Искам да кажа ... (83)

• 63 551
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Сандо, не се хили. На вълна бал и сватби сме! Дай отчет!

# 526
Момичета, много сте хубави, всички! Едни такива весели, щастливи, очите ви сияят  Grinning

Янтра, и аз не триех, но откакто една откачалка от старите муцуни, извинявам се за думата, ми беше съхранила снимките и ги пусна ведно с лична информация тук, профили във ФБ и не знам си какво още, вече дори и до 24 часа нищо не оставям.  Peace

Контеса, отвратително е това! И с каква цел се прави подобно нещо Rolling Eyes Спомням си, че имаше една мама в чужбина, тогава пишех още в подфорума "Родители, отглеждащи сами децата си", та тя изпитваше ужас от друга потребителка, която я беше надушила, че работи и оставя детето си само у дома.Шантажираше ли я, не знам, но със сигурност я тормозеше на лични и я заплашваше да я издаде на властите Tired

# 527
Янтра, и аз не триех, но откакто една откачалка от старите муцуни, извинявам се за думата, ми беше съхранила снимките и ги пусна ведно с лична информация тук, профили във ФБ и не знам си какво още, вече дори и до 24 часа нищо не оставям.

Да бе! Shocked

# 528
  • Пловдив
Вилико?

# 529
...

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 18:49 от Анонимен

# 530
Хихихи, не съмм педал, де, хохохо newsm62 Жалко, че нямам снимки от бала, ще се скъсате от смях. Мааа, не ме отразихте за круиза, хохохо, масажчета, НСО, хохохо

# 531
Хихихи, не съмм педал, де, хохохо newsm62 Жалко, че нямам снимки от бала, ще се скъсате от смях. Мааа, не ме отразихте за круиза, хохохо, масажчета, НСО, хохохо
Как да не си отразен! Каза, че си на безплато разположение!
Ако нема бал, дай сватбата! Ние сичко пием! Joy

# 532
  • Пловдив
Контеса, отвратително е това! И с каква цел се прави подобно нещо Rolling Eyes Спомням си, че имаше една мама в чужбина, тогава пишех още в подфорума "Родители, отглеждащи сами децата си", та тя изпитваше ужас от друга потребителка, която я беше надушила, че работи и оставя детето си само у дома.Шантажираше ли я, не знам, но със сигурност я тормозеше на лични и я заплашваше да я издаде на властите Tired
Янтра, и аз не триех, но откакто една откачалка от старите муцуни, извинявам се за думата, ми беше съхранила снимките и ги пусна ведно с лична информация тук, профили във ФБ и не знам си какво още, вече дори и до 24 часа нищо не оставям.

Да бе! Shocked
Не бе. Събудете се. Нета и форума не са съвсем безопасно място.

# 533
Ай стига бе!!!!!  ooooh! и кой би имал такава болна потребност???

# 534
  • Пловдив
Вилико например, очевидно. Има и други сдобили се със сталкери от форума, до степен да ровят какво работиш и къде живееш.

# 535
И аз съм чувала, че има такива, които запазват снимките на всички и си водят архиви ooooh! Shocked

# 536
Бонго и той си беше чешит.

# 537
Страхотни сте Hug, за пръв път видях и Лиляна.
Имам една-единствена абитуриентска снимка сама и тя е осветена половината Peace. Много се харесвах на бала. Бях с вдигната коса с небрежно пуснати кичури на тила.
Със сватбена снимка сме печелили конкурс. И на сватбата много се харесвам и с удоволствие си гледам снимките. Там съм с пусната коса (до дупето почти) на букли. Чувствах се прекрасно, а една баба съседка каза, че толкова много ѝ харесала роклята, че от вълнение не е спала Blush.
Контеса, разбирам те. Заради подобно нещо не си поствам снимки тук.

# 538
Има и други потърпевши и то сериозно, от форумни откачалки.
Една позната дори беше сменила града,  заради друга, която започнала да преследва и заплашва семейството и.
Далеч не всички са добронамерени, колкото и да охкат и ахкат на снимките и постовете ви.
В следващият момент се надсмиват зад гърба ви и така ви обрисуват,  както и през ум не би му минало на човек.
И тук присъстват такива.

# 539
Аз също съм запазвала с цел да я видя по-добре, защото ако не е на линк не виждам нищо...очила май ми трябват. Ама трия после. Как пък няма да си задръствам компа със снимки на хора дето и името не им знам Crazy
Аз трябва да сканирам някоя от сватбата. Не съм първа Убавица ама толкова комплименти от познати (не гости на сватбата и не близки приятели) не бях получавала Crazy Сестра на мой съученик даже ми звъня да ме разпитва като се зажени година по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт