WIZZ AIR - 23

• 102 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ако летиш за Европейска държава не,аз бих си взела за всеки случай и паспорта,не тежи  Peace

# 76
  • София
За европейска държава летя, но нали Сърбия не е в Евросъюза, затова питах. Разбира се, че не тежи, но питането ми беше само защото не съм си подновила паспорта. Ако го имах, нямаше изобщо да си правя труда да питам  Mr. Green

# 77
Здравейте, от тези 42x32x25  кое е дължина и кое- ширина? Embarassed

# 78
  • София
Здравейте, от тези 42x32x25  кое е дължина и кое- ширина? Embarassed
д/в/ш , но няма значение, важното е чантата да влезе в мярката!

# 79
Имате ли представа до колко най-много може да падне цената за двупосочен самолетен билет до Валенсия през ноември? Thinking

# 80
55-60 € с дискаунт.

# 81
В момента проверих:

За дати 08.11-15.11
Без дискаунт - 120 лв.
С дискаунт - 80 лв.

Зависи кои дати са удобни за вас.

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 21:18 от jhbd

# 82
Здравейте! Имате ли представа колко биха паднали цените за двупосочен билет Бургас-Катовице  през септември? Отиването е доста скъпо, а връщането евтино. И на какъв период ги намаляха месец преди пътуване или?  има ли някаква закономерност? Благодаря предварително!

# 83
  • в града на вечния купон
Утре има намаление 20% до дестинации Великобритания

# 84
Здравейте! Имате ли представа колко биха паднали цените за двупосочен билет Бургас-Катовице  през септември? Отиването е доста скъпо, а връщането евтино. И на какъв период ги намаляха месец преди пътуване или?  има ли някаква закономерност? Благодаря предварително!
Не мисля,че цените ще намалеят,освен ако не пуснат някоя оферта.Миналата година доста следих полетите от Бургас и без изключение до края си се запази правилото-ако в едната посока е евтино,връщането е скъпо.

# 85
Имам питане: при плащане на резервация с дебитна карта би ли могло предварително да се знае ще е необходим ли код за сигурност/ т.е. изискването за въвеждане на този код на банката, издала картата ли е или банката няма отношение, а кодът се иска от сайта за пазаруване- в случая Уиз/ ?

Защото не знам как се процедира, ако започна плащане и ми иска код, а аз нямам......, би трябвало да не мога да платя докато не получа код/ от банката най- вероятно на следващия ден/, а дотогава цените може да са променени...

# 86
При мен се получи нещо подобно. Картата ми изведнъж поиска код, а предната вечер бях пазарувала от друг сайт без код. Когато го поиска обаче ме предупреди, че мога да извърша две плащания без код преди това. Така, че успях да купя билети. Според мен зависи коя е обслужващата ви банка.

# 87

mamaivy Благодаря за отговора! Бяха по евтини, но като не бях сигурна за датите ... ще му мислим Simple Smile

# 88
  • София
Имам питане: при плащане на резервация с дебитна карта би ли могло предварително да се знае ще е необходим ли код за сигурност/ т.е. изискването за въвеждане на този код на банката, издала картата ли е или банката няма отношение, а кодът се иска от сайта за пазаруване- в случая Уиз/ ?

Защото не знам как се процедира, ако започна плащане и ми иска код, а аз нямам......, би трябвало да не мога да платя докато не получа код/ от банката най- вероятно на следващия ден/, а дотогава цените може да са променени...

Кодът е свързан с банката, а не със сайта. На мен ми го поиска за пръв път преди месец, при едно плащане на данъци онлайн. Нямаше нужда да ходя до банката, системата ми предложи да го измисля и запомня онлайн. Не знам обаче дали при други банки не е различно, моята е Прокредит.

# 89
  • София
В ПИБ също става онлайн, даже ми казаха, че намясто в офиса не може. Онлайн стана за 2 минути през онлайн банкирането.

Общи условия

Активация на акаунт