Искам да кажа ... (83)

• 63 545
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Алечка, покажи и ще ги удариш всичките в земята Simple Smile Все пак си единствената булка с различен цявт на косата  Laughing ooooh! Мъжът ти удари джакпота тогава, две жени на куп си взе Mr. Green

# 496
Алечка, покажи и ще ги удариш всичките в земята Simple Smile Все пак си единствената булка с различен цявт на косата  Laughing ooooh! Мъжът ти удари джакпота тогава, две жени на куп си взе Mr. Green

Да  Joy Фотографът каза, че ако се боядисам червена пак ще ни направи фото сесия  hahaha Ама аз пък си продадох роклята...

# 497
Страхотни снимки  Heart Eyes От Лиляна съм приятно изненадана, тя по принцип не се показва изобщо.

Лиляна, физиономията ти си е същата, както отпреди години! От моят бал ще ти ги покажа като се видим за по бира  Whistling

Кажете как по разнообразен начин да се възползвам от едни тиквички. Много, много тиквички. Първия ден ги пържих, сега сготвих гръцка мусака. Смилете се над мен, че хич ме няма по готвенето!

# 498
Снимки споделяте Simple Smile
Ето ме, в една далечна година. С баща ми.
http://prikachi.com/images.php?images/214/8853214b.jpg

# 499
  • Ямбол
Тиквичките ги дълбая и пълня с кайма, гъби и сирена(топено пушено и кашкавал, но накрая като запече) Издълбаното го готвя с ориз.

П.П. Оценявам всички снимки, но не ми идва някак да коментирам. Харесват ми и ме усмихват.

# 500
Лелелеле, Жаки чудна си!

Алечка, с глас се смях на описанието на роклята. Аз не съм те виждала булка!!! Мрън мрън!

Аз тиквичките ги режа като за пържене, овъргалвам в смес от брашно, сол и червен пипер и редя в тава в кръг, като се застъпват едно с друго кръгчетата. Поливам със зехтин и чакам да се изпекат с коричка..после ги омитам! Без прошка! Може и на огретен, суфле, пълнени, както Лилето казва.

# 501
Страхотни снимки  Heart Eyes От Лиляна съм приятно изненадана, тя по принцип не се показва изобщо.

Лиляна, физиономията ти си е същата, както отпреди години! От моят бал ще ти ги покажа като се видим за по бира  Whistling

Кажете как по разнообразен начин да се възползвам от едни тиквички. Много, много тиквички. Първия ден ги пържих, сега сготвих гръцка мусака. Смилете се над мен, че хич ме няма по готвенето!
Лиляната си е симпатяга, от сякъде. Анти, Тикви и картофи, само прасетата ядад бре.

# 502
  • Sofia
Чудесни снимки  Flutter! Благодарско,че престрашихте,девойки  Hug!
Антигона, кюфтета от тиквички много се тачат у нас  Peace,както и суфле от тиквички  Crazy.Ама са все постни. С тараторче идеално се спогаждат.

# 503
И аз като Лиляна , но все пак да кажа ,че за 1ви път я виждам и съм приятно изненадана. Както и Марипоса bouquet

Жаки, какво да кажа, страОтна си!!

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 02:01 от Анонимен

# 504
Жаки, много си красива! Това е Мими, нали? Също Жаки, чак се сепнах в първия момент!
Контеса, роклята ти е много красива!
Тиквички много обичам на бюрек, но няма шанс да наготвя, голяма занимавка ми се вижда. Баба ги прави уникални!

Захир, аз и за грима имам история (освен малиновото червило). Реших да ходя на грим в последния момент, щото нали съм кифла. Обаче гримьорката имаше само много късен час. Нищо, отидох, намаза ме и излетях с 300. Гости, мости, отивам на сборния пункт с класа. Снимки, това онова... После в ресторанта купон и така, кой изобщо да се сети да се погледне в огледалото. Излизат снимките от бала, гледа ги на една съученичка майка и я пита "А, кое е това китайче?"  Joy А то от прическата ми се поопънали очите и гримьорката решила и тя да ги издължава... Страшна работа  Laughing На визия не го докарах, но беше много забавно. Ще ти пратя от сватбата на ЛС.

# 505
Контеса, мъжът ти с тази дългата коса е само за крадене, да знаеш. Винаги съм харесвала дългокоси мъже, а вие сте страхотна двойка.

Благодаря ви за рецептите, момичета  Hug

# 506
  • Sofia
Да отбележа покачването на зрителския интерес  hahaha.Яко маймуни на клона надничат  Mr. Green.Още някой...?  Flutter

# 507
Да отбележа покачването на зрителския интерес  hahaha.Яко маймуни на клона надничат  Mr. Green.Още някой...?  Flutter
Кой, кой, къде гледате newsm78

# 508
  • Пловдив
Аз нищо не виждам.

# 509
Мда, 30 потребителя и 25 госта наблюдават тази тема. Да гледат, с това ще си останат Simple Smile))

Благодаря ви Алечка и Антигона!

Антигона, бяхме хубава двойка, но си отряза косата калпазанинът след гражданската церемония.

И аз много харесвам дългокоси мъже ,а особено ако са и със зелени очи, белозъби и с дълги пръсти...няма нужда да продължавам, нали ? Heart Eyes

Тиквичките ги правя и на пай с яйца ,тип киш, със сирена, извара, мляко и зелени подправки. Без брашно, само зеленчук, млечните , масло и много зелении. Става разкошно. Нямам точни рецепти,. защото винаги импровизирам в кухнята  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт