Искам да кажа ... (83)

• 63 513
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз обичам да си пускам коса до кръста и после я режа до под ушите. Първият път я хвърлих, ама вторият я дарих за перука на онкоболни. Сега пак я пускам и ще повторя упражнението Simple Smile
Обаче много капе. В чудо се видях

# 586
Добро утро!

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 13:45 от mariat

# 587
Добро утро!
Почти всички снимки съм изпуснала. Само Янтра видях, не я бях виждала, ама наистина е като момиче. Алина и Мариат също са много хубави. Захир е красавица и сега, то балът ѝ не е бил толкова далеч. Жаки ми се щеше да я видя на сватбата, а и Лиляна също. Но като гледам дискусията, явно никой не би ми пуснал снимка на ЛС. Аз лично не разбирам кому е нужно да преследваш някого, да мяташ снимки недобронамерено, но знам, че такива хора има. Дали е реала, дали в интернет пространството, има си ги.

# 588
Преди няколко години като че ли повече се споделяше лична информация. То и сега може би е така в отчетните. Спомнете си как се раздуха по медиите профила на Ирина Тенчева.
Аз сериозен сблъсък съм имала само с Катрала, и то на живо, не във форума. Чак като се прибрах от морето се сетих коя е, и защо ми е толкова позната и тя и кучето и.

# 589
 Hug mariat Много си красива, имаш някаква много екзотична хубост!!  Heart Eyes
Sunny29, благодаря ама 11 години са си  11 години..  Tired Иначе, и аз снощи от висене тук и гледане на снимки днес така се успах.. ама успях да стигна навреме де!

Сутринта си изправям косата, навън смрачено, сиво.. и гледам сутрешния блок.. Прогнозата за времето върви.. и водещата с най-приповдигнатия фалцет казва как летните горещини продължават и днес и температурите ще достигнат 35 градуса.. Брех.. гледам навън.. ще вали, студено. Гледам пак прогнозата, тя пак убедено говори какъв красив, слънчев, летен ден ще е днес..  #Crazy Добре, че сложих риза с дълъг ръкав. Повече няма да им вярвам.  Naughty

Чета форума от години ама така, диагонално, едва напоследък повече вися.. Спомням си някакви потребители, като имена ама чак детайли не се сещам. Звучи ми зловещо всичко това, аз съм много открит човек..даже сега тръгнах да ви пиша нещо, което много ме подразни ама се спрях, че знам ли..  Tired

# 590
Захир, чак завидях за хладното време Simple Smile Тук е голяма жега последните дни, не се диша направо  Whistling

# 591
Красиви момичета и разкошни коси. Simple Smile
Моята опада след 2те деца и сега съм с 2косъма, от време на време си гледам снимки от преди, ама косата няма да се върне.
Мия я през ден, пробвала съм какви ли не шампоани, но повече време не издържа.

# 592
Гледам да не споделям твърде лични неща, точно заради изброените причини. Затова и няма да се показвам повече. Ясно е, че има много по-интересни от мен, но нямам никакво желание да участвам в каквито и да било интрижки и обсъждания коя каква и прочие. Никой не ми е предлагал чужди снимки на лични и се надявам да не се случва.

За косите- цял живот съм била с коса почти до кръста. По-дълга ми е непрактично и не е красиво. Виждала съм по улиците момичета с коси до дупетата...не изглеждаха добре.
Сега косата ми е под раменете на черта. Расте страшно бързо. Имаше период когато я миех всеки ден. Какви ли не шампоани съм използвала- за честа употреба, бебешки, по-скъпи. Омазняваше се за няма и два дни, не можех да я трая. От доста време си ползвам Здравето и съм доволна. Сега я мия на 3-4 дни, лятото по-често, на 2-3.

Алечка, откакто си махнах фейсбука ми е много добре. Не съм загубила контактите с близки за мен хора. Останалото не ме интересува.

# 593
И аз имам 1/3 от косата, която имах преди. Яд ме е, определено, но какво да се прави.

# 594
Една вечер да излезе човек и изпуснах всички булки  Sad  Щъ съ пукна от яд  Sick

# 595
 Сега, нищо общо.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 09:57 от Sesylle

# 596
  • някъде ... тук ...
Писали сте, писали сте...
Не мога да стигна до тук , а и нямате изчитане Simple Smile

Видях някои момичета. Страхотни сте!
Годините минават и модите се сменят. Вярно, ще е шарена картинка, ако всички са с бални/сватбени рокли по различни моди Laughing

Косата ми е била от 2 пръста до малко под раменете. От както не е къса, имам сешоар. Гъста е и все ми мокрее, а я мия през ден. За шампоан не мога да помогна - моите са медицински.

# 597
И аз си я мия косата през ден. Не мога да издържа повече време, става ужасна. Може би само с прозрачния Пантен издържа 3 дни, но не винаги. Дълга и гъста ми е косата, не я суша, изсъхва сама за няколко часа и зиме и лете. Не си представям да не излизам, защото съм си мила косата или нещо такова.
Аз пък имам друг проблем, много напълнях, ама много след второто раждане. Не падат тия кила бе, какво е това чудо... повече съм отпреди да забременя и то много повече. Sad Мрън.

# 598
Забравих да кажа, че Мариат много ми хареса. Жаки не я видях като булка, но съм сигурна, че е била прекрасна. Тя си е хубавица. Ванини съм я запомнила с разкошната коса.
Всички снимки ми харесаха! Затова и доста гости е имало снощи на балкона. Има ли снимки, винаги има голям интерес.

# 599
А как някой разбира, че има снимки, че да "цъфне" на балкона? Много ми е странно.
Сетих се, че и  Ванини също никога не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт