Дългото чакане след трансфер 52

• 61 939
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Здраеейте и мен днес ме боли корема и главата но се надявам да е за хубаво и моя тест е на 12ден пожелавам ви от сърце на всички положителни тестове

# 241
  • София
Хаха Люксен, ами после Живот и Здраве като се роди...лелеее Crazy

Така, така, виж какви неща ни очакват.  Crazy

Фиоре, силно стиснати палчета имаш и от мен. След като те поръсиха с персонален прашец как да не стане? Hug
Мистик, и мен тръпки ме побиват от теста. Аз, заради имунологията и след вливка ноември месец, трябваше да правя всеки месец на 12 ден от О тест, за да хванем рано-рано нещата. Е, от ноември до май се нагледах на толкова 0-ли, че вече бях тотално изтрещяла април. Дано този път не видя тази проклета цифра. Peace
Моят траснфер беше на 29. Този ден де брои нулев, нали? Значи моят тест е на 11 ден от траснфер.

# 242
  • София
Електра, описала си го много точно, така го чувствам Hug Има и нещо друго, от някакво суеверие ли е, много държа да не го изпускам август, защото в този месец забременях със сина ми и вярвам, че ми е на късмет  Praynig

# 243
  • София
Буена, няма как да знаеш кой ден точно ще е овуто, без да са те гледали на ехо преди и след, а може би и по време Simple Smile
Не сравнявай цикъл с естрофем с естествен. При цикъл с естрофем и прогестерон, няма ову.

# 244
Електра, описала си го много точно, така го чувствам Hug Има и нещо друго, от някакво суеверие ли е, много държа да не го изпускам август, защото в този месец забременях със сина ми и вярвам, че ми е на късмет  Praynig
И аз все си намирах причини да е ей точно този месец, ей тази зодия, да се тръшкам да е точно и както Аз искам...глупости на търкалета...няма такъв филм. После пуснах идеята, спрях да смятам...искам Бог да ми изненада с неговата идея по случая Wink
Люксен, в коя клиника ти казаха на 11 ден? Тридневни ли са ти?
Стиснати палчета за всички 9-ки ииии за всички други цифри в темичката  Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 20:04 от МИСТИКА

# 245
Стискам палци на всички 9 дневни чакащи Hug
Чакането сега е още по-голямо след 2 чарти както е написано по-горе в темата Embarassed
Днес излезе и втория кръвен при мен и има удвоение Laughing Ходих и на ехограф видяхме 1 плодно сакче Joy но и 4 неспукани фоликула по 2 в яйчник с размери над 3.8 мм а аз се чудя защо така ме боли корем и кръст.
Сега как се процедира, сами ще изчезнат или ... ще изчакам до другия петък да попитам в клиниката където ми правиха ин витрото.

# 246
  • София

Люксен, в коя клиника ти казаха на 11 ден? Тридневни ли са ти?
Стиснати палчета за всички 9-ки ииии за всички други цифри в темичката  Peace
В Малинов и да, тридневни са.  Simple Smile

Жълтурче, много се радвам, че се е удвоило и сте видели едно сакче. Хайде скоро и сърчице.  Hug Това с неспуканите Ф ме изненада. Как е възможно?  #Crazy

# 247
  • София
Браво момичета, пълните ми душата с хубавите новини. Стискам палци на очакващите  Hug

Мистика симптомите ти са хубави. Спокойно и късмет  bouquet

# 248
Благодаря, Магнолия  bouquet
Жълтурчо, и аз изтрещях с тези неспукани фоликули  Flutter Как е възможно  newsm78

# 249
жълтурчо, страхотни новини, хайде все така да вървите по план  Simple Smile

Момичета, пък на мен ми казаха теста да е на 05.08!!!  Shocked Rolling Eyes Вероятно, защото шушулките ми бяха двудневни, ама пак ми се струва много. Тогава трябва да си бия и последната доза Зарзио. ММ каза да не правя по-рано, аз честно казано за сега не давам зор, а и се психирам само при мисълта за теста. Та не знам, да чакам ли, да не чакам лии??
 Другото, което от снощи ме тревожи е, че отново ми почнаха някакви болки, подуване, тежест при всяко движение и всички екстри,както след трансфера и  след стимулацията. Даже трудно ходя изправена, не знам какво става. От дни си се чувствах съвсем нормално и мислех, че са отшумели тия болки, а защо и как се върнаха по никое време?

# 250
Момичета в понеделник влизам в 17та седмица и още съм с ПМС  Peace

Фиоре,  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 от сърце   Heart Eyes

# 251
Магнетична, на това казвам аз добра новина. Желая ти да е лека до края и се цопват под прашеца ти.

# 252
Момичета в понеделник влизам в 17та седмица и още съм с ПМС  Peace

Фиоре,  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 от сърце   Heart Eyes

Ухааа, очите ми светнаха като при джакпот от прашеца за мен днес, няма как да не стане магия, Магнетична, искрено Благодаря!  Hug Heart Eyes newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
За теб и бананчето -  omm Two Hearts newsm20

# 253
Жълтурчо, и аз изтрещях с тези неспукани фоликули  Flutter Как е възможно  newsm78

Това, което ми обясниха е че е след стимулацията продължаваш да произвеждаш фоликули и на пункцията не вадят всички, а само тези с подходящите размери. Тези трябвало от самосебе си да изчезнат, но много ме боли. Разрових се из темите на бременните и е нещо нормално според всички. Дано няма проблеми и след 10 дни да чуем и сърчицето Simple Smile

# 254
Жълтурчо, и аз изтрещях с тези неспукани фоликули  Flutter Как е възможно  newsm78

Това, което ми обясниха е че е след стимулацията продължаваш да произвеждаш фоликули и на пункцията не вадят всички, а само тези с подходящите размери. Тези трябвало от самосебе си да изчезнат, но много ме боли. Разрових се из темите на бременните и е нещо нормално според всички. Дано няма проблеми и след 10 дни да чуем и сърчицето Simple Smile
Ясно, дано тогава се резорбират по-бързо и да се наслаждаваш спокойно на бременността  Heart Eyes
През телефона май нямам прахосмукачка, затова се набутвам цялата под прашеца на Магнетична  Mr. Green Нагло е, ама съм на зор  Joy
Електра, Магнолия, благодаря за предричането за + тест  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт