Искам да кажа ... (83)

• 63 549
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Да отбележа покачването на зрителския интерес  hahaha.Яко маймуни на клона надничат  Mr. Green.Още някой...?  Flutter
Кой, кой, къде гледате newsm78
30 Потребители и 29 Гости преглежда(т) тази тема

# 511
Да отбележа покачването на зрителския интерес  hahaha.Яко маймуни на клона надничат  Mr. Green.Още някой...?  Flutter
Кой, кой, къде гледате newsm78
30 Потребители и 29 Гости преглежда(т) тази тема
Къде това newsm78 Звизди без време ли сме newsm78 Рейтинг newsm78

# 512
Всички снимки ми харесаха! Янтра си я представях точно така 😃, Лиляна съм я виждала и преди както и повечето де. Веси, не си мръднала сравнявайки с аватарната ти снимка:peace:

# 513
  • Пловдив
Всички снимки ми харесаха! Янтра си я представях точно така 😃, Лиляна съм я виждала и преди както и повечето де. Веси, не си мръднала сравнявайки с аватарната ти снимка:peace:
Че ти за първи път ли ме виждаш? Странно, аз не се крия.

# 514
И аз много харесвам дългокоси мъже ,а особено ако са и със зелени очи, белозъби и с дълги пръсти...няма нужда да продължавам, нали ? Heart Eyes

Недей, защото те разбирам прекрасно  Laughing  Благодаря ти за рецептата, ще дам отзив.

# 515
Че ти за първи път ли ме виждаш? Странно, аз не се крия.

Да. Не съм уцелвала момента сигурно...

# 516
  • Пловдив
Хм, и никога не си трия снимките. От години не съм трила нищо, снимки пускани преди 3-4 години още висят в темите.
2-3 пъти само се наложи да изтрия благоверния, че се дразни да го разпространявам.

# 517
      Всички сте прелестни! Най-хубавото е настроението, което личи на всички.Аз от бала нямам снимка, всъщност една обща, но не се виждам много.Имам два-три дни след бала с бална рокля, но вече си бях отрязала косата, а иначе носех все дълга.

Булчински имам много, ще взема да се престраша тези дни, че са ми някъде из шкафовете, да не вдигам къщата на главата си.

# 518
  • Бургас
През телефона не виждам кой чете, но на компютъра -да.
Излизахме на заведение с децата. На съседната маса имаше две, горе долу колкото моите. Ми все едно, нямаше деца. Ни гък, ни мък два часа. А ние -аз , мъжа ми и майка се редувахме на равни инъервали да обикаляме с децата. Добре че излизаме рядко.
Много хубави снимки видях!  bouquet

# 519
Напълнихте ми душата. Разкошни снимки.
Нека гледат на клона, голям праз, както се казва.

# 520
Антигона, разбрах те  Heart Eyes
Пиши дали се е харесало. В тазаи вариация правя всякакви летни зеленчуци и рибен пай с картофи, грах , варени яйца, сметана и сладки картофи. Много се тачи у нас за бърз обяд/вечеря със салата.

Янтра, и аз не триех, но откакто една откачалка от старите муцуни, извинявам се за думата, ми беше съхранила снимките и ги пусна ведно с лична информация тук, профили във ФБ и не знам си какво още, вече дори и до 24 часа нищо не оставям.  Peace

Янтра, и аз за 1ви път попадам на твоя снимка тук. На децата много съм виждала ,но на ваши с мъжа ти никога досега.

# 521
  • Sofia
Горе,вляво, НАД номерацията на страниците в темата, отчита потребителския/зрителски интерес  Peace.Брояч на кибиците,демек  Laughing...участниците сме все едни и същи  Heart Eyes
Коригирах се  Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 22:42 от GeNa

# 522
Али, да, Мими е снимката, виж каква е мъничка:) Жаки видя, че гледам снимките.  и много се обиди, че нея я няма, като съм булка. Аз сигурно съм бобче в коремчето, констатира:) По онова време и план даже не беше, ама айде:)

# 523
Жаки, екстра са ти веждите! Теб и без вежди няма да те върнат!
И на мен ми напълнихте душата. Може и аз утре да му отпусна края и да преснимам някоя и друга снимка!
Алина, да не ти пука! Такава гледна на възрастни с мирни деца са на изчезване! Да живеят таблетите и телефоните!
Тиквички пържа на грил тигана. Предварително леко осолен и намазнени. Посве в тигана с още малко мазнина, колкото да се получат 3-4 чертички. Остават хрупкави и сочни. Пържат се за отрицателно време.
Пълнени. Нарязани за 2-3. Издълбани. Сложени 1-2 капки олио в тиквичките, а около тях вода. Да се поопекат малко така. После се пълнят със сирене, шунка,кашкавал, яйца. Около тиквичките се слага бешамел с малко чесън и копър и отново се запича.

# 524
Горе,вляво, под номерацията на страниците в темата, отчита потребителския/зрителски интерес  Peace.Брояч на кибиците,демек  Laughing...участниците сме все едни и същи  Heart Eyes
Нищо не вижда там, голям съм бастун. До като ви разбера павилата, ще изям банана, бахамарама, да пусна пиячка, смокини ли сте newsm62 И сламки ще пусна, за скромнитеее newsm08

Общи условия

Активация на акаунт