстура,но светлият цвят на мен ми е направо керемиден,оранжавее ми

много плътна текстура,мазен,не се разнася лесно,оставя бели следи

-същото като при горната Биодерма на квадрат-плътен,мазен,не попива и се разнася трудно,относно работата му по пигментациите-никаква

- крем с морски колаген на Талго -купих го с големи очаквания,но изобщо не ми харесва,ще го измажа на врата и деколтето,за първи път имам крем с такава бавна и трудна пенетрация,размазва се по лицето без да попива колкото и малко да взема като количество и трябва да го втрия,за да се поеме от кожата и да не се виждат бели дири

- изхабих го най-после,но няма да повторя,прекалено плътен,по овала ми правеше кир ефект при все,че съм със суха кожа и без проблем поемам масла и богати кремове

# 85
Моите разочарования, за които се сещам в момента:

изринах се (ситен болезнен обрив от нивото на ушите надолу под брадичката и половината шия) и докато схавана, че е от крема (мазах го упорито около месец). После спрях поетапно всичката козметика за лице, измивна и др.-така ми отне около 6 мес,, за да си възстановя кожата на лицето. Вече не смея и тестер да пробвам на друг крем на марката.

придава обем в корените, което като цяло може и за някои да е желан ефект. Моята коса е тънка и много мека, нежна. След Тераписта в корените ставаше твърда и такава не си я харесвах. Не бих повторила. Дори и подарък да ми е, ще го препратя на друг в семейството.

прекалено ми изсушаваше скалпа.

оставя ми един хлъзгав силиконов слой, който и след часове си е там при отмиване с вода се маха. Не правеше нищо по въпроса с хидратирането. Пподготвила съм го да го прехвърлям на свеки, дано на нея ѝ пасне, че не обичам да изхвърлям скъпа козметика.

Маските/пилингите за лице на Ейвън от Спа планет серията- някои нищо не правеха, а имаше една, от която ми пламна лицето. Изключение правят затоплящият вулканичен пилинг и гомажната с минерали от Мъртво море- чудесни са, а втората ще я подновя, че и в запас мисля да взема.

Ако се сетя за още нещо, ще допълня.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 23:02 от VeTray

# 86
  • София

Изхабих две опаковки без абсолютно никакъв ефект, дори и минимален.

# 87
  • най-шареното място
Не се сащам за разочарования скоро.
Искам да помоля да отделяте продуктите - примерно пишейки с с bold /удебелен/ шрифт..  имената им.

Срещнах шампоаните на алверде по-горе - не съм имала разочарование от тях. Освен семейния с ябълка огромна опаковка - той не приличаше на техен. не го отделям като отделен продукт, защото и самата опаковка и вид са рискови. На риск го взех, и почти очаквано ме разочарова.

# 88
Последното ми разочарование шампоан Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса O'ri ght Bamboo 400 мл,, косата седи все едно не е мита.
https://www.zlatnaribka.com/shampoani/o-right-shampoani/shampoan … ng-shampoo-400-ml

# 89
  • София
Аз съм разочарована от шампоана на Щаума за мазни корени и сухи краища.  Mr. Green Няма този резултат, който хвалеха в друга тема.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт