Искам да кажа ... (83)

• 63 456
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
А как разбират къде и кога има снимки? newsm78 Или и това става на лични?
Едит
Съни, късно те прочетох, иначе не бих задала същия въпрос!

# 601
  • някъде ... тук ...
По принцип има доста хора, които четат без да пишат. Не е учудващо, че се увеличава зрителския интерес.

# 602
Разбират, защото следят темата. Друг начин не виждам. Освен ако някой не ги уведомява, но това ми се струва малко вероятно.

# 603
Според мен се привикват на лични като има сеир ooooh! Винаги, когато има снимки или някакъв спор, балконът се пълни за отрицателно време. Laughing Истината е, че много хора четат и следят темата, а много малка част от тях пишат.

# 604
Добро утро и от мен и прекрасен и спокоен петък Simple Smile
Как ви завиждам за ежедневното миене на косите... Аз откакто започнах редовно да се боядисвам и по необходимост, не мога да си позволя ежедневно миене, т.к боята просто изчезва. Гледам поне веднъж месечно да слагам боята, истината е че на третата седмица започват да се виждат белите корени  Sad Много се ядосвах преди, вече посвикнах, но е супер досадно това боядисване. Баба ми и майка ми и леля ми рано побеляха, като мама е с прошарена по-скоро, а леля ми на 30 си имаше сериозни бели коси.
Ползвам шампоан за боядисана коса и нямам никакви наблюдения върху другите Sad

По принцип има доста хора, които четат без да пишат. Не е учудващо, че се увеличава зрителския интерес.
Мда, възможно е да си четат, без да се включват. Аз съм така в повечето теми - следя ги, защото са ми интересни, но не пиша, пиша в 4-5 теми най-много.

# 605
Mariat много си хубава!

Много хора следят темата без да пишат, но и съм убедена, че хвърчат лични съобщения когато има снимки или спор. Попадала съм на подмятания из другите теми, когато нещо тук се натегне...

Ние си се чувстваме сплотени тук, защото си пишем еднакви хора, но все пак е публично. Форумни работи... Simple Smile

Цвети, не го трия само, защото имам много приятелки далеч и там си споделяме снимки... И месинджъра ползвам активно, а не знам дали може да работи без фейсбук.

Черно коте, опитвала ли си с оцветяващи шампоани между боядисванията? За белите коси едва ли ще има ефект, но ще ти поддържат цвета по дължините...

Не мога да публикувам Grinning

# 606
  • До морето
Снощи тъкмо щях да качвам снимки от сватбата и форумът заби. Сега чета тука какви неща сте писали и   Shocked Усещам пръстът на съдбата.
Според мен се привикват на лични като има сеир ooooh! Винаги, когато има снимки или някакъв спор, балконът се пълни за отрицателно време. Laughing Истината е, че много хора четат и следят темата, а много малка част от тях пишат.
Това и аз го пробвах, ама не става, то все ме напъва нещо да кажа и аз по въпроса  Laughing

Иначе последно знам за една от отчетните дето си беше измислила цял фалшив живот, моя приятелка беше в същата отчетна и беше брррррр, кошмар.

Много хубави снимки видях, но изтървах на Ванини косата. Ама като чета, по- добре, че не съм я видяла. Голям дерт ми е косата, най- много пари за нея давам, да я приведа в някакъв приличен вид и като видя някой с прекрасна коса и искрено позеленявам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лиляна, теб винаги, винаги съм си те представяла с тъмна коса и сега ми разбърка представите в главата.

# 607
  • sofia
mariat, много си хубава!
И аз изпуснах повечето, ама съм сигурна, че сте хубавици  Hug
Ох, косата.....през ден-два я мия. Ако я напръскам с лак не се омазнява бързо. Отделно имам и кожни проблеми със скалпа и шампоана много им влияе. Нещо почна много да ми пада косата. Някой ми каза да си правя маска с масло....ама какво точно масло съм забравила. Трябва да се разровя да прочета малко по темата.

Иначе сбръчкването и белите коси са ген. Майка ми и нейната майка побеляха след 50-те. Горе-долу и тогава почнаха да се сбръчкват.

На мен, който ми знае името и фамилията и ги напише в гугъл, първият изплют линк ми е местоработата  Laughing За мъжа ми няма нищичко, ама абсолютно нищо.

# 608
  • Ямбол
Сега ми е малко по-тъмна(косата), но пак не е черна.

Днес се прибира дъщеря ми. Снощи пет пъти ми звъня какво да вземе в багажа и какво да остави. И още не се е прибрала, започнахме да умуваме кога ще отидем пак. Аз мога и утре да тръгна, но пусто - викат ни на работа другата сряда.

# 609
Веси, много от маслата помагат при косопад - рициновото, например. Аз съм със силен косопад, включително и оплешивяване в една част на скалпа и дерматологът ми каза да мия косата максимум 2 пъти седмично. Мислех, че няма да издържа, но няма проблем. Косата ми не е мазна, така че става. Иначе има достатъчно специализирани шампоани за мазен скалп и сухи краища, така че да не пресуши косата като цяло, а само скалпа.

# 610
Мариат, прекрасна си, имаш скулите на София Лорен  Heart Eyes
Никой друг не видях  Confused

Бих качила една сватбена, ама съм на работа, а до довечера вече няма да сте на тази вълна  Mr. Green

Поразена от психарията във форума, честно, някой си измислят животи, други крадат и купуват профили, трети вадят на показ...защо  Shocked

# 611
Ох, Лилянаа, тръгвай, даже не утре, а довечера още, за сряда ще се върнеш, вие поне сте близо, а пък са и 4 дена Simple Smile
Ние ходихме на басейн в събота, на сина ми лицето се бели и е на петна, понеже изгоря супер много, та няма да си правим плаж, нито на басейн, нито на море, докато не му се изчисти лицето, а така бях намислила да отскочим за 3 дена. Много ме ядоса, че не излезе цял ден от водата и заради това му се опекоха бузите и носа. За утре планирам разходка до Витоша или в мола, да видя има ли нещо останало от намаленията  Flutter

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 10:18 от blackcat6

# 612
Добро утро Grinning
Цвети, интересен сблъсък ще да е бил с Катрала.И в реала ли е толкова намахана както тук?

# 613
Намерих си сватбена снимка. И ако Лиляна мисли, че фриз/орката си е оставила ръцете да погледне мен  Mr. Green 23 годишно момиче с излъчването на 40 годишна. И беше от най-добрите в града.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 11:45 от Cилвия

# 614
Ха ха, и моя е слаб и с долу горе такъв костюм  Mr. Green Кво да правиш времена, за тогава беше скъп и марков  Wink

Общи условия

Активация на акаунт