Искам да кажа ... (83)

• 63 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Има и други потърпевши и то сериозно, от форумни откачалки.
Една позната дори беше сменила града,  заради друга, която започнала да преследва и заплашва семейството и.
Далеч не всички са добронамерени, колкото и да охкат и ахкат на снимките и постовете ви.
В следващият момент се надсмиват зад гърба ви и така ви обрисуват,  както и през ум не би му минало на човек.
И тук присъстват такива.
Човещинка. Аз не очаквам чудеса от човешкия род в нета Laughing Laughing Laughing Laughing

# 541
Янтра, аз също...но има потребители,  които все още се изненадват.
А други наистина го докарват като херувими...пък грам не са.

# 542
  • Ямбол
А на лични и по разни други канали ако знаете какъв живот и обмен на снимки върви, направо извира.
Кикамора е едната, която знам със сигурност, че е развявала мои снимки.

# 543
Ето една сватбена:
 Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 00:06 от vanini*

# 544
Добре де..кому в нужно!? Нали това в форум, нали сме тук за убиване на времето.. Аз дори не проумявам кой би се интересувал от моя живот, че и къде живея и работя.. Аз приемам всички от форума като готини хора, но до там.. е, понякога сънувам разни глупости..сега ще сънувам круиз пътуване, вероятно. Mr. Green

# 545
Ехее, Ванини, каква коса  Heart Eyes

# 546
кикамора е тази, със самочувствието като на Богиня?
Не знам дали е такава красавица,  но е значително по-ограничена от богинята.

# 547
О, Ванини, любимата ми твоя снимка  Heart Eyes Беше я пуснала пак тук, преди две години май. Косата ти е мечта!

Янтра, наясно съм с психичните отклонения на някои потребители, но чак толкова систематизирано подготвено както при Контеса не очаквах. Но и на мен съфорумка ми е споделяла подобни истории, включително и за заплахи за убийство.

# 548
Добре де..кому в нужно!? Нали това в форум, нали сме тук за убиване на времето.. Аз дори не проумявам кой би се интересувал от моя живот, че и къде живея и работя.. Аз приемам всички от форума като готини хора, но до там.. е, понякога сънувам разни глупости..сега ще сънувам круиз пътуване, вероятно. Mr. Green

Аз пък гледам децата на Янтра "всеки месец поне веднъж". Ама идея нямам защо при положение, че често се "ядосвам" на такива оправни булки с три деца а аз с едно едва се оправям Crazy

# 549
  • Пловдив
Такова - да ти ги дам да ги погледаш, а? Laughing Laughing Laughing Laughing Да потренираш Simple Smile

# 550
Разкошна коса, Ванини! Много сладка булка!

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 18:49 от Анонимен

# 551
  • Пловдив
Абе само аз ли ще си призная, че клюкарствам и другаде с хора от форума за хора от форума!?!?!?

# 552
Абе само аз ли ще си призная, че клюкарствам и другаде с хора от форума за хора от форума!?!?!?

Че то е неизбежно. Аз не го намирам за клюкарстване.

# 553
Такова - да ти ги дам да ги погледаш, а? Laughing Laughing Laughing Laughing Да потренираш Simple Smile

Не! Благодаря😃. Аз ги гледам само на сън. Дали да не те таксувам за тази услуга Wink Joy

# 554
Явно  Mr. Green

Писах и в другата тема колко ми е неприятно ако някой се опита да ме въвлече в подобен разговор.

Не ми е работа как' Сийке и не съм от тях!   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт