Искам да кажа ... (83)

• 63 517
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Хммм, даже се сетих къде съм виждала двойната количка с децата Grinning да живеете близо до училище?
Доста близо даже - техникум. И до детска градина.

# 571
  • Ямбол
Аз съм разглеждала ФБ на някои, които си пляскат снимките директно от там. И смятайте, щом аз нямам профил и мога свободно да ги разглеждам, а имаше какви ли не снимки, включително голи. От там пък с имената в Гугъл излизат много повече пикантерии, но не съм ги споделяла. Само веднъж Стейси ме беше погнала разбрала недоразбрала, че говоря за детето на една, а всъщност говорех за нейния прякор, който сама си беше сложила във ФБ, но нямаше как да ѝ обясня, та я оставих да се възмути на воля.

# 572
 Shocked
Стига, бе. Моята на сватбата беше по-дълга, под дупето, да съм точна, но я подстригах леко заради булото, а е и доста гъста, питката ми е дебела, колкото китката, и никога не ми е съхнела по толкова време. Сешоари, преси не познаваше. Държах я с подобна дължина 3 години, подстригах я 3 дена след сватбата, омръзнаха ми грижите за нея. 60 см отрязах от раз Mr. Green.

# 573
Хммм, даже се сетих къде съм виждала двойната количка с децата Grinning да живеете близо до училище?
Доста близо даже - техникум. И до детска градина.
А, такааа! Септември ще ти се обадя като те видя  Grinning

# 574
Ванини, може на круиза да дойдеш и със сватбената рокля! Обаче ако си без това косище ще ни махаш от брега! Разкошна си. Аз през няколко години си отглеждам такава дължина и после до тила се подстригвам. Даже след амнайстото такова подстригване реших да си направя експеримент и да си продада опашката. Говорим за не боядисвана коса! Казаха че ми я оценяват на 15 лв. Отговорих им, че ако знаех предварително цената нямаше да си направя труда в неделя преди обяд да се вдигна от дивана, докато дават интересно предаване. После почнаха пазарлъците от тяхна страна. Обаче аз бях непоколебима. Щерка ми е най- доволна, че се прибрах с плитката.
Едит. Ванини, и до сега най- ми е мразешно да се къпя с косата. После не излизам никъде. Седя на топло и си хортувам. А колко пъти ми се е случвало да се събудя след това със запушен нос..... Днес с коса до средата на гърба пак не мога да заобичам миенето на косата. Все се чудя дали да не се подстрижа до врата на черта, но бала другата година ме възпира. Mr. Green
Мър, кажи как успя да си срежеш дънките с пирон, а з@дника го опази от поразии?
Лято, наистина ми е мъка миенето и съхненето на косата. А по едно време спях с плитка, която е направена нещо като кок и после захваната със метална шнола, от която калъфката на възглавницата не издържаше дълго без дупка.

# 575
Shocked
Стига, бе. Моята на сватбата беше по-дълга, под дупето, да съм точна, но я подстригах леко заради булото, а е и доста гъста, питката ми е дебела, колкото китката, и никога не ми е съхнела по толкова време. Сешоари, преси не познаваше. Държах я с подобна дължина 3 години, подстригах я 3 дена след сватбата, омръзнаха ми грижите за нея. 60 см отрязах от раз Mr. Green.
Лято, ако не я изсушах, стоеше влажна в корените три дни. На тази снимка е къса дори. Винаги ми е била под дупето. Но не издържах и аз я резнах от раз почти до раменете.

Кате, ще чакам.  Grinning

Мариат, мразя да си мия косата. Денят ми отива на кино. Казвам на моите - ще се къпя с косата. Това значи да не ме търсят днес. Отвратително.

# 576
Моята коса е до плешките, средно дълга, много гъста.. Мия я всеки ден. Опитвала съм през ден..горе долу издържа, но ск личи, че не е чиста. Не мога да си представя да не излизам цял ден ако я измия..Сешоара не помага ли?? Аз суша, въпреки, че мразя.

В тоя ред на мисли някой може ли да препоръча професионален шампоан за ежедневна употреба? Гледах днес проф.серии на Лореал..имат ли разлика от тези по магазините, някой знае ли?
Ох, стоя и си клюкаря ама и аз съм без мъж днес и като нищо ще се успя.. трябва да ми звънне алармата след 6 часа.

# 577
Аз не познавам никой от тук, лични с клюки не разменям, нямам приятели от форума във фейса, умишлено искам разграничение, но и там като споделям снимки вече си имам едно на ум, колко от приятелите са такива, т.е. реални, че някой снимки на приятелите, приятелите ги виждат и така... Скоро имах спор с позната, която ми е приятелка във фейса, била ме снимала и ми цитира деня и "във фейса ти видях" това и това... Не я махнах от приятелите все още, че ми е сравнително близка, но вече не вижда нищо освен корица и профилна снимка, вероятно до 2-3 месеца ще я махна от списъка...,,тя всъщност нейна информация никога не публикува, но имаме общи познати и техни и мои снимки коментира.
Понякога човек дори не предполага, че е обект на наблюдение, а като го кажат в очите публично и то като при Контесата е много неприятно, повярвайте ми... Аз не можех да го повярвам, просто защото не го очаквах. За съжаление личното пространство е много нарушено с тези социални мрежи...
Момичета, прекрасни сте 😘

# 578
Лореал Профешънъл съм ползвала като мома, добре беше. Сега съм с Чи за леко мазна коса и съм доволна. Аз мия през ден. Peace

# 579
Мариат, мразя да си мия косата. Денят ми отива на кино. Казвам на моите - ще се къпя с косата. Това значи да не ме търсят днес. Отвратително.
Използвам същия израз и ММ знае и не ме закача. Ако съм си мила косата и някой се обади за излизане едвам се прежалвам. Ако съм си я мила и ММ ме покани да излезем в 80% от случаите това ми е оправдание да не излезем. Другото оправдание е, че "днес съм си мила косата- не искам да я омириша и пак да трябва утре да я мия". В деня, в който си измия косата и не готвя. Няма шанс чиста коса да омириша!!!
Аз ползвам шампоана ма ММ. Не съм придирчива. Само в шепата капвам няколко капки масло от чаено дърво. После преди сушене със сешоар- дори и в най-голямата жега омазвам краищатата с масло от макадамия.
Захир, не искам да съм на твое място. Всеки ден да си мия косата.....Сега правя планове...днес я измих, значи следва да я мия в понеделник. В неделя заминаваме на море....Ако я измия там в понеделник, и не влизам в морето, за да я мокра следващото миене ще е в четвъртък пак.  Рядко правя компромиси.

# 580
Аз пък ползвам на Милва, доволна съм от хининовия Peace

# 581
Екатерина, прочетох за шампоана и следващия път ще си взема такъв. НО като прочетох, че е желателно косата да се измие два пъти с шампоана и тръпки ме побиха. Сега се замислих, че ако бях по- възрастна и стара можеше и по- рядко да я мия и да заприличам в един момент на някой нечистоплътен от риалити каналите с много котки и боклуци. Трябва да се взема в ръце и да почна по- често да я мия. Така и по- рядко ще готвя! Mr. Green

# 582
  • Ямбол
Аз преди бях много доволна от на Милва шампоана с хума. Онзи ден си взех пак такъв, че вече е с нова опаковка, но още не съм го пробвала новия. Аз също си мия косата през ден, че понякога и всеки ден и помня, че с Милва издържаше повече от два дни.

# 583
Добро утро!

Във форума много внимавам какво споделям, въпреки, че съм активна в много малко теми. В общи линии не казвам нещо, което не бих повторила и в реалния свят. Здравословни проблеми споделям, лични и служебни не - никога не знаеш къде ще си чуеш думите и как ще се интерпретират. Във формумни интриги не участвам, защото никой не ме включва  Mr. Green, а и не ме влече.  Съфорумки имам във фейсбук, но не бих си позволила да коментирам споделеното от тях с някого. Единствено показвам на мъжът ми близнаците, защото много им се радвам и се кефя на Ванини  Peace

От скоро обмислям какво да си правя фейсбука. Първо периодично някой се опитва да ми го хакне, подир него и пощата. Освен това ми предложи за приятел жена, с която имам само и единствено служебни контакти през служебния мейл и телефон. Нямаме нищо общо - нито приятели, нито училища или групи, служебна информация в него не съм споделяла.... Не е добре тази работа. Ще си наложа някаква авто рестрикция...

Коса и аз мразя да мия, нищо, че в момента е сравнително къса... То се почва едно клепане с това и онова, после суши, после оформяй... Добре, че не ми се налага повече от 2 пъти седмично, а откакто съм руса и по-рядко носи. Лятото е нон стоп сплетена, че ми е топло и ме дразни. Ползвам хининовия на Здраве от доста време, но не е подходящ за ежедневна употреба...

Да минава и днес, че да си почина малко...

# 584
Добро утро опитвам се да стана но е трудно трябва да се оправя много бързо. Сега ползвам шампоан и балсам на Матрикс много съм доволна. Айде отивам да спринтирам в категория грим и прическа за 10 мин.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт