Хотел Камелия Пампорово- мнения?

• 5 110
  • 7
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
Здравейте. Моля за мнения за Хотел Камелия в Пампорово. Мислим да отидем там на почивка август месец...с бебе на година и половина сме и ме интересуват мненията на хора, вече посещавали хотела. Благодаря предварително.

# 1
  • София
Чудесен. Писала съм и преди, имаше теми за Родопите.
С бебе ще ви е супер, мисля. Впечатленията ми са от лятото на 2014г.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 15:10 от Grace

# 2
Хотелът е подходящ за почивка с деца. Стаите са големи с всичко необходимо откъм кухненски уреди и посуда. Има приятен детски кът в хотела, а и навън има люлки, пързалка за малките, игрище. Има басейн с наистина топла вода и детска секция до него, в която можете да се плацикате с бебето. Храната за закуска е добра, разполагат с детски столчета за хранене. За вечеря може да хапвате в барбекюто или ресторанта на хотела, или пък да отидете в Смолян на заведение. Ако се сетите за нещо друго-питайте!

# 3
  • Варна
Тук също е обсъждан хотела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791180.885;topicrefid=20

# 4
Здравейте. Моля за мнения за Хотел Камелия в Пампорово. Мислим да отидем там на почивка август месец...с бебе на година и половина сме и ме интересуват мненията на хора, вече посещавали хотела. Благодаря предварително.
   Страхотно място.Много сме доволни - чисто,приятно.

# 5
Аз останах разочарована от почивката си там. Бях чела много положителни отзиви и взех ваучер за семейната ни почивка.Предварително звъннах в хотела да попитам за ваучера някакви подробности. Запазихме апартамент и когато отидохме казаха ,че нямаме резервация ,а ваучера не го приемат.Нямаше какво да правим и платихме за апартамента уж с включена закуска и вечеря. Вечеря имаше ,но на сутринта се оказа,че не сме в списъка за закуска.Решихме да не плащаме пак и си събрахме багажа. На тръгване от рецепцията ни казаха,че липсва кърпа за крака от стаята ни. Това беше черешката. Ние дори не сме им ползвали кърпите,защото винаги носим наши,а да не говорим да откраднем кърпа за крака... Беше ужасно. Единственото хубаво е природата за ,която обаче хотела няма пръст.

# 6
А този ваучер откъде го купихте?

# 7
Грабо. Често ползвам техни ваучери и това е единственият път в който е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт