Искам да кажа ... (83)

• 63 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Сандо, честит рожден ден! Да си здрав и да ти носят радости близките!

Евил, щастливо пътуване! И на мен Рим ми е мечта, била съм в Италия, но не в Рим.

Сбъдваща мечти,весела ваканция! Много хубаво си го решила с цветята. Аз си спомнян, на първия учебен ден и на 24 май как грейваше къщата ни от цветя, майка ми е пенсионирана учителка.Но тогава наистина, повечето цветя бяха естествени, дъхави, красиви.

Руми, ЧРД и на твоя баща, здраве и радости!

mariat, непременно организирай пътуване във Флоренция, до да имаш достатъчно време да се насладиш на история и красота!Пътуването ми до Флоренция е едно от най-незабравимите преживявания.

# 271
Захир, само да не те хване морска болест преди вечерята с капитана Crazy, че хич няма да те интересува кой е той и къде ти е балната рокля... Laughing
Чудела съм как се справят с този проблем по круизите newsm78 Хапчета сигурно раздават на пасажерите щото си е кофти да оповръщат някой луксозен лайнер ....

# 272
Сандо, честит рожден ден! Щастлив да си!

Сестра ми преди 2г. ходиха на круиз с мъжа си, изкараха 15дни. На невероятен кораб бяха, със задължително вечерно облекло и т.н. Има доста снимки, но не бих ги пуснала. В къщи поне оплакнахме очите. Simple Smile

# 273
Да, има го тоя момент, а и аз съм с много слаб вестибуларен апарат и много ми става лошо.

ходихме на един мини-круиз, ако въобще може да се нарече така в Закинтос, кораба обикаля около острова, красотии ...на мен ми стана зле. Ама зле е меко казано... Търсиха ми лекарства, беше ужас. Залива на корабокрушенеца го видях през мъгла, едва се фокусирах. Иначе големите пасажерски кораби мисля, че не би трябвало да клатят много. Ама.. смятам, че живот и здраве, отида ли някога, ще се запазя с хапове на поразия

# 274
И аз си мечтая за круиз. Ако трябва всяка вечер ще се пъхам в бална рокля, не е проблем. Grinning
Но морската болест е друга работа. Не съм плавала и вероятно ще имам нужда от хапченца...

# 275
Сбъдваща, теб те забравих! bouquet
Честита ви ваканция! Спомням си как преди първия учебен ден дядо пристигаше от село с всичките хризантеми от градината. И си ги поделяме с брат ми. А сега- кошници, букети от изкуствени цветя и забучени шоколадови бонбони. Tired
А как миришеха хризантемите от детството. Баба ми имаше много дълги алеи с различни цветове и видове едни рошави, други по-малко, ставаха на огромни туфи и сравнително високи. Винаги ни правеше букетчета да занесем на госпожата просто защото имаше в изобилие в градината, другите деца също носеха. Сетих се и за уханните розови храсти Heart Eyes

# 276
Сбъдваща, теб те забравих! bouquet
Честита ви ваканция! Спомням си как преди първия учебен ден дядо пристигаше от село с всичките хризантеми от градината. И си ги поделяме с брат ми. А сега- кошници, букети от изкуствени цветя и забучени шоколадови бонбони. Tired
А как миришеха хризантемите от детството. Баба ми имаше много дълги алеи с различни цветове и видове едни рошави, други по-малко, ставаха на огромни туфи и сравнително високи. Винаги ни правеше букетчета да занесем на госпожата просто защото имаше в изобилие в градината, другите деца също носеха. Сетих се и за уханните розови храсти Heart Eyes
И аз се сетих за тях! С детския си акъл с едно момиче обрахме всички цветове на розите в парка. Носехме ги у баба ѝ, в една голяма тенджера беше може би беше с капак и ги заляхме с вода, да правим сладко от рози. Естествено нищо такова не се случи,защото,бяха почернели. Доста ни се караха и имаше и наказание.
Букети едната ми баба не ни правеше. Цветята трябвало да красят градината и плачели, когато са откъснати. Другата ни даваше сами да си берем. Хора разни.

# 277
Сок от рози, парфюм от рози, големи производители бяхме със сестра ми Mr. Green

# 278
  • дядовата ръкавичка
На круиз не бих отишла, ще ме хване клаустрофобия. Мисълта, че ще бъда ограничена с много други хора на някакво пространство, ме плаши.

# 279
До скоро децата носеха на госпожите цветя от градината.
Без повод. Сутрин като тръгваме за училище, ако има цветя направят малко букетче.
Други деца също съм засичала. Тук има повече къщи и дворове. Много са сладки малките и много истински в желанието си да зарадват учителките.
И госпожите се радваха искрено.
Обаче пораснаха децата - вече само с повод  Laughing

Благородно ви завиждам за всички дестинации - обожавам да пътувам.
В Италия не съм ходила. Пожелавам си я скоро.
Обаче неистово ме влече Азия - за сега не сбъдната мечта.

Но следваща ми цел е Москва и Санкт Петербург. Дано да е по-скоро.

# 280
И аз съм учителско дете и помня цветята, много, красиви!

Моите дечковци обичат да подаряват цветя на учителите си, с повод и без повод. Тук подаръци за учител са абсолютно табу, цветя само по повод, но въпреки това не ги спирам - нека подаряват.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 12:33 от Анонимен

# 281
  • Sofia
Сандо,да си честит рожденик! Здрав и успешен!
евил, тУри и един чадър в багажчето, да ви пази от слънце.В Рим си купих слънчобран аз  Blush,продават ги навсякъде  Peace. Задължително обиколете с туристическите автобуси  Peace.Любимо ми е на мен навсякъде в чужбина.'ем си седим,'ем си разглеждаме  Mr. Green
ММ иска на круиз, аз-не знам.Може и да кандисам...по-натам.

# 282
Елит, ровите хапченца са успокоителни  Laughing
Кате, не съм стигнала до очите. Покрай децата, няма време за мен. Виктор беше болен, а сега Алина кашля много.

# 283
Добро утро.

Днес като че ли се наспах. Ако не съм, поне целият ми ден е свободен и без да се двоумя бих си легнала пак.

# 284
  • Варна
Благодаря ви мацки  Hug
В Рим и аз съм била за 3 дни, ама с кола си бяхме
и бръмчахме където си искаме. Сега самолетно, ще
е друга бира. Рома пас имам вече, само ми е дерт
дали ще мога с кацането на Чампино да го регистрирам.
/така ли се казва/, че забутано било нещо,гишето четох в
Римската тема. Ще се оправим вярвам.
Гена, какъв слънчобран, от онези чадърчета тип шапка ли?!
Я, ме светни моля.
Следващата ми дестинация живот и здраве, ще е БарЦелона  Wink

Сбъдваща сладурчета са . Един брой май липсва?!

Скрит текст:
Похвалвам се, че доведения ми синковец се прибра. Не че
мога да му видя очите. Цял ден брише улиците. Успокоявам
се ,че до септември ще е тук, да му се радваме. Дребните
са в дива еуфория. Пълна къща сме. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт