WIZZ AIR - 23

• 102 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,

скоро ще летим с Уиз до Валенсия. Никаде не пише на кое летище се каца, затова сега чекирах и видях, че е  Valencia Manises. Според уеб сайта на летището е на 8 км от града, и има чести транспорти с метро и автобус. Някой кацал ли е там? Притеснява ме, че явно Райън еър кацат на друго летище, което е доста по-отдалечено, на около 100-на км и билетите до града са по-скъпи от самолетните.

Ще съм много благодарна ако някой е летял и сподели.

# 601
Да, на градското летище си кацат Уиз
не помня подробности, защото бях там преди 4 години, но си спомням, че си имаше спирка на метрото на летището

# 602
  • Milano
И аз съм кацала на Манисес (не с Уиз).

Има 2 линии на метрото (3 и 5).

От няколко години летището се води  в 4-та зона, т.е. билета за метрото от/до него е 3,90 евро плюс 1 евро за ''картата''.

Има и автобус н.150 - 1,45 евро.

И двете съм ползвала, автобуса при пристигане, метрото на връщане.

http://www.aena.es/es/aeropuerto-valencia/transporte-publico.html

# 603
  • Mediterraneo
Валенсия май няма друго летище. Аз съм кацала там веднъж, но ни посрещнаха с кола.

Пп. Захир, да знаеш, че съм на 150 км от Валенсия!  Crossing Arms

# 604
Валенсия май няма друго летище. Аз съм кацала там веднъж, но ни посрещнаха с кола.

Пп. Захир, да знаеш, че съм на 150 км от Валенсия!  Crossing Arms

Taрти, къде си?!  Hug Ние сме за 4 дни, от 15 до 19 ноември, дали ще има време да отскочим до някаде?
Багаж не съм плащала този път, само с ръчен писах, че ще сме, дано времето да е хубаво, аз принципно не обичам да мъкна много неща и без това.

# 605
  • София
Искам да платя допълнителна услуга към съществуваща резервация, но не ми приема "cvc2/cvv" - кода. А и преди това има поле за дата, но там не дава възм. за промяна и няма къде да се напише валидност на картата. Нали този код са трите цифри на гърба на картата? Винаги плащам с тази карта и не съм имала проблем, ако може някой да помогне, моля!

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:09 от mamatania17

# 606
  • София
Може би да опитате с друг интернет браузър?

# 607
  • София
Благодаря, Beretsheri,

всъщност в бордната карта е отразена промяната, но плащането не е минало и на практика не е платено. Не излиза вече "добавяне на услуги" и според мен няма смисъл да опитвам през друг браузър. Май ще трябва да им звъня.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 11:45 от mamatania17

# 608
Благодаря, Beretsheri,

всъщност в бордната карта е отразена промяната, но плащането не е минало и на практика не е платено. Не излиза вече "добавяне на услуги" и според мен няма смисъл да опитвам през друг браузър. Май ще трябва да им звъня.
Звънете, или опитайте пак, защото в този случай бордната ви карта не е точна.
Проверете какво е състоянието и през старата версия на сайта.

# 609
  • София
Благодаря, Beretsheri,

Звънете, или опитайте пак, защото в този случай бордната ви карта не е точна.
Проверете какво е състоянието и през старата версия на сайта.

Благодаря, Мимии
успях точно през старата версия, нямаше как да се сетя.    Hug

# 610
  • София
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Как мога да добавя хора към резервация,която съм направила преди месец и половина?Имам групово членство,което ми дава право на 6 човека.Благодаря!

# 611
Не можеш. Правиш нова резервация, отделно.

# 612
  • София
Като тръгна да правя друга резервация ми иска и аз да присъствам между пътниците.

# 613
Мисля, че имаше отметка дали ще пътуваш, разгледай. Или не си влизай в профила. Така или иначе отстъпка няма да има.

# 614
Здравейте! Скоро ми предстои пътуване в Кипър. За първи път ще пътувам със самолет, изисквала съм информация от всеки познат, но две нещо ми убягват. Първото, трябва ли дамската чанта или раничката да се сложи в големия кабинен багаж, тъй като си доплатих за по-голям, че с онази малка въшка не мисля, че ще побере важни неща за 7 дни. И второто, тъй като наскоро ми предписаха едни хомеопатични лекарства, трябва ли да нещо специално за тях, четох единствено за бележката на които са ми предписани да нося. Една позната ми каза за някакво удостоверение, но за някои лекарства, не ми е казала специално за хомеопатичните. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт