Искам да кажа ... (83)

• 63 452
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
...
Цвети, интересен сблъсък ще да е бил с Катрала.И в реала ли е толкова намахана както тук?
Май Силвия сподели за сблъсъка. И на мен ми стана любопитно.

Коте, освен официалнта ми работа, има и други препятствия, с които трябва да се съобразя, та поне до 10-12 август няма да ме огрее. Обаче после изчезвам, докато някой друг не се е сетил, че му трябвам за нещо.

# 616
Тази дискусия за снимките и клюките  във форума  са ми от ясни по- ясни. Грозно и просташко.
Пък вие  иронизирайте, че съм слагала чайки, китки и  плодове по главата си.  Laughing
 Фейс бук ми имат само броени хора на които имам пълно доверие и знам, че никога няма да бъде даден тук.
Лиляна  имам спомен, че беше по- скоро русолява,  не помня, ничия снимка  нито сейвам, нито зумвам  дори. Поглеждам и затварям, за какво ми е някаква непозната да гледам, та и да я помня и обсъждам. Предпочитам да гледам себе си
Само снимката на Бижу  на синовете  ми е  задържала  погледа повече от  5 сек.. в този форум.  Mr. Green

# 617
  • Ямбол
По-добре никаква снимка, пред такава с някакво петно или картинка.

# 618
Силвия, верно синът ти е одрал кожата на мъжът ти. Но и не е чудно на кого се е метнала малката хубавица 😊

# 619
Е,  Лил,  доста хора  тук скриват своите или на деца или мъж лица. Какво странно има, всеки има право на доза лична неприкосновеност. Няма такова изискване или- или, ти си ги пишеш такива, но и ти самата показваш доста дискретно своите две  снимки, които имам спомен, че лично  си пускала тук.

# 620
...
Цвети, интересен сблъсък ще да е бил с Катрала.И в реала ли е толкова намахана както тук?
Май Силвия сподели за сблъсъка. И на мен ми стана любопитно.

Да, вярно, Силвия беше Grinning Грешката е моя Grinning

# 621
Мен няма кой да ме разпознае, аз не съм от активните.  Simple Smile  Съвсем възпитано направих забележка за нещо свързано с кучето, и бях навряна под опашката му. Не че в един момент и аз не си изпуснах нервите.
Бях я виждала на снимки, като се върнах от морето влязох в една тема да споделя впечатления от хотел, и видях че тя е една от активно списващите там и се сетих.

# 622
Браво, много хубави девойки сме се събрали  Laughing
Пропуснах само Ванини, ама здраве да е  Hug

Мър, как 1000 лв басейна, бе жена. Браво. Колко е голям?
Аз разглеждах едни, ама 5-6000 лв само басейна, отделно помпи, основи и като пресметнах ми се зави свят. Затова те и попитах, за да знам дали да се занимавам. Но тия цени, които споменаваш могат само да ме амбицират  Mr. Green

# 623
Ами май беше около 5 м. диаметър, не знам колко е дълбок, нещо около 110-120 см. е, трябва да погледна. За действително голям наистина започват от друга цифра, мога да ти кажа и за съвсем истински  Mr. Green - 25 хил., всичко съм проучила.

# 624
  • Sofia
Не видях на Ванини сватбената снимка с косата  Crossing Arms, и Силвия не видях,ама щото шЪтам  ooooh!.
Да се оплача от косата си-изсъхна и цъфна кат' майска роза  Close.За месец що продукти й накупих и пара нахарчих  Embarassed,ама файда-няма. Нито съм я пресушавала,нито съм я пекла-нищо.
Захир, професионалната серия на Л'ореал няма абсолютно нищо общо с магазинната  Naughty.
От рибката си купувам аз  Peace
https://www.zlatnaribka.com/shampoani
Къдравките момичета-Ванини,Акаша...,ако може да ми препоръчат стилизиращ продукт  Praynig,ама силничък, не обичам кремове, които да ми бухват косата  Naughty.
Рибена чорба правих пак  Flutter.Много задобрях  chef.
Необяснимо ми е и на мен преследването на потребители, размяната на  чужди снимки...Ама хора-разни-скучаещи, нахални и откАчени,най-вече  Shocked. Май  Мър не съм виждала, и Съни 29,ОСмичка  newsm78,обаче съм сигурна,че няма да разпозная никого,ако го "видя". Пък и със сигурност няма да се представя коя съм, неудобно ще ми бъде, вероятно  Blush

# 625
Гена, от рибката точно съм доволна от това. Ползвам го и като стилизант и за сухи и цъфтящи краища.

# 626
Девер ми искаше да правим партия за басейн при свекърите. Дворът им е малко над 3 декара и място има, но не си заслужава от наша гледна точка и той си остана с мечтите.
Катрал май е с бан или бъркам.

# 627
Ами май беше около 5 м. диаметър, не знам колко е дълбок, нещо около 110-120 см. е, трябва да погледна. За действително голям наистина започват от друга цифра, мога да ти кажа и за съвсем истински  Mr. Green - 25 хил., всичко съм проучила.

Така, така, явно ще остане за по нататък  Laughing
Аз скромно гледах - 6м на 3м с дълбочина 1,5м  Mr. Green
Иначе имаме надуваем 4м, кръгъл, ама второ лято не съм го изкарвала.
Чак не ми се разправя с него. И помпата му не е лоша, но поне веднъж в средата на лятото трябва да му сменям водата. Само разправии...

# 628
Гена, май ти се бях показала на лични, там са ме виждали няколко момичета все от тази тема Laughing Hug

# 629
Оказа се, че нямам много скорошни снимки. Ето една от преди 2-3 месеца. На всичкото отгоре нямам такава без очила.
Скрит текст:
Simple Smile
За бързо я пускам, защото ще излизам.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 12:58 от Sunny29

Общи условия

Активация на акаунт