Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 750
  • 741
  •   2
Отговори
# 180
А как се използва тази банка? И аз съм заинтересована. Peace

# 181
Аз я ползвам за инхалации изтеглям 2 кубика с една спринцовка слагам в инхалатора и това е, че направих бронхит вследствие на летен грип, и вентолин, но той ми е по предписание лекарско, иначе и без него може, ако не е кашлицата със спазми. Много ме облекчава, иначе не мога да спя от кашлица. Тази сутрин си правих в 3ч  Embarassed инхалация само с физиологичен разтвор и до сутринта нямах проблеми.

# 182
  • Пловдив
Гърне без похлупак, изтегля се със спринцовка. След това капеш директно със спринцовката, без да ползваш иглата, разбира се. Simple Smile

# 183
Привет. От около месец изпитвам тъпа, непостоянна болка в ляво под ребрата.

ЛЛ ми даде направление за ехограф, но докато отида, все пак да питам, на някой случвало ли му се е?

Не ме боли след натоварване - надали е далак.
Нямам и проблеми с 00, така че не мисля, че е дебелото черво.

Чудя се, да не би това, че пазя диети, да има общо с болката. На моменти се появява.

# 184
Scarlet~, adoration_, благодаря ви! bouquet

# 185

ЛЛ ми даде направление за ехограф, но докато отида, все пак да питам, на някой случвало ли му се е?

Чудя се, да не би това, че пазя диети, да има общо с болката. На моменти се появява.

Междуребрена невралгия може би? Под ребрата вляво е стомаха също, може да имаш проблеми с него от диетата, ако имаш болки и по средата ,вероятно гастрит според мен.

Аз от днес съм с леки болки в гърлото , дразнене, сутринта ми беше паднал страшно много гласа, нямам други оплаквания, само леко покашлям от това дразнене.
Някакви съвети?
Последният път от същото се докарах до бронхит, антибиотик, и сега много ме е страх  Cry

# 186

Междуребрена невралгия може би? Под ребрата вляво е стомаха също, може да имаш проблеми с него от диетата, ако имаш болки и по средата ,вероятно гастрит според мен.

Аз от днес съм с леки болки в гърлото , дразнене, сутринта ми беше паднал страшно много гласа, нямам други оплаквания, само леко покашлям от това дразнене.
Някакви съвети?
Последният път от същото се докарах до бронхит, антибиотик, и сега много ме е страх  Cry

Не е невралгия, може би наистина стомаха, заради диетите..

По твоя въпрос - Колдрекс таблетки.

# 187
колдрекс не се ли ползва при висока Т? Според мене няма смисъл от него, аз много пъти съм пила подобни неща, никога не са ми помагали

# 188
За настинка е, на мен много ми помага, но само на хапчета, не прахчетата.

# 189
Ако глътна NaCl не е проблем нали?

# 190
# 191
  • Пловдив
Ако глътна NaCl не е проблем нали?
Напротив, дори е полезно.  Simple Smile

# 192
  • София
Само да питам ,защо инхалаторите ги отричат някъде? Дори и тук.

# 193
Мерси adoration.
Мога ли да добавям сол към разтвора (за промивка на носа. някак слабо ми е. искам да ме "жегва" повече.

# 194
  • Sofia
Правих си пкк и кр захар ми е 6,9...Възможно ли е да е от това,че няколко дни бях на плодове и то сладки-диня,пъпеш,праскови,грозде...След колко време е добре да направя отново изследване за глюкоза?

Общи условия

Активация на акаунт