WIZZ AIR - 23

• 102 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Noshtna_ptiza, а как качихте картината в самолета? Обадихте ли се предварително (на летището), че ще носите картина? Или просто си отидохте на гишето и при проверката показахте сертификата?

Току-що прочетох, че в Пловдив, в Градската художествена галерия също се събира комисия два пъти в седмицата (това, ако на някой за в бъдеще му трябва и чете).

# 481
  • Sofia
При нас картината беше доста голяма, в чекирания багаж беше. Не е необходимо на никого да се обаждаш, а да си носиш сертификата и да го покажеш - при проверката на багажа. Всъщност никой нищо не иска и нищо не гледа, но за да ви е спокойно.

# 482
Здравейте! Налага ми се да пътувам началото на февруари до Копенхаген и обратно, на конкретни дати. Билетът в една от посоките е 174,99 лева, което ми се струва прекалено много. Наблюдавам конкретния полет от 2 седмици и няма абсолютно никакво движение на цената на билета - нито нагоре, нито надолу. Нормално ли е такова постоянство и толкова висока цена в не туристически сезон?

# 483
Здравейте! Налага ми се да пътувам началото на февруари до Копенхаген и обратно, на конкретни дати. Билетът в една от посоките е 174,99 лева, което ми се струва прекалено много. Наблюдавам конкретния полет от 2 седмици и няма абсолютно никакво движение на цената на билета - нито нагоре, нито надолу. Нормално ли е такова постоянство и толкова висока цена в не туристически сезон?
Моят съвет е да изчакаш. Цената е висока, защото полетът е чак февруари... много е далече. 2 месеца преди полет гаранция цената ще бъде на половина.

# 484
  • Германия
Възможно е точно тогава да има там зимна ваканция и това да е причината за по-висока цена. Търпение му е цаката.. Или едната посока с друга авиокомпания, която евентуално да предлага по-изгодна цена.

# 485
Здравейте! Отдавна не съм пътувала с Уиз. Правя някаква резервация в момента, стигнах до плащане, избрах за валута лева, но не виждам ДСК като опция. Само Ситибанк. Така ли е вече? Благодаря!

# 486
Caresssss, Pepelyashka, благодаря за съветите  bouquet  Ще почакам да падне цената или поне следващото намаление  Laughing

# 487
Здравейте,
Ще ходим при приятели на гости и реших да им купим малка картина (да влиза в малкия ръчен багаж (куфар). Картината ще е по всяка вероятност от "уличен" художник (извинявам се за израза, но не се сещам как да се изразя по-ясно). Моля, ако имате опит с подобен казус да споделите трябват ли сертификати, необходимо ли е изрично разрешение на пилота за да се качи на борда (и как изобщо стигам до пилота за да го питам), трябва ли да предупредя летищен контрол и да искам специално разрешение.....и изобщо всичко, което сте направили за да може да пренесета картината.
Още не съм я купила, просто набирам информация пък ако трябва ще измисля друг подарък.
Аз в началото на годината носих картина за подарък.
Купих я от ателие/галерия и нямах друг документ освен касовата бележка.
Понеже не влизаше в ръчния багаж, а пътувах без чекиран, я носих в отделен плик като втори ръчен(с приорити).
Беше ми притеснено да не ми направят проблем за размера, но ... минах. Предполагам, че понеже е доста тънка, затова не ми обърнаха внимание.
На секюрити проверката изобщо не обърнаха внимание на картината.

# 488
  • София
Здравейте,
Трябва да се чекирам и ще пътувам с лична карта.
При избор на документ Национален документ за самоличност ли трябва да избера?
Преди мисля, че имаше опция ЛК, но сега има това:
1, Паспорт
2, Национален документ за самоличност
3. Друг документ.
Благодаря предварително!

# 489
  • Германия
Здравейте,
Трябва да се чекирам и ще пътувам с лична карта.
При избор на документ Национален документ за самоличност ли трябва да избера?
Преди мисля, че имаше опция ЛК, но сега има това:
1, Паспорт
2, Национален документ за самоличност
3. Друг документ.
Благодаря предварително!
Щом ще пътуваш с лична карта, значи избираш "национален документ за самоличност" Peace

# 490
Може ли нещо за хапване в дамската чанта?

# 491
  • Mediterraneo
Може, стига да не е супа  Mr. Green

# 492
Смятам да не принтирам бордните карти за утрешния полет. Ще имам ли проблем на Терминал 1 ?

# 493
  • София
Смятам да не принтирам бордните карти за утрешния полет. Ще имам ли проблем на Терминал 1 ?
Мисля, че ще имаш проблем. Разпечатай ги!

# 494
Нямат ли скенери? Смятах да използвам мобилните бордни карти, но добре че писа.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт