Дългото чакане след трансфер 52

• 61 219
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Фиорето, щом те тегли към клиниката, отиди какво пък толкова. Много късмет Praynig ще стискам палци

# 406
Жълтурчо, мисли позитивно и бъди спокойна  Hug  Не ти ли изписаха нещо за кървенето да пиеш, да те сложат на системи  Thinking

H/I, стискам палци и при теб нещата да се нормализират  Hug

Относно казването - много малко хора бяха наясно, че сме в процедура, общо взето казахме на по-близките след 12та седмица, а на другите ако питат или като ме видят, защото вече си ми личи  Peace Който когато се чувства добре тогава да сподели и с който прецени, няма универсално правило  Hug

Люксен, личен и персонален за теб  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

И за всички момичета в нужда  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 407
Жълтурчо, мисли позитивно и бъди спокойна  Hug  Не ти ли изписаха нещо за кървенето да пиеш, да те сложат на системи  Thinking

Не, само да не спирам лекарствата и днес утрогестана да то изпия, а не вагинално.

# 408

Не, само да не спирам лекарствата и днес утрогестана да то изпия, а не вагинално.

Пий и почивай и да знаеш от утрогестана може да ти падне кръвното да не се шашнеш  Hug Ставай само и единствено до тоалетна  Hug

# 409
  • София
При кървене се спират аспирин протект или фраксипарин, ако има. Но лекарите да си кажат. Обикновено питат дали ги има и при кървене казват да се спрат.
Ех, момичета, тъкмо се радвах на положителните тестчета. Не ги изпускайте, почивайте и пийте но шпа или каквото трябва.
Елислава, много ми е тъжно. Съвземай се бързо и когато решите следващия път всичко да е наред и успешно.

# 410
  • София
Ех, момичета и аз се натъжих   Cry от отрицателните тестове. Ех да му се невиди,  а така започнахме добре.  Cry

Жълтурчо важното е да си спокойна, макар да е трудно, знам. Много момичета кървят. Наистина много, дори не съм очаквала, че толкова често се случва. От забременелите инвитро заедно с мен имаше момичета, които бяха с отлепване,  със силно кървене и се овладяха нещата и сега си бременеят  спокойно - едната мацка е на море сега. От ФБ групата на ноемврийките има също доста момичета с кървене, естествено забременяване.
Трябва да се лежи, ама като казвам да се лежи - само до тоалетна да се става. Друг носи вечерята в леглото, друг става да донесе дистанционното, друг ти носи книжката за четене. И никакво вдигане на тежко. Тежкото е повече от 1 кг. Така няколко дни да се закрепи сакчето, после постепенно по-лек режим със ставане за хранене, за  лека разходка. Като мине рискови я момент си продължаваш нормално да си правиш обичайните неща.
Ти при кой лекар си?

# 411
Ех, момичета, като ви чета ... защо трябва да е толкова трудно... Аз още не мога да спра да влизам във форума, а май трябва да си почина от всичко  Sad Относно споделянето - не знае абсолютно никой, освен нас двамата. Не ми се мисли, ако вчера трябваше и да обяснявам на някой  Confused
Сега да питам, че не намерих много из форума, какво ви е мнението ви за ПИД на ембриони? Някой правил ли е? Засега само това съм измислила..

# 412
Мистика, аз правих ПИД.

# 413
  • София
Мистика,  мисля, че има доста момичета правили ПИД. Виж във форумите проблемно забременяване има няколко теми - за имунологични изследвания, биопсия и т.н.  Имаше една тема "Пътя към мечтите" - там съм чела да обсъждат доста ПИД. Ако не се притесняваш пусни питане за ПИД в темата на момичетата забременели след инвитро и там ще те насочат по-точно.  Hug

# 414
Мистика, аз правих ПИД.
Преди този опит ли? Къде? Трябва да правя опита там, където правят и ПИД ли? Пиши ми на лични, ако искаш  bouquet

# 415
Аз няма да съм ти много от полза, понеже не живея в БГ. Но, да, опита го правих я клиниката където правих и ПИД. То друг начин незнам дали има. Трябва да узреят до 5 ден, изследват се и се замръзяват. При мен така беше. На следващият цикъл е трансфера.

# 416
Ех, момичета и аз се натъжих   Cry от отрицателните тестове. Ех да му се невиди,  а така започнахме добре.  Cry

Жълтурчо важното е да си спокойна, макар да е трудно, знам. Много момичета кървят. Наистина много, дори не съм очаквала, че толкова често се случва. От забременелите инвитро заедно с мен имаше момичета, които бяха с отлепване,  със силно кървене и се овладяха нещата и сега си бременеят  спокойно - едната мацка е на море сега. От ФБ групата на ноемврийките има също доста момичета с кървене, естествено забременяване.
Трябва да се лежи, ама като казвам да се лежи - само до тоалетна да се става. Друг носи вечерята в леглото, друг става да донесе дистанционното, друг ти носи книжката за четене. И никакво вдигане на тежко. Тежкото е повече от 1 кг. Така няколко дни да се закрепи сакчето, после постепенно по-лек режим със ставане за хранене, за  лека разходка. Като мине рискови я момент си продължаваш нормално да си правиш обичайните неща.
Ти при кой лекар си?
При Йосиф Димитров. Чакам си до час да излезе кръвния. Дано има капчица надежда ...

# 417
  • София
Жълтурчо, Надежда винаги има Hug
Стискам палци за добър резултат и за да се успокоиш. bouquet

# 418
  • София
Жълтурче, с въображение без, има сакче, така че всичко ще е наред. Стискам ти палци. Лежи, почивай си и се старай да мислиш положително. Аз също ще ти изпращам хубави мисли.  Hug

H/I, много се радвам за прегледа. Явно кървенето е често срещано. Стискам палци бързо да спре и да се почувстваш по-сигурна и спокойна. Двечки..не знаех, че си с две. Ех... Heart Eyes

Магнетична, мушкам се цялата под прашеца. Hug Heart Eyes

# 419
Резултата е 2559.
Питах го за лежане и ми се изсмя newsm78 каза да не се филмирам и да нехсе залежавам ами да си ходя на работа...В петък пак на преглед и пак чхг

Общи условия

Активация на акаунт