Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Приемам, затова и питам.
По принцип си прави каквото иска

# 316
Здравейте! Бих искала да ви попитам какви изследвания трябва да си направя, за да разбера дали имам непоносимост към определен вид храни?

# 317
Възможно ли е при падане на млечен зъб той да се счупи? Във венеца на дъщеря ми остана парче, което се клати. Притеснява ме обаче да не е постояния зъб..

# 318
  • София
Възможно ли е при падане на млечен зъб той да се счупи? Във венеца на дъщеря ми остана парче, което се клати. Притеснява ме обаче да не е постояния зъб..

Всичко е възможно, ако например е развалено зъбчето. Я дай снимка на падналия зъб? Ако може и на парчето което стърчи. Между другото стърчащото нещо гладичко ли е?

# 319
Най-добре заведи детето на зъболекар, за да види зъбчето.

# 320
Корените на млечните зъби се стапят сами. Предполагам, че парчето ще изпадне само.

# 321
  • на острова на мечтите
Корените на млечните зъби се стапят сами. Предполагам, че парчето ще изпадне само.

именно. Права е Дори с.  Може да се е счупило и затова да виждаш парче. Ще падне само.

# 322
Какво означава в изследване на урина: "Седимент(други)- голям брой епителни клетки"? И "Седимент(бактерии)-много". Пуснах изследванията заради проблем с бъбреците, а сега се тревожа заради тези показатели.

# 323
Инжекция флостерон заради носа ми предписаха. Само една. Гледам да не се ползва ако често имате гъбички, а аз имам. И лекаря каза, че била дразнила стомаха, което пак не е добре. Както и за Десибел каза същото. Та чудя се да бия ли смело. Как мислите?
На Десибел пък пише ако бъбреците не са добре да не се пие. Баси.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 16:02 от Damarcus

# 324
  • София
Инжекция флостерон заради носа ми предписаха. Само една. Гледам да не се ползва ако често имате гъбички, а аз имам. И лекаря каза, че била дразнила стомаха, което пак не е добре. Както и за Десибел каза същото. Та чудя се да бия ли смело. Как мислите?
На Десибел пък пише ако бъбреците не са добре да не се пие. Баси.

За гъбите ен мога да кажа, аз често ползвам Дипрофос ( алергии, уртикария), което е същото, проблеми със стомаха не съм имала! Мисля, че е много добро лекарство!

# 325
Здравейте! Бих искала да ви попитам какви изследвания трябва да си направя, за да разбера дали имам непоносимост към определен вид храни?

Лаборатории "Бодимед" предлагат подобно изследване - "Тест за непоносимост към 93 вида храни" - знам, защото при последното ми посещение в една от лабораториите им случайно попаднах на листовка, презентираща това изследване. Мисля, че само е необходимо да се вземе кръв еднократно, за да се проведе тестът. Бих си го направила, но май е доста скъпичко, което ме отказва - нещо от порядъка на няколкостотин лв., мисля. Peace

# 326
Да се оплача, че от няколко дена боря една доста болезнена, малка афтичка в устата, за която така прехваленият от аптекарката "Анафтин" (гел) никак не ми помогна. Исках да си купя "Гранофорин", но ми казаха, че отдавна бил изтеглен от пазара - можело да бъде намерен само във ветеринарните аптеки - ами, следващия път, като ми се наложи, ще си купя именно него и изобщо няма да се занимавам с други средства; поне знам, че действа безотказно при мен.

# 327
Да се оплача, че от няколко дена боря една доста болезнена, малка афтичка в устата, за която така прехваленият от аптекарката "Анафтин" (гел) никак не ми помогна. Исках да си купя "Гранофорин", но ми казаха, че отдавна бил изтеглен от пазара - можело да бъде намерен само във ветеринарните аптеки - ами, следващия път, като ми се наложи, ще си купя именно него и изобщо няма да се занимавам с други средства; поне знам, че действа безотказно при мен.
Гранофорин има в аптека  "Рома" С-я пл."Славейков" 7.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 21:57 от Пролетно цвете

# 328
Здравейте, от 2 месеца ми излизат едни топчета и под двете мишници ( с големина колкото леща примерно) . Понякога болят много, друг път не, един път пък са леко зачервени... Въобще много странно и както се появяват и след 3-4 дни изчезват. И след няколко дни пак излизат. Въпросът ми е на какъв лекар да отида? Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 329
  • София
Дали би могло да има хормонален проблем ако човек се поти,свива го корем и му се гади постоянно ?

Общи условия

Активация на акаунт