Отговори
# 15
  • София
Гледам, че общо взето сте приключили спора Grinning така да се каже, но и аз да си кажа. Съгласявам се с всичко казано от Вени и Лу и това е начинът, по който аз виждам нещата. За мен лично 39-та серия е най-кофти серията, защото Яман (не Чачо) беше показан като обикновен мачо. И двамата допуснаха грешки, но определено за мен лично Мира беше жертвата. В крайна сметка Яман и даде да разбере, че тя му е в тежест (уж) и тя го разбра, пък когато реши да продължи напред (уж Laughing) той се вбеси, задето не реве и не се тръшка нон стоп за него (както реално си беше, но той не го знаеше). Това, че реши да се прави на гадже с крачо за нея беше един вид за да си запази достойнството и да не изглежда напълно отхвърлена и зарязана. Той поиска тя да му пусне яката и тя го направи, остави го да си вършее по пристанища и с Монгито. Единствено веднъж го попита с какво Монги е по-добра от нея и какво вижда в нея, което го е нямала тя, нищо друго не му е казвала, не му е казвала "Вземи си любимата, заслужавате си се" Grinning И аз също съм от хората, които вярват, че ваканцията му не е била невинна - то не беше Вантузелаа, не беше момичето в онзи хотел по-натам в сериите и кой ли още не Laughing Само за няколко целувки нямаше да се чуди дали Вантузела не е бременна все пак по случайност Laughing Е, това е. Женска солидарност ли е не знам, но на мен Яман ми беше черен в 39, 45 и 46 серия Grinning и това си е, както и да въртя и да суча, така виждам нещата. Но пък Чачо беше разкошен Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 19:33 от Toni L.

# 16
  • София
Благодаря за новата тема.
Какъв спор само сте спретнали вчера. Simple Smile
И аз се съгласявам с казаното от Вени и Лу.

Toni L. направо ми е взела буквите от клавиатурата.
За летните забежки на Яман още първия път като гледах сериала се зачудих, ако са били само целувки защо ще се притеснява, че Вантузела е бременна.

# 17
Тони  newsm10
И за мен 39 еп. беше един от най-тъжните. Всички криеха раните си зад усмивки и добро настроение  Sad Sad Sad

# 18
# 19
Аз пък не мисля като Вени и Лу  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Crossing Arms Crossing Arms

смятам, че Мира има по-голяма вина

Peace Peace Mr. Green

Песничката с превод  Party Party

47.bölüm Model - Sen Ona Aşıksın + bg Sub

https://rutube.ru/video/d36f1c5d1acabfa2c1c843f467ab58e8/

# 20
  • София

Страхотно предаде емоцията. Думите и бяха на езика, но това тежко преглъщане ги задържа там. Искаше да избяга и да се скрие от реалността, но устоя и впрегна всичките си сили да се бори със себе си, както сама каза.

# 21

Песничката с превод  Party Party

Много е хубава и тази песничка  Party Party Party Party

# 22
Я, Карамфилът се появил   Mr. Green Mr. Green   hahaha hahaha hahaha

Вярно ли е вика, че си сериозен  rotfImbo rotfImbo

# 23
  • Яко в Матрицата...

Песничката с превод  Party Party

Много е хубава и тази песничка  Party Party Party Party

Дааам, много сладка песничка Heart Eyes Обаче сега като чета превода, се замислям дали трябва да е "ти си влюбен в нея" или " ... влюбена в него"... Thinking

# 24

И това е един от любимите ми погледи  Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 25
Дааам, много сладка песничка Heart Eyes Обаче сега като чета превода, се замислям дали трябва да е "ти си влюбен в нея" или " ... влюбена в него"... Thinking

За него е   Rolling Eyes   Party Party   нали таз е предишната, дето свекито не я харесала  hahaha hahaha

# 26

Яманко как срита Мерт  hahaha hahaha hahaha ама Седефчето се оказа по-досетлива  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 27

И това е един от любимите ми погледи  Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy

# 28
# 29
  • Sofia, Bulgaria

И аз да се запиша в новата тема Grinning

Иве  Hug и подзаглавието е интересно Flutter Crazy Crazy Crazy

С много любов и голотии  Grinning Heart Eyes

Ето ти и от мен един сериозен Яманчи  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт