Лакове за нокти -106

• 111 560
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Линка ми иска да се логна в профила ми в Гугъл, няма да се занимавам.
Зази, много тежки линкове даваш, от телефона съм се отказала да ги отварям.  Не зная само при мен ли е така.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 11:04 от Lemy

# 601
При мен този въобще не се отваря.
Не се сърди, човече, лака е Catherine Arley 946...
Благодаря!

# 602
  • София
Съжалявам, не знам защо така. Направо ще махна поста. И без това както казах, опитите са неуспешни.  Peace

# 603
Съжалявам, не знам защо така. Направо ще махна поста. И без това както казах, опитите са неуспешни.  Peace
Зази, ако са от фейса снимките ги отваряй в нов прозорец, копирай линка и го вмъквай тук с функцията за снимка, тогава би трябвало да се вижда директно Peace

# 604
  • София

Осмичка, благодаря!

Ако успея, да ги правя и на линкове, да се виждат по-големи, ще е върха. Ще опитам, като се лакирам по-късно.

# 605
Пантера, мерси! Значи ще търся някакъв подобен. Отворена съм към предложения за брокати Mr. Green

# 606
# 607
  • София
Ето го и новия ми маникюр

И линк, защото не мога да направя снимката да е линк.

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/ms.c.eJwNyMERADAIArC … ype=3&theater

# 608
Така вече е супер.
Много интересно се е получило, как ги прави?
 Simple Smile

# 609
  • София
Първия е Classics metallic 03 + Maria Lopez 589 (този го има в Елитис, струва един лев, турски е.

Втория е Bell Glam Wear 542 + Maria Lopez 589

Третия е Essence colour & go 95 Wanna be your sunshine + Gabrini Brilliant B16 +  Maria Lopez 589

# 610
Много са хубави и трите варианта.  Simple Smile
От мен нещо набързо:

Скрит текст:

# 611
ПреГрей, Lemy, направо лятно ми стана с вас  Heart Eyes само zazzzi е в тон есента  Simple Smile

Аз днес сложих Opi Lincoln Park After Dark
Уж трябва да е такъв, но на живо си е направо черен.
Скрит текст:

Този път капнах изсушител. Да видим дали ще изкара повече. Замислих се дали не успявам да го изчакам да изсъхна, съответно да му натискам краищата и да се наранява/белят по-бързо. Ще видим...

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 18:39 от Не се сърди, човече

# 612
Леми, голяма красота Heart Eyes Човече, при мен Опи е най-нетрайния лак, както и да съм му баела  Laughing

# 613
Трайността на лака зависи най-вече от състоянието на нокътната плочка. Ако ноктите са здрави, добре оформени и се сложи база и топ, лакът издържа повече време. Ако се мие, пере на ръка лакът "заминава" бързо. На мен най-трайни са ми пясъчните лакове и тези с глитър. Обаче не всеки харесва подобни ефекти, а някои се оплакват от трудно сваляне.

Аз тях доста трудно ги трия, но пък останалите не ми държат повече от два дена.

# 614
Момичета,
Извинявам се, че нахлувам така, но някоя от вас купува ли си лакове от eBay и има ли изпитани продавачи? Интересувам се от OPI, China Glaze и Essie.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт