Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Знаете ли причини поради,което може да "кървяса" око?
И как са премахна зачервяването?

# 256
  • Варна
Здравейте, в понеделник оперирах наш приятел от хемероиди ,но има ужасни болки .Докторът му е казал да маже раната отвън и отвътре с Дефламол ,но болката била ужасна дори е губил съзнание,болко успокояващите не му действат изобщо вече а ги пие през 2 часа и нищо.Вече е толкова изтощен и отчаян че казва ,че ще скочи от терасата.Не знам как да му помогнем ,за това ако някое е минал през такава операция моля да сподели,кога има подобрение с какво се е мазал или пил за разхлабване и общо взето всичко ще ни е от полза. Благодаря предварително !

# 257
  • София
Бих отишла веднага в болницата където са ме оперирали!
Една приятелка се оперира. Нямаше жестоки болки,по скоро ,те бяха изчезнали. Нали това е целта.
Мажеше се с цикардина?и пиеше аналгин и аулин след операцията.
Но подчертавам,нямаше болки.
Или да ходи до спешното да му бият хубаво болкоуспокояващо.
При по сложни операции,според мен обикновенни обезболяващи Не помагат.

Да споделя,преди време един зъболекар ми затвори пулпит без да знае ,че е пулпит. Болката беше неописуемо гадна . в 20:00вечерта го върнах да си оправи грешката.
Аз лично не бих търпяла такава болка,чак и да припадам.
Бих отишла веднага в болницата.

# 258
The Дорис, 36. Много странна болка, вчера вечеряхме навън и столчето беше дота твърдо, след 1,5 часа се появи силна болка, като лежа по гръб също се засилва.
Wind,за окото мога да препоръчам  arnika montana 5 CH

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 23:09 от Kaktus s usmivka

# 259
  • София
The Дорис, 36. Много странна болка, вчера вечеряхме навън и столчето беше дота твърдо, след 1,5 часа се появи силна болка, като лежа по гръб също се засилва.
Wind,за окото мога да препоръчам  arnika montana 5 CH
Много благодаря за съвета!!!
Все още е кървясало. Това е хомеопатия ,нали?

# 260

Възможно е проблемът да не е в крака, а да е дискова херния. Ако се окаже това да знаеш, че йогата много помага

# 261
На мен ми стават кървясъли очите когато съм много изморена, когато прекаля с работата на компютър. Слагам си капки "Визин" и ми минава бързо.

# 262
  • Кьолн
Писах писах и поста ми изчезна.Здравейте! Нуждая се от помоща ви!
Преди няколко дни изведнъж получих силно изтръпване на гърлото,като че ли са ми поставили упойка.Помислих че е от нерви.И наистина на сутринта беше преминало.Но не можех да преглъщам течности.Направо имах чувството че ще се "удавя".Едната вечер така се задавих че въздух не ми стигаше.Казах си че в понеделник ще отида на лекар.Но снощи не стига че не мога да преглъщам но започна едно слюнкоотделяне.Цяла вечер не можах да спя.И днес отидох на лекар УНГ и резултата беше че абсолютно нищо ми нямало нито на гърлото нито на сливиците ми.Моля ви кажете ми на какъв лекар да отида.Страшно съм жадна а мога да пия само на глътки и то по много малки.Предварително ви благодаря! Tired

# 263
  • оттам, откъдето започва България
Само като предположение: да не е някаква алергия. Обикновено тогава има такива затруднения. Сега се сещам, че като имах гранулом на зъба и се получи инфекция, по същия начин получих затруднение не само в пиенето на вода, но и в дишането накрая, но също имах и отоци по врата и гърдите.

# 264
  • Кьолн
Дидка,много ви благодаря! Наистина ми дадохте добра идея.Ще посетя стоматолог утре!

# 265
  • някъде
Буца в гърлото? Някакво напрежение?

# 266
  • София
Защо не пийнеш нещо успокояващо.
Валидол,валериан? Само предполагам.
Когато съм под голям стрес ,ме удря в гърлото. Може да е на нервна почва.

# 267
  • София
Мозила, със сигурност е алергия. По добре посети алерголог, вместо стоматолог, ако правилно съм прочела.

# 268
Може би на невролог.Аз имах изтръпване около зъбите,на бузата,точно като упойка-ЛЛ предположи,че е съдов проблемът.Въобще,задушаване не трябва да се пренебрегва изобщо.

# 269
  • Кьолн
Много ви благодаря момичета! Валериан пих но само веднъж.Може би трябва отново да пия.За алергия, въобще не се сетих.Направо днес ще опитам да посетя алерголог.

Общи условия

Активация на акаунт