KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 79

• 76 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Приятна и усмихната вечер, хулиганки! Hug

# 676

Много ми харесва тази песен  Heart Eyes Heart Eyes Само да се обади веднага ставам астронавт - Марс, Сатурн, Плутон - където кажИ - там  Joy

Ранини сега изтърси в ТТ нещо за историята на дизито на Кенан. Емотиконите ѝ са, че е доволна  Thinking Кенанистита сега я въртят на шиш да каже още нещо, ама тя мълчи  Wink

# 677
Здравейте в понеделник! Hug

Прекрасен ден, изпълнен с настроение и надежда за хубави новини!
Успех и късмет  през новата седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

# 678
Привет и успешна нова седмица!  Hug Grinning Heart Eyes

Лени  bouquet благодаря ти!

.........................

Heart Eyes Heart Eyes

Mandalina var yersen, parmağım var öpersen 👅🍊 #karadayı

Их, че го лъснали гъркините ама  Laughing Laughing Heart Eyes

http://www.haberturk.com/magazin/roportajlar/haber/1308034-sinir … ak-hosuma-gidiyor

Ръза пред Хабертюрк за новата си роля на Давут в "Ичерде" и въобще..."Всичките ми чувства са изписани на лицето.Аз плача лесно, срамежлив съм и интровертен.Опитвам се да защитя това, което се нарича състрадание и съвест.Сблъсквайки се с идеология и политика се опитвам да бъда добросъвестен."

...

Неговото бивше или настояще(обърках му реда вече  Wink)гадже Ейлюл се появи в "Сладко отмъщение"

# 679

Их, че го лъснали гъркините ама  Laughing Laughing Heart Eyes

love001 love001 love001Уф изпревари ме! Таман го копирах и да го метна, видях,че вече го има! Laughing Hug Привет! Чакай да потърся нещо друго.                                                               или това, като за Галка? Joy Joy Joy нищо, че е вече късен следобед. Хубава вечер на всички!!! Hug bouquet love001 love001 love001

# 680

хич и не е нужно да ме подканяте, улавям го във въздуха тоа кармазЪ мен 

Ранини сега изтърси в ТТ нещо за историята на дизито на Кенан. Емотиконите ѝ са, че е доволна  Thinking Кенанистита сега я въртят на шиш да каже още нещо, ама тя мълчи  Wink

Лили  снощи сподели в темата за Чачуни за хабера на Ранини

ГаленцеHug Heart Eyesсъщо Ранини писа и за Кенан, че такъв сценария са му спретнали, тя го прочела и все още си мислела, че си правят шегички с нея...

ма се чудим сега...  Thinking Thinking Thinking аджеба за да й е и шака на Ранини, да не би батЮ наистина да го гласят за патоанатом   Joy Joy Joy Joy

# 681
# 682

Хади и от мени хеттрик кърмъзъ  Grinning Grinning Grinning

...................................

Лили  снощи сподели в темата за Чачуни за хабера на Ранини

Галенце,  Hug Heart Eyesсъщо Ранини писа и за Кенан, че такъв сценария са му спретнали, тя го прочела и все още си мислела, че си правят шегички с нея...

ма се чудим сега...  Thinking Thinking Thinking аджеба за да й е и шака на Ранини, да не би батЮ наистина да го гласят за патоанатом   Joy Joy Joy Joy

hahaha Япма, колежке  Joy Joy Joy Joy
Патоанатома

Мерси на Лили за превода  Heart Eyes дано да има и още пиленца по този въпрос  Praynig

..........

Сега се сетих за последното интервю на Кенан. Пак ще го цитирам  Wink

Цитат
  -Искате ли наистина да излезете извън рамката на образите,които сте играл досега?

Струва ми се, че ще се измъча ако трябва да играя някой неудачник,постоянно смазан, беззащитен, слаб.От мен непрекъснато ще се очаква да направя нещо,да надигна глава, да се бунтувам, да се опълчвам и ако продължава така,един сериал в който играя точно обратното не би имал успех/смее се/.Но в киното със сигурност може да се получи,особено ако проектът има и нужната дълбочина.Във филма “Kabadayi”играех лошия.Даже накрая умрях.

-Зрителите диктуват нещата,нали?

Разбира се.Защото хората имат определени очаквания,искат да видят нещо по определен начин.Клинт Истууд имаше един филм”Непростимо”.Имаше сцени, в които трябваше да язди,но си личеше, че не му се отдава и го прави с мъка.На мен също ми беше тягостно да гледам тези сцени.Когато става дума за сериали е нужно да се отчитат желанията на зрителите.Хубаво е да се правят нетрадиционни неща като „Езел”.Приятно е да играеш образ като Езел. Силен външно, вътрешно доста наивен.В този смисъл нямам някаква червена линия.Всичко зависи от историята.

# 683

Хади и от мени хеттрик кърмъзъ  Grinning Grinning Grinning

...  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Ти нямаш сърце...
ти не знаеш що е обич...

# 684
Изтървах Ичерде  Bangheadхванах му края  Sad  после ще наваксвам...

Ти нямаш сърце...
ти не знаеш що е обич...

Joy Joy Joy Joy

...ти тръгваш със друг...
и не знаеш що е болка...

# 685
Хелоууу!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

ще ви отворя архива днес за спомените от сета  Heart Eyes Heart Eyes и ще споделя за радостта на екипа оператори - преди хулигани, сега влезли вътре  Grinning Grinning Рейта от вчера е мноУ добър.  Peace Peace

# 686

Хелоууу!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

ще ви отворя архива днес за спомените от сета  Heart Eyes Heart Eyes и ще споделя за радостта на екипа оператори - преди хулигани, сега влезли вътре  Grinning Grinning Рейта от вчера е мноУ добър.  Peace Peace

Три пъти ура за рейтинга и в трите групи

Галка  Hug мерси за хубавите спомени  Heart Eyes

....КД още не беше свършил, ти сложи клипче с финала на ПО и се надяваше и нашият сериал да свърши така готино  Grinning тогава аз казах, че не си представям Назиф баба да скача и да тича бос по пясъка  hahaha
Е, не ама да... я как хубаво танцувал  Joy Joy Joy

# 687

....КД още не беше свършил, ти сложи клипче с финала на ПО и се надяваше и нашият сериал да свърши така готино  Grinning тогава аз казах, че не си представям Назиф баба да скача и да тича бос по пясъка  hahaha
Е, не ама да... я как хубаво танцувал  Joy Joy Joy

Това го помня  Hug Hug Hug даже разказвах преди време на девойките в темата за Чачуни ... еййй, значи сбъдвали се желанията бе  Heart Eyes Heart Eyes

И кво ся, мило косенце-босенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes има ли нужда да казвам какво съм си намислила?  Laughing Laughing Laughing

Мога да пусна жокер например ...

# 688
Днес е Международен ден на момичетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кенан във филми и сериали е бил баща само на момчета. Ще видим в живота.  Grinning Grinning Grinning

..........................

Това го помня  Hug Hug Hug даже разказвах преди време на девойките в темата за Чачуни ... еййй, значи сбъдвали се желанията бе  Heart Eyes Heart Eyes

И кво ся, мило косенце-босенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesима ли нужда да казвам какво съм си намислила? Laughing Laughing Laughing

Мога да пусна жокер например ...

Няма нужда от жокер...угадих колежке  Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
Ще се включа с  Praynig Praynig Praynig

И едно поздравче http://www.dailymotion.com/video/xwakti_deniz-seki-sensiz-saadet … mis-bg_shortfilms

... seni uzaktan sevmek                  ...да те обичам от разстояние
aşkların en güzeli                                    е най-голямото удоволствие
alıştım hasretine                                     свикнах с копнежа
gel desen gelemem ki...
                не мога да дойда дори и да ме повикаш...

# 689
Добро утро! Hug love001 love001 love001

Общи условия

Активация на акаунт