Искам да кажа ... (83)

• 63 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Янтра, хаха...аз не клюкарствам, защото не ме интересува.  Имам хора от форума във фейсбук, но след една грешка на част от тях...повечето изхвърчаха и от там.

# 556
Чак такива истории не са достигали до мен, но роднина беше разбрал за регистрацията ми тук и получих много грозно съобщение, а то изобщо не ставаше въпрос за него, явно се беше припознал. Много грозно ми стана тогава, но не съм се обяснявала, щях да изглеждам гузна, а няма за какво. От тогава много внимавам на кого разпращам снимки и страницата си Peace.

# 557
  • Пловдив
Признавам - клюкарствам. Лична информация не изнасям, ама нещо, което може да бъде намерено в Гугъл ще го разчепкам без срам. И хора от форума имам във Фб, много, на око към стотина човека.

# 558
О, Ванини, любимата ми твоя снимка  Heart Eyes Беше я пуснала пак тук, преди две години май. Косата ти е мечта!
Благодаря ти, муцуно  Hug
Контесо, и на теб  bouquet

Откачени хора са това за мен - такива дето те следят, запазват снимки и т.н.

За клюкарстването - ми това е естествено. Когато се срещна с някого от форума, разбира се, че коментираме всички останали. Това не значи, че говорим лоши работи. Напротив.

# 559
Споменавала съм за малката на Жаки и нещо от смешките ако ме е разхилило но то си е като вицове, а не клюки. Кой пък толкова се интересува къде пишете и си убивате свободното време????

# 560
  • Ямбол
Абе само аз ли ще си призная, че клюкарствам и другаде с хора от форума за хора от форума!?!?!?
Ааа, аз да не съм клюкарка, не казвам на лични с кого и какво си говорим. ФБ нямам и не ми липсва.

...
Писах и в другата тема колко ми е неприятно ако някой се опита да ме въвлече в подобен разговор.
...
Коя е другата тема?

# 561
Янтра, наясно съм, че форума не е безопасно място, но да преследваш някого чак толкова настървено с една единствена цел - да му навредиш.Е, това не мога да проумея Tired
Аз затова не споделям лични истории и подробности около семейството ми. Защото не се знае кой какво ти мисли. Преди време пишех доста често в една тема, сближих се с някои от там списващите, после се разочаровах и се отдръпнах за доста време от форума.Извадих си поуки, човек се учи докато е жив, дет' се вика Grinning

# 562
Ванини, поддържаш ли още тази дължина? Колко години си с такава?

# 563
  • Пловдив
За мен и доста други потребители е късно да се скрием. Трябва да спра да пиша от този профил. Обаче информацията си стои.

# 564
Споменавала съм и аз в разговори и съм питала дали е добре даден потребител при отсъствие, но освен 3 такива разговора и един като неволен участник се пазя какво казвам и на кого. Не желая мен да ме коментират и гледам да не го правя за другите, или поне да не знам.

Мерси Ванини! И теб те виждам за първи път. За разлика от малките сладурковци  Hug

Янтра, лесно раздаваш синовете за гледане.  hahaha

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 18:48 от Анонимен

# 565
Кате, те и от тук доста хора се отказаха и разочароваха.

Лято, постригах я. Много години бях с такава дължина, но много ми тежеше. За да се изкъпя, не ми стигаше един бойлер. После съхнеше по три дни, без да преовеличавам.

# 566
Добре де, ама не всеки, който се интересува от друг потребител го прави злонамерено.На мен например от чисто любопитство ми е интересно да видя кой "стои" зад даден профил.И не съм питала за да навредя, а за да се запозная по-отблизо с тази персона.
Ванини, чудесна коса! Много позната ми изглеждаш  Grinning

# 567
Ванини, чудесна коса! Много позната ми изглеждаш  Grinning
Опа. А ся, засечка  hahaha

# 568
rummi_pl, самият басейн + филтър около 1000 лв. Защото задължително трябва да се купи филтърна помпа, тази която върви с басейните - една малка, не става за нищо и е голяма мъка поддръжката, скапва се водата. Отделно трябва да се вземе и една джаджа "прахосмукачка" за дъното и тя е около + 100 лв. Това е грубата инвестиция, трябва да помислите и къде ще го сложите, ние бетонирахме едно пространство тази година + 300-400 лв. (там някъде излезе). Другото е по желание (шезлонги и пр.). Препаратите не са сериозно перо, не са скъпи, а с тази новата филтърна помпа не се хвърля почти нищо, че е с озонатор, доволно засега. Но си заслужава, ние миналото лято купихме басейна + принадлежности, тази филтър + фундамент.

пп - не ми провървя със скъсаните дънки, прибрах се преди час, утре трябва да отида много рано, но ще си облека здрави панталони, щото утре вече няма място за експерименти  Mr. Green Crossing Arms Ужасно ми се спи и изчезвам, че не знам как ще ставам, че и мъжът ми го няма да ме бута да се събуждам. Лека  Hug

# 569
Хммм, даже се сетих къде съм виждала двойната количка с децата Grinning да живеете близо до училище?

Общи условия

Активация на акаунт