Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 718
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Напръскай го с репарил спрей

# 151
  • София
Мерси много. Ще му видя състава, че не съм в Бг и ще ходя-до аптеката да проверя какво-има тук. А може ли и върху прорязаната част да пръскам, аз там сложих йодасепт. То се затвори, изглежда като леко порязано.

# 152
  • Бургас
Кожата около ануса ми е малко зачервена , пари ми и ми е дискомфортно. С какво мога да мажа......

# 153
С "Клотримазол" крем

# 154
  • София
Намерих ice spray, пръскам на пръста, засега горната части над притискането продължава да е много изтръпнала и като камък я усещам. Ако съм премазала нерви възстановяват ли се....? Sad От аптеката казаха понеделник или най късно-вторник на лекар, дано не съм направила нещо сериозно.

# 155
  • на острова на мечтите
Намерих ice spray, пръскам на пръста, засега горната части над притискането продължава да е много изтръпнала и като камък я усещам. Ако съм премазала нерви възстановяват ли се....? Sad От аптеката казаха понеделник или най късно-вторник на лекар, дано не съм направила нещо сериозно.
не знам дали не е късно,но сложи студен компрес или направо лед.

# 156
Според мен иди до дежурен кабинет, защо да береш страх до понеделник?

# 157
  • София

Миналата година си "засрещнах" кутрето на единия крак. Жестока болка, която затихна и остана изтръпване. Беше ми изтръпнал пръста и една ивица по стъпалото. За около половин година се възстанови напълно....Не съм ходила на лекар, пих само Милгама. newsm78

# 158
  • София
Кожата около ануса ми е малко зачервена , пари ми и ми е дискомфортно. С какво мога да мажа......

Кремче против хемороиди.

# 159
  • София
Благодаря ви! Явно ще отнеме време. За съжаление тук няма Милгама, аз заради кръста пия Лирика. Но ще видя за по високи дози Б комплекс утре. И ще звънна-утре на дежурния да чуя какво ще каже.

# 160
  • Бургас

Кремче против хемороиди.
Проблема не е хирургичен, мисля,че е протъркване.

# 161
  • София

Кремче против хемороиди.
Проблема не е хирургичен, мисля,че е протъркване.

В тези кремове има хиолоронова киселина, витамини, лидокаин. Помагат при такива оплаквания!

# 162
  • София
Благодаря ви! Явно ще отнеме време. За съжаление тук няма Милгама, аз заради кръста пия Лирика. Но ще видя за по високи дози Б комплекс утре. И ще звънна-утре на дежурния да чуя какво ще каже.

Лириката би трябвало да ускори процеса Wink

# 163
  • варна
Днеска на малкия му намерих нещо забито на врата, казвам нещо ,защото не разбрах нито аз, нито лекарката която уж го вади какво е беше мн малко . Лекарката каза, че няма нужда от ваксина ,защото като бебета им правят през 3 месеца, той е на 1г8м.И аз спокойна се отибрах, но все пак сега реших да пигледна и видях че Пентаксим му р бита преди година.Обадих се на личната каза,че ще трябва да му сложат тетанус, но малкия е хремав и кашля.Какво да.правя кажете ,дойдох на др неотложен за.още едно мнение и в момента чакам пред кабинета.

# 164
  • Sofia
какво нещо,кърлеж ли?

Общи условия

Активация на акаунт