Лакове за нокти -106

• 111 557
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
И аз имам въпрос Simple Smile)
Диамантената основа Jessica   добра ли е ?
Също се интересувам от Бързосъхнещ топ лак Jessica Brilliance
.Придава ли хубав блясък?

# 616
Oт мен нещо елементарно и набързо:

Лакът е Rimmel 60 Seconds 430 Coralicious, стикерите - http://www.bornprettystore.com/sheet-charming-colorful-butterfly … cker-p-10264.html

# 617
  • USA, Steak State
Никакви нокти не мога да пусна вече, започвам да обмислям вариант да сложа гел..... Моля ви откажете ме!

# 618
Риск е гелът, вероятността съвсем да ги съсипеш е голяма.

Mozzie, много го обичам този цвят  Heart Eyes

Диамантената основа Jessica   добра ли е ? Също се интересувам от Бързосъхнещ топ лак Jessica Brilliance
В момента ги ползвам, не съм впечатлена. Като трайност - удължават живота на лака. Но основата, поне в сравнение с другите, които съм пробвала ми е някак пързаляща се. Все едно при нанасянето няма добро сцепление и това изисква по-голяма прецизност, което ме дразни. Топ лакът сега се загледах, че е бързосъхнещ. Не бих казала, нормално си съхне, започнах да слагам изсушител и с него е по-добре.
Блясък - не особено.
С една дума - не си заслужават цената. Това е мое мнение, разбира се, друг може да е доволен  Peace

# 619
  • София
Никакви нокти не мога да пусна вече, започвам да обмислям вариант да сложа гел..... Моля ви откажете ме!
Сакън, недей! По-добре къси и естествени, отколкото гел.

# 620
Риск е гелът, вероятността съвсем да ги съсипеш е голяма.

Mozzie, много го обичам този цвят  Heart Eyes

Диамантената основа Jessica   добра ли е ? Също се интересувам от Бързосъхнещ топ лак Jessica Brilliance
В момента ги ползвам, не съм впечатлена. Като трайност - удължават живота на лака. Но основата, поне в сравнение с другите, които съм пробвала ми е някак пързаляща се. Все едно при нанасянето няма добро сцепление и това изисква по-голяма прецизност, което ме дразни. Топ лакът сега се загледах, че е бързосъхнещ. Не бих казала, нормално си съхне, започнах да слагам изсушител и с него е по-добре.
Блясък - не особено.
С една дума - не си заслужават цената. Това е мое мнение, разбира се, друг може да е доволен  Peace
Благодаря за мнението.А как са основите на snb и също така лаковете на mesauda .Иска ми се някой нов топ лак и да сменя любимото ми еси.

# 621
О да никакъв гел,ето аз си направих то уж в домашни условия,без много пилене и тем подобни,но ноктите ми са раздвоени и меки Cry

# 622
От почти 7 месеца съм с гел и нямам проблем с ноктите си.Явно зависи с какви лакове,основи се работи.Това ми реши проблема на моята мазна плочка издържа над месец,но аз около 20 ден го махам,защото ми омръзва а и аз усещам израстналите мои естествени нокти Peace

# 623
От почти 7 месеца съм с гел и нямам проблем с ноктите си.Явно зависи с какви лакове,основи се работи.Това ми реши проблема на моята мазна плочка издържа над месец,но аз около 20 ден го махам,защото ми омръзва а и аз усещам израстналите мои естествени нокти Peace
Моя приятелка също е на това мнение.Аз съм пробвала с гел с мазна плочка съм и около 10 ден сам пада Sad

# 624
Никакви нокти не мога да пусна вече,
Понякога ноктите сигнализират за здравословен проблем, например ако хормоните нещо са разбутани, или стрес  Peace

# 625
  • София

Ако ноктите са ти здрави и добре поддържани, защо ще слагаш гел лак?! Късият маникюр  е по-естетичен, особено ако е добре оформен и с красив лак. След гел лак ще ти трябва доста време да си възстановиш ноктите. После ще ни питаш какви продукти да ползваш, за да оправиш ноктите си.

Аз съм на двете крайности с моите нокти - или съм с много дълги нокти, или с много къси. Но винаги добре оформени. 

# 626
Човече, при мен Опи е най-нетрайния лак, както и да съм му баела  Laughing
При мен изсушителят помогна. Преди ако се лакирам през деня, още до вечерта има оголени краища, сега това се случи на 3-ти ден, днес е 4-ти и може да изкара още един като гледам  Simple Smile

# 627
  • София
Нямам проблем с трайността на лаковете. Даже не винаги слагам топ лак, но винаги слагам основа. Така мога да изкарам 10-12 дни, но сменям лака всяка седмица.  За по-честа с,яма, нямам време. Simple Smile

# 628
Нямам проблем с трайността на лаковете. Даже не винаги слагам топ лак, но винаги слагам основа. Така мога да изкарам 10-12 дни, но сменям лака всяка седмица.  За по-честа с,яма, нямам време. Simple Smile
Би ли споделила каква основа използваш?
И също така за малки нокти с голяма плочка какво според вас е идеалното оформяне? Simple Smile

# 629
  • София
Би ли споделила каква основа използваш?
И също така за малки нокти с голяма плочка какво според вас е идеалното оформяне? Simple Smile

Сега ползвам витаминната на Импала.

Общи условия

Активация на акаунт