Сладкарничка за книги - Тема 64

• 43 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Хелоу
Аз пак отново тук Mr. Green Mr. Green
Ириначестит подарък Hug
Мариет честито оподаряване , браво на Лени Hug
Елинка браво , че си направила избора на книжка за другарчето Hug
Авлиганаистина лека полека се прокрадва есента , но имаме почти цял август да се донасладим на лятото , а и тепърва много емоции покрай играта предстоят Hug
Утре се усеща , че ще има доста оподарени Hug
Лека вечер момичета Hug

# 256
  • София
Добро утро,

Ау, няма ли още оподарени  newsm78

Бъбче, отпуската е 2 седмици.

Иринка, честита награда.  bouquet

Алекс, приятен полет и хубави преживявания.

Мариета, честит подарък и на теб. Браво на Лени.

Хубав ден.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
Хелоуу
Петемерси за готината лимонада
Странно тихичко е тук
Дано следобед чуем радостни писъци на оподарени Hug
Книжката и допълнението към нея за моето другарче тъкмо пристигнаха Hugтрябва само да допълня със сладичко или соленичко и утре пращам Hug Hugдругарче в четвъртък очаквай оподаряване Hugи аз ти избрах другарче дебеличка книжка
Пете , поне не е кратка отпуската Hug
Изчезвам , но ще ви наглеждам за радост Hugни писъци Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 12:04 от dadka95

# 258
Добър ден!  Hug

Чакам радостни писъци! Ама много ги чакам!  Flutter Crazy

А дали и аз ще пищя днес?  newsm78 Да минавам ли през поща се чудя, че те моите са едни ... аз тотално реших да се откажа от моя клон, само стрес и нерви ми причиняват работещите там. Само една свястна има, ама нея рядко я уцелвам ..  ooooh!

Иринка, честита награда!  Crazy

Ех, много късметлийки сте в темата!  Peace

Мариет, честито оподаряване от Ленинка.Чудесен жест! Чакаме кораловия маникюр! Ти как си?  Hug Peace

Елинка, аз все дебели ги избирам също! Ще се зарадвам, как да не!  Mr. Green Hug

Петенце, освен да ти пожелая да се насладиш най-пълно на двете седмици, не се сещам друго!  Crazy Heart Eyes

Аз започнах да чета "Роклята". Засега като история много ми напомня на "Шоколад" на Джоан Харис(само филма съм гледала), не мога още да реша дали е моето четиво  Peace
Дочитам си "Отвъд играта" на Иво Иванов и се вълнувам като дете, чета си по разказ-два на вечер като награда в края на деня  Heart Eyes Този човек един ден като го срещна, сигурно ще го изплаша с възхищението и благодарността, които изпитвам към него  Crazy  Mr. Green

Хайде, чакаме оподарените! Хубав и усмихнат ден, момичета!  Hug Crazy

# 259
  • на североизток от Рая
 Викааааааааааам! Пак викаааааааам! И много, много се радвам!  newsm68 newsm44 newsm44

Моето другарче Иринка ме направи безкрайно щастлива. Благодаря ти, Иринко, благодаря, че те познавам!  Hug Hug Hug

Повече ще кажа после, нека да споделя насаме щастието си.  Heart Eyes

# 260
Нелче, честито!  Hug Hug Hug Радвам се с теб!  Heart Eyes Heart Eyes bouquet

Браво на ИринкаCrazy Flutter

# 261
Честито оподаряване Нели!!! Hug Hug Hug
Браво на Иринка Hug Hug Hug

# 262
  • на североизток от Рая
 Ето ме отново, момичета! Идвам да споделя. Знаете, че знам кой ще ми подарява, но тръпката на очакването пак си я има. Нали си имам пет включени книги, които искам да имам и не можех да предположа коя ще избере другарчето ми. Това си е изненада. А моята изненада, когато видях коя книга е избрала Иринка, беше огромна. Получих книгата, която най-малко очаквах. Но може би най-красивата от всички: "Орехови двори". Страхотен дизайн, с дебела и красива корица, пипната отвсякъде. И мирише на книга, на онази хубавата хартия, така както миришеха книжарниците в миналото. Много я исках, но някак я включих между другото в списъка си. Мина ми през ума, че Иринка ще ми вземе "Невидимата жена", защото на корицата пише, че героинята е Нели и това ще я привлече. Но нееее, тя друго е усещала. А в момента семейно имам тръпка към един двор, стар, дядов, тази книга лепне на състоянието и емоциите ми. Дори като гледам обложката, реших да направя снимка на портата на къщата ни, ей така, за спомен и сантимент, че знам ли дали ще остане същата... Cry

Какво още получих ли....ооооо, дървени обеци Heart Eyes,
Скрит текст:
за жалост няма да ги нося, макар че са продупчени ушите ми. Носех обеци като дете и ученичка в по-малките класове. И все ме беше страх да си поставям тез остри кукички, остана си това чувство и вече си ходя така години наред, със запушени дупчици. Но са толкова фини и нежни.
Имам си красиво и нежно книгоразделителче, с ококорено бухалче, държащо чаша с кафе. Много нежно и замечтано.  Heart Eyes Ще се подсладя, а и ще почерпя с рахат локум с вкус на мандарина. мммм, такъв не съм яла, обичаме локум, ще те споменем Иринко! Heart Eyes
 И още нещо имам, което ще използвам с удоволствие, но от него, честно казано, нямаше нужда и се чувствам неловко сега - ваучер за 10% отстъпка в книжарници Bookpoint. Отскоро имаме такава книжарница в града, вчера ходих в нея за първи път и потърсих "Три ябълки паднаха от небето", но я нямаше. Ама ще ги накарам да я доставят, също и книгата на Уортън "Художникът, и ще си ползвам ваучера за тях.

Безкрайно съм ти благодарна, Иринко, за огромното внимание и за всеки детайл, в който си се вглеждала докато приготвяш подаръка ми. Това, че ме познаваш, май те е улеснило, или не съм права.  Rolling Eyes Усетила си едни такива импулси, явно ти ги предавам понякога. Ето това е общуване и обич в чист вид. Благодаря ти! От сърце и с обич ти благодаря! Hug
 Твой приятел верен: Н&М. Пакетчето има моите инициали.  Laughing Да, винаги съм си го мислела нескромно това. Не знаете за какво пакетче говоря, затова пиша една молба за съдействие: не мога да покажа снимките си тук. Имам проблем, който не искам да уточнявам сега. Но има ли някой, който има време и желае да му пратя на ЛС във фейса снимките и после да ги покаже тук, от мое име. Нека да ги видите, а после може да изтриете. Няма значение кое момиче ще е, което е свободно. Отсега благодаря, знам, че ще има отзовали се.  Hug

ИРИНКА, БРАГОДАРЯ ТИ ЗА ИСКРЕНОТО ПРИЯТЕЛСТВО!!!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Отново съм тук  Grinning
Този път споделям снимките , които Нели ми прати на подаръчетата от Иринка

Отново честито оподаряване Нели HugИ браво на Иринка за изненадата Hug Hug

# 264
  • София
Ехаааа, Нели, честито. Браво на Иринка.
Ох, бухльота от разделителя е толкова сладъккккк.

Hug

# 265
Чак ми е неудобно вече , че всеки втори пост е мой  Embarassed Embarassed
Но да ви питам момичета , понеже си мисля да да си взема мултикукър септември за софия за общежититето
Та  питанката ми е , някой ползва ли такова чудо newsm78 newsm78 newsm78 и ако някой има да даде отзиви  Hug
Благодаря предварително Hug Hug Hug
Изчезвам  вече , ще се появя пак довечера Hug Hug Hug

# 266
dadka 95, вземи си мултикукъра, а аз ще ти дойда на гости в София и  ще ми сготвиш. Шегувам се разбира се. Не съм компетентна понеже нямам, но приятелки и колежки се хвалят. Било удобство.  Simple Smile

Нели, щастлива съм, че те изненадах. Благодаря ти, че беше мое другарче. Пак заповядай, няма да се разсърдя.  Hug Довилна съм, че успях да те изненадам с тази книга. Честно да ти кажа, бях чела нещо преди време за нея. Стана ми любопитно. Надявам се да е толкова привлекателна, колкото и дизайна и наистина са я направили добре издателите.

Според една група за четящи в социалната мрежа днес 9 август освен, че две мои познати имат рожден ден, било и Национален ден на книголюбителите. Пожелавам Ви от сърце безброй нови страници за прочитане и преживяване!   Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 15:23 от irina_ivanova

# 267
dadka 95, вземи си мултикукъра, а аз ще ти дойда на гости в София и  ще ми сготвиш. Шегувам се разбира се. Не съм компетентна понеже нямам, но приятелки и колежки се хвалят. Било удобство.  Simple Smile

Дадено Иринка , много ще се радвам да се видя и да се запозная наживо с някой от темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит да ни е празника тогава Party Party Party Hug Hug Hug

# 268
За бой съм , че даже и предния пост е моя
Но исках да ви покажа една снимчица  за малко емоция

Тук сме зайци , първокурсници с колегите от групата
Тренирахме народни танци първи курс , та това е изява във вътрешно състезание между отделните групи фармация , трениращи народни танци. Hug

Ето и видео на наш танц Heart Eyes
Приятно гледане Hug

# 269
  • София
Dad, страхотна снимка, с тези плитки!  Party
Нел, честит подарък, много хубаво те е зарадвала Иринка, тя беше в миналата игра мое другарче, и знам от опит каква грижа лъха от нейните пакетчета  Heart Eyes
Тази книга "Орехови двори" не я бях засичала, ще прегледам що пише за нея...  Flutter
Бъбъл, Пете, Дев  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт