Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • на острова на мечтите
Казват,че изчезва ако се потърка със златен пръстен или др метален предмет,напр.лъжица...пробвано е,действа,но не и от първия път,по-начесто се прави...
+1

# 46
# 47
  • София
Благодаря. Бях при джипи -то.
Каза ,че е избива като ечемик. Но утре ме посъветва да ходя на очен лекар.

# 48
Моля за помощ ! Вчера ми изкараха 6 долен зъб. Не ми дадоха никакви съвети какво да правя. Търпелива съм на болка и  не пия нищо, като се надявах че  днес  ще отшуми, но  тя продължава.

# 49
За болката вземи някое по-силно обезболяващо,няколко дни може да те боли.

# 50
Обезболяващото няма ли да е временно newsm78

# 51
Когато ми вадиха зъб ми казаха да го пия на 4 или 6 часа,не си спомням
точно,но на листовката пише.Бяха ми изписали убопрофен на прахче.Като усетех че започва да боли го вземах.Но за два дни минава.

# 52
Благодаря! Просто хирурга ми каза ,че нямам нужда от нищо.

# 53
Моят хирург ми изписа Миг 400. Много ми помогна.

# 54
  • оттам, откъдето започва България
Аз бих изпила веднага един Аулин. Дава ти гаранция поне 12 часа.

# 55
  • София
Имах само един случай при който Аулин не помогна за болка в зъб  #Crazy

Може ли мнение. Онзи ден детето ми падна и си удари главата +носа. Няма счупено,веднага се разрева ,появи му се централно цицина, Но
Премигва често. Веднага отидохме на лекае. Той установи ,че няма сътресение. Не му направиха снимка.
Но ето ,че 2 дни след падането продължава да премигва тип тик..
Притеснено ми е. На какъв лекар да го заведа? Да му бъде ли направена снимка? Той има вече 3-4снимки за 3-4 години.

# 56
Имах само един случай при който Аулин не помогна за болка в зъб  #Crazy

Може ли мнение. Онзи ден детето ми падна и си удари главата +носа. Няма счупено,веднага се разрева ,появи му се централно цицина, Но
Премигва често. Веднага отидохме на лекае. Той установи ,че няма сътресение. Не му направиха снимка.
Но ето ,че 2 дни след падането продължава да премигва тип тик..
Притеснено ми е. На какъв лекар да го заведа? Да му бъде ли направена снимка? Той има вече 3-4снимки за 3-4 години.

Нямам представа в случая какво да правиш,но говори с личния лекар дали можеш да му даваш Арника Монтана при падане или удар.Мен тези нищо и никакви топченца ме спасиха.Пише на тях,че и на новородени се дават,та и за дъщеря ми ще купя.А скоро се удари тя и на площадката имаше майка,която ме посъветва веднага да мажа с олио и наистина спадна цицината.След 30 минути все едно не се беше удряла  #Crazy

# 57
  • оттам, откъдето започва България
Олиото наистина е много ефикасно при такива случаи!  Peace

# 58
  • София
Цицната почти спадна.
Защо намига? Може би е за невролог и все пак снимка?

# 59
Може да се е стреснал,щом е и плакал.Дано не е нищо сериозно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт