Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
При гъби не се яде сладко, но за сметка на това лютото ги мори!

# 466
Нищо не ги мори по-скоро!

# 467
  • София
Нищо не ги мори по-скоро!

Подсили малко имунната система, започни да пиеш пробиотици ( горещо препоръчвам ПроКомбо)

Къде с гъбите? newsm78

# 468
Изписаха ми Оргаметрил заради по-продължителен цикъл /еднократно 12 дни, нормално си е около 7/ и ярко червено кръвотечение към края /5-ти ден някъде/ на цикъла. Сега се чудя дали да го започвам, хормонален препарат е и не ми се иска. Споделете от опит как Ви повлия Оргаметрила, имахте ли странични ефекти /четох, че предизвиква напълняване и т.н. като всяко лекарство/ и помогна ли Ви? Освен това имам и миома...

# 469
Предложение за добри мултивитамини може ли.

# 470
На дъщеря ми и бяха изписaли оргаметрил защото нямаше цикъл а е на 16г два месеца по десет дена да го пие. Нямаше ефект докато го пиеше имаше цикъл .Сега след няколко месеца вече се оправи. Не забелязaх никакви странични ефекти

# 471
  • София
На мен първият ми цикъл беше след 16 годишна възраст. Не е ли нормално  newsm78
Никакви лекарства не съм пила.

# 472
Мисля, че Не  newsm78.(но при всеки е различно ) Но на дъщеря ми за първи път цикълът и дойде на 12г след това спря цяла година, пак дойде, пак спря година и затова я заведох на лекар.

# 473
Аз лично съм ги морила с Микомакс, глобули разни, ама ефекта е временен.
Сега пия цитросепт и пробиотици (пих био гая, от утре минавам на ентеросан).
Не знам внушавам ли си или не, но виждам ефект (имах бял налеп на езика, характерен за гъбички в устата и стомаха, от там и ....), налепа го няма почти.
П.С. Сега черох, че бил забраняван цитросепта, вярно ли е, опасен ли е? Някой друг да го е пил, мнение да споделите?

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 22:41 от Only God can...

# 474
Пробиотици сякаш три години не съм спирал да пия. Трябва да се жертвам с Turpentine. Я умра, я не.

# 475
  • София
Намали стрес ситуациите /ако имаш такива/ , не е медицински съвет, но не се втилясвай толкова по гъбичките. Едно време какво ли не изпих,слагах,мазах и ефект Нулев. Когато лекарят ми каза,че гъбичките нападат,когато си с по слаба имунна система ,обърнах внимание на храната,начинът на живот и въобще удоволствията ,които крепят здравето.
Да чукна на дърво, сега един път на година половина се лекувам с медикаменти срещу гъбички.

# 476
Много дразнят в устата и т.н. Много. Как се подобрява имунна система не знам. Имуномикс съм пил само.
Пиеш фунгокап, чесън, куркума - те процъвтяват.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 09:49 от Damarcus

# 477

Мултивитамини на GNC за мъже и на Alive.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 11:00 от Jennifer_w

# 478
Изписаха ми Оргаметрил заради по-продължителен цикъл /еднократно 12 дни, нормално си е около 7/ и ярко червено кръвотечение към края /5-ти ден някъде/ на цикъла. Сега се чудя дали да го започвам, хормонален препарат е и не ми се иска. Споделете от опит как Ви повлия Оргаметрила, имахте ли странични ефекти /четох, че предизвиква напълняване и т.н. като всяко лекарство/ и помогна ли Ви? Освен това имам и миома...

Предпоследният ми гинеколог, от който не останах никак доволна и го смених с поредния гинеколог, ми изписа Оргаметрил. Целта му беше да намалее обилното кръвотечение и съкрати цикъла ми. Изписа ми да го пия три-четири месеца по 10 дни. От него се чувствах ужасно зле. Гадеше ми се постоянно, главоболие имах, никакъв апетит нямах и повърнах един път. Бях стигнала до геройското изпиване на 5 хапчета. Като ги спрях и след 2-3 дни ми дойде цикълът. По принцип не понасям изобщо хормоналната контрацепция. Казала съм си, че такива боклуци няма да приемам никога. Чела съм за противозачатъчните хапчета са довеждали до рак.

# 479
  • София
Много дразнят в устата и т.н. Много. Как се подобрява имунна система не знам. Имуномикс съм пил само.
Пиеш фунгокап, чесън, куркума - те процъвтяват.

Опитвал ли си да се алкализираш?
Прочети за алкализиране на тялото:
https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&am … D0%BE%D1%82%D0%BE+

Ползвала съм ето това:
http://www.iherb.com/Peelu-Body-Rescue-pH-Protector-Drops-1-25-f … -oz-37-5-ml/10633

но и обикновена сода за хляб става!

Общи условия

Активация на акаунт