WIZZ AIR - 23

• 102 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И в действителност е като на хартия - пренасят се спокойно всякакви (нетечни) лекарства и в чекирания, и в ръчния. За последните седем-осем години нито веднъж не са ми искали рецепта за нищо, което е на блистери. Случвало се е да нося по 5-10 блистера различни лекарства.

# 436
И в действителност е като на хартия - пренасят се спокойно всякакви (нетечни) лекарства и в чекирания, и в ръчния. За последните седем-осем години нито веднъж не са ми искали рецепта за нищо, което е на блистери. Случвало се е да нося по 5-10 блистера различни лекарства.

Благодаря ти  Peace

# 437
  • София
На мен и за флакона под налягане никой не ми направи проблем, баш лекарство беше - антибиотичен спрей, трябваше да си го пръскам през определено време на една оперативна рана. Имах и рецепта за всеки случай, но никой не ми я поиска, само обясних, че е лекарство което трябва да ползвам и по време на полета.  Не бяхме с wizz тогава, но той security check-а си е на самото летище, не на wizz специално.

# 438
  • UK
Благодарности за препратките  bouquet Четох ги и аз и тк ще нося сиропи в чекирания багаж, търсих за лекарствата, но никъде не откривам, текста  newsm78

# 439
  • Германия
Едно допълнение за лекарствата, когато е нужно охлаждане - слагам в малка хладилна чантичка, вътре замразени охлаждащи батерии и в средата са лекарствата /в нашият случай са кремове, забъркани в аптеката и етикетче указващо съставките/, които съм поставила в прословутите пликчета. На лентата само веднъж съм вадила пликчето извън хладилната чантичка, само заради едно друго течно сиропче. 

# 440
# 441
Намалението от 20% важи ли и за чекирания багаж?

# 442
Най-вероятно,не
Важи за билета без админ таксата 15 лв на посока

# 443
Тъй като не следя активно дестинацията... може ли някой да ме ориентира дали 83 лева за посока, за юни месец, за Париж е хубава цена? Мимми?  Grinning

# 444
Тъй като не следя активно дестинацията... може ли някой да ме ориентира дали 83 лева за посока, за юни месец, за Париж е хубава цена? Мимми?  Grinning
Да, мисля.
Ние сме имали цени от 30.00 в едната и 150.00 лв. в другата посока до тази дестинация. Тази е между тях.

# 445
Има какво още малко да се желае от цената.  Laughing
Миналата година през април съм купила за юли на цена от 136лв.
Около 120 двупосочно е най-добрата цена за летния период. Рядко можеш да я нацелиш за двете посоки да е добра.

Обаче, ако датите са твърди, аз обикновено не чакам до последно.

# 446
Тъй като не следя активно дестинацията... може ли някой да ме ориентира дали 83 лева за посока, за юни месец, за Париж е хубава цена? Мимми?  Grinning
Има какво още малко да се желае от цената.  Laughing
Миналата година през април съм купила за юли на цена от 136лв.
Около 120 двупосочно е най-добрата цена за летния период. Рядко можеш да я нацелиш за двете посоки да е добра.

Обаче, ако датите са твърди, аз обикновено не чакам до последно.

bouquet Един бърз Дисниленд за рожден ден се заформя. Хиляди благодарности!

Judy и на теб bouquet

# 447
.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 12:51 от stani.1997

# 448
.

# 449
.

Общи условия

Активация на акаунт