Отговори
# 690
Скрит текст:
Ха така, някой да не пропусне нещо  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing че то много имаше за гледане  Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
hahaha hahaha hahaha hahaha

тя не спря да му рови в пазвата, той не отлепи ръка от дупето й, че за по-сигурно и за крака я улови  Laughing Laughing  а погледът му омаза съвсем сценария  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кадър невлязъл в епизода  Peace

# 691

Най-сладката ябълка  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Sad Sad Sad Sad Sad

# 692
# 693

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Това ми беше много тъжен момент, както и плачещият Селим  Sad Sad Sad Sad

# 694
# 695
# 696
  • София
Селим аби направи ми скъса сърцето от мъка  Cry Cry Cry

И бандата беше с фанелките на Мерт, Яман с Йода

# 697

И на мен ми беше много тъжна тази сцена  - болка, страх, отчаяние, гняв и безсилие  Sad Sad Sad Sad

# 698
Добро утро  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 699
  • ... да усещаш мириса на море ...
Изтрили са размислите на Мерт  Whistling Whistling Whistling

Да бях Супермен, да бях ЯМАН пак нямаше да мога да избягам  hahaha hahaha hahaha

Да-а, супер градация  Grinning. Не мога да разбера Еджето, защо сцените с Мерт ги е написала комедийно-пародийни, а с останалите - драматични?  newsm78

Благодаря за акцентите, някои не ги бях забелязала  Laughing

А Мира "подробната" направо не мога да я трая. Каквото и да стане все търчи след Яман   Sick и това все да знае "истината"  Mr. Green

# 700
гу-гу-гу  Joy Joy  хи-хи  Joy Joy  Wink Wink

Добро утрооо!  Hug Hug Party Party

# 701

И на мен ми беше много тъжна тази сцена  - болка, страх, отчаяние, гняв и безсилие  Sad Sad Sad Sad

Cry Cry Cry Cry  Трогателни моменти имаше, и това с фанелките на Мерт!   Hug Peace

тя не спря да му рови в пазвата, той не отлепи ръка от дупето й, че за по-сигурно и за крака я улови  Laughing Laughing  а погледът му омаза съвсем сценария  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy  Ах, не му е било лесно на Чачи да се съсредоточи върху сценария  hahaha hahaha омазал го бил ...  Joy Joy Joy   Peace

Добро утро  Hug Hug Hug

МИра подробната  hahaha hahaha  Joy Joy   Тара!  Peace Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 702
гу-гу-гу  Joy Joy  хи-хи  Joy Joy  Wink Wink

Добро утрооо!  Hug Hug Party Party
Голямо хилене беше с тези целувки  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Изтрили са размислите на Мерт  Whistling Whistling Whistling

Да бях Супермен, да бях ЯМАН пак нямаше да мога да избягам  hahaha hahaha hahaha

Да-а, супер градация  Grinning. Не мога да разбера Еджето, защо сцените с Мерт ги е написала комедийно-пародийни, а с останалите - драматични?  newsm78

Благодаря за акцентите, някои не ги бях забелязала  Laughing

А Мира "подробната" направо не мога да я трая. Каквото и да стане все търчи след Яман   Sick и това все да знае "истината"  Mr. Green
Според мен, за да не се превърне в пълна драма  Peace Мерт винаги вижда смешното в живота. Не е герой като Яман, но е ведър оптимист  Peace

И аз да бях Мира и аз щях да търча след Яман  Joy Joy Joy Joy Joy Веднъж го остави и убиха баща му, втори път го послуша и го простреляха, после Яманко отскочи до съседната къща за едни учебник, а се озова в гората по петите на Надир. Вярно е, че Мира нищо не може да направи и отстрани това търчане изглежда глупаво, че даже понякога и досадно, обаче неизвестността плаши повече  Peace

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 10:13 от Venetat

# 703

# 704

Общи условия

Активация на акаунт