WIZZ AIR - 23

• 102 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз лично ползвам приорити без да плащам, тъй като пътувам с децата Wink Иначе не бих си го взела. Всички които се напъват да са първи в автобуса, после стоят прави вътре и чакат останалите. Предпочитам да съм последна на изхода и да сляза първа пред самолета Simple Smile
Това е впечатляващо, как успяваш   Hug Ние пътуваме винаги с детето (сега е на 4), но нито веднъж не ни се е случило от персонала да ни викнат да се качим приорити. Нещо повече, използвайки нашата по-трудна подвижност обикновено повечето от пътниците ни побутват, избутват и пререждат, сякаш има опасност да не ги качат в самолета  Mr. Green Поради тези причини сме предприели следната тактика - изчакваме си седнали  всички желаещи да се редят, блъскат и да се качат първи и ние отиваме последни на опашката, качваме се последни на  автобуса и в самолета (после по същата схема слизаме). Не съм забелязала това да ни е ощетило времево по някакъв начин.

# 361
Чудя се да вземам ли билет с намалението, Варна - Лутън , преди намалението беше 370 лв. , сега 299 лв. , реално намаление има, но дали може да падне още цената. Става въпрос за 08.01, но тогава и на други авиокомпании е висока цената, всички студенти явно тогава се прибират. През Букурещ с друга АК до крайната ни дестинация пак идва почти същата цена, а Варна ми е за предпочитане. Като търсех билети за м.септември цената май не падна,все около 300-400 лв. беше.

Яд ме е на такива високи цени, като знам че от Варна съм намирала по 60 лв. билети , но не в такъв период, когато заминават студенти.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 13:06 от stani.1997

# 362
  • в града на вечния купон
има ли проблем със сайта?

искам да резервирам билет -избирам дати и не ми дава да продължа към завършване на резервацията?

# 363
Харесах си тук едни цени на билети. Имам стандартен дискаунт, но той е за двама, а ние сме трима. По-изгодно ми е да купя билети на мен и детето, а съпругът ми да е на редовна цена, отколкото да надграждам членство, че скоро изтича, и да му купя място до нас. Въпросът ми е - след като закупя билети за нас, мога ли с моя профил да купя билет на половинката, без да правя нов?

# 364
Чудя се да вземам ли билет с намалението, Варна - Лутън , преди намалението беше 370 лв. , сега 299 лв. , реално намаление има, но дали може да падне още цената. Става въпрос за 08.01, но тогава и на други авиокомпании е висока цената, всички студенти явно тогава се прибират. През Букурещ с друга АК до крайната ни дестинация пак идва почти същата цена, а Варна ми е за предпочитане. Като търсех билети за м.септември цената май не падна,все около 300-400 лв. беше.
Полетът е почти празен, така че има вероятност да паднат още цените. Иначе с дискаунт излиза 267 лв.

# 365
И аз огледах местата, около 16 заети са в момента. Но пък датата е такава че се прибират в Лондон студентите, както и като търсех за 20-25.09 - цената не падна а се вдигаше. Но човека на когото купувам няма членство, затова цената е 300 лв. Предни години като съм купувала за двама , с членство се покриваше цената, но сега ми трябва само един билет и ако платя членство се оскъпява, а по-нататък не се знае как ще пътува.

# 366

искам да резервирам билет -избирам дати и не ми дава да продължа към завършване на резервацията?
Има проблем с новия сайт. Ползвайте стария.

# 367
Харесах си тук едни цени на билети. Имам стандартен дискаунт, но той е за двама, а ние сме трима. По-изгодно ми е да купя билети на мен и детето, а съпругът ми да е на редовна цена, отколкото да надграждам членство, че скоро изтича, и да му купя място до нас. Въпросът ми е - след като закупя билети за нас, мога ли с моя профил да купя билет на половинката, без да правя нов?
Не е нужен нов профил. Можете да купувате билети за други хора през вашия профил.

# 368
Здравейте, нямам много опит с нискотарифни компании и имам следния въпрос. Искам да направя резервация за мен и детето. Детския билет, предвид цената на полета, го купувам за всеки случай. Но в крайна сметка, в последния момент, може да реша да пътувам и сама. Проблем ли ще е, ако не го използваме? Чекирането мисля да го направя, когато съм сигурна дали ще пътувам само аз или не.

# 369
  • в града на вечния купон

Има проблем с новия сайт. Ползвайте стария.
Mersi!

# 370
Здравейте, нямам много опит с нискотарифни компании и имам следния въпрос. Искам да направя резервация за мен и детето. Детския билет, предвид цената на полета, го купувам за всеки случай. Но в крайна сметка, в последния момент, може да реша да пътувам и сама. Проблем ли ще е, ако не го използваме? Чекирането мисля да го направя, когато съм сигурна дали ще пътувам само аз или не.
Няма проблем, само гледай багажа и всякакви екстри да е на твое има, че иначе ако детето не лети, нямаш и багаж

# 371
Не забравяйте, когато купувате само за съпруга да отбележите, че вие не пътувате(поне така беше в стария сайт).

# 372
Благодаря на всички за отговорите!

# 373
  • UK
Nafnaf25
И аз, ще сэм с деца, но не сэм взела, такова предимство.  Останах с впечатление, от поста ти,че и децата, ги качват, така, приоритетно или не сэм разбрала, извинявам се.

# 374
  • Mediterraneo
Днес - 20 % на полети от и до България  Peace

За следените от мен дати процентите намаление не са изобщо 20, ама карай. Намалили са с по 3-4 лева в посока.

Общи условия

Активация на акаунт