Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дактарин за гъбички в устата,пробвал ли си?

# 481
не.

pH е важно. при милион изследвания (урина ОХИ) ми го пишат 6.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 13:31 от Damarcus

# 482
  • София
не.

pH е важно. при милион изследвания (урина ОХИ) ми го пишат 6.

Пробвай алкална диета.

# 483
  • Sofia
От няколко дни имам някакво неразположение в кръста...първо го определих като схващане,сецване,но май е свързано с бъбреците...усещам нещо ту в левия,ту в десния,не е точно болка,но е неприятно,а днес имам и тежест ниско долу и доста често уринирам,но няма болка и парене,урината е светла...пия повече течности...дали е цистит или нещо друго? Какво изследване да си направя,ехограф,кръвни,урина,или всичко?

# 484
Не знам, и аз го имам същото, в офиса е доста студено и си мисля че е от това...

# 485
  • Sofia
Явно и при мен е от изстиване.Беше ми много студено миналата нощ,на сутринта излезнах навън леко облечена,надуха ме вятъра...и стана белята Sad
През 15-20мин съм по малка...поне няма болка. Пия чай Цяр,сварих си отделно царевична коса,счукани лешници и черешови дръжки. Преди лягане ще си направя топла вана на краката с морска сол.
Може ли да се слага топъл компрес на бъбреците или на корема ниско,където усещам тежест?

# 486
А аз съм сложила електрическата възглавница на кръста, ма ще преровя шкафовете за чай...не знам уринал акут става ли в нашия случай

# 487
  • Sofia
И аз мисля да се загрея с компрес.
Уринал добре действа Peace и аз пих
Казаха ми,че чай от липа помага. Ще си сваря и такъв,той ми е любим. Помага и билката котешка стъпка,отвара от счукани динени или пъпешови семки...

# 488
  • при морето
Момичета,някой знае ли колко месеца по принцип болнични се полагат след счупване и операция с имплант,примерно на ръка,както е в моя случай.
И друго,което ме вълнува-кога,аджеба,от НОИ изплащат болничните-аз от 21юли съм в болничен и де факто съм получила само един паричен превод и то в средата на август,ужасно неприятно ,защото за септември нямам превод,но пък имам два заема и съм на минус. WinkОказа се,че е ад да се разболееш в БГ,не на последно място финансов.
Моля някой,който е ползвал болнични от няколко месеца-да сподели!

# 489
Ходи се на комисия за болничния, дават всеки път по 30 дни, но докога-ит тях зависи. Ако минат над 6 месеца и не си възстановена, се ходи на ТЕЛК за удължаване.
По втория въпрос извади си ПИК за НОИ. ще виждаш статуса на болничните. По принцип работодателя ги подава към НОИ до 10 число на месеца, следващ месеца който ти си го предала. НОИ ги плаща след до 15 работни дни.

# 490
Здравейте ..имам едно питане...преди почти година родих и понеже кърмя намах М до 9 месец 2 пъти добре леко нищо особенно,но 2 дена сега с 2 нощни превръзки една до друга не ме спасяват за половин час ,страннотоо е ,че нито ме боли толкова (а преди да забременея имах ужасно болезнена М)не бих казала ,че съм отпаднала как мога да го намаля пия в Ц но никакъв резултат...Благодаря !

# 491
Здравейте ..имам едно питане...преди почти година родих и понеже кърмя намах М до 9 месец 2 пъти добре леко нищо особенно,но 2 дена сега с 2 нощни превръзки една до друга не ме спасяват за половин час ,страннотоо е ,че нито ме боли толкова (а преди да забременея имах ужасно болезнена М)не бих казала ,че съм отпаднала как мога да го намаля пия в Ц но никакъв резултат...Благодаря !

Не пийте самостоятелно витамин Ц. Ще си доведете до още по-голям кръвоизлив. От опит го казвам. Повечето казват, че витамин Ц помага при намаляване на обилното кръвотечение, но при мене подейства в обратната посока.

# 492
Пила съм разтворими калции и витамин Ц при такава менструация,но ми бяха предписани от лекар.

# 493
Моля ви за бърз отговор. От какво са тези ухапвания? Не сърбят много. От една седмица нещо ме ухапа- преди да започнете да плашите- НЯМА как да са дървеници, в леглото няма абсолютно нищо, с бели чаршафи сме, нито следи от каквото и да е. Живеем в този апартамент от 3 години, нямаме любимец, със сигурност няма как да са дървеници,всичко е изпрано, по матраците и леглото няма нищо. http://prikachi.com/images.php?images/510/8924510V.png

# 494
  • София
Може да е полазено от паяк.

Общи условия

Активация на акаунт