Два поредни миседа след успешно инвитро - моля, препоръчайте доктор!

• 655
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, с мъжа ми две години се опитвахме да забременеем неуспешно, всякакви изследвания правихме, леки проблеми имаше със спермограмите, но нищо драматично. На мен нищо не ми откриха. Накрая прибегнахме до инвитро. Извадихме голям късмет, защото стана от първия път, въпреки че почти всички яйцеклетки, които извадиха от мен бяха неузрели и успяхме да направим само един бластоцист. Този бластоцист сега е на близо две години.

Сега в последните 6 месеца забременях два пъти, от първи опит. Невероятно щастливи бяхме и два пъти обаче се оказа мисед без сърдечна дейност. За втория разбрах преди дни. В момента се чувствам отчаяна, както и много объркана, защото не разбирам какво се промени изведнъж и защо толкова лесно забременявам, но не мога да се поддържам бременна. Не живеем в България, а в Англия. Тук можем да се изследваме едва след 3 спонтанни аборта, а на частно е много скъпо.

Ще се прибираме в България за празниците и искам спешно да намеря добър специалист по миседи/стерилност/асистирана репродукция, който да се отнесе човешки и да ни каже какво трябва да изследваме. Досега опитът ми с бг гинеколози е много лош, отвратително сексистко отношение или желание само да ни вземат парите.

Моля ви, препоръчайте ми добър доктор. И ако някой има сходна история, моля ви ми разкажете как се справихте.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 16:24 от Marchetto

# 1
Сигридов, но не знам как можете да запишете час.

# 2
Сигридов, но не знам как можете да запишете час.

Благодаря ви за отговора. Като казвате Сигридов, имате предвид конкретно него или клиниката му? Защото сега го гугълнах и видях, че там работят куп специалисти.

# 3
Ами за него записват с месеци напред, но чувам добри отзиви за Ковачев в последно време. Успех!

# 4
Здравейте, опитайте да се запишете при д-р Станулов в клиника Афродита. Няма доктор с по-лично отношение, и който наистина да ви накара да повярвате че на някой му пука за вас, а не за банковата му сметка. Най-добрият!!!!

Общи условия

Активация на акаунт