WIZZ AIR - 23

• 102 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Нямат ли скенери? Смятах да използвам мобилните бордни карти, но добре че писа.  bouquet

Не съм летяла много с Уиз, но през април за полета до Малта нямаха.

# 496
  • София
Нямат ли скенери? Смятах да използвам мобилните бордни карти, но добре че писа.  bouquet

На Терминал 1 няма да имаш проблем, преди 2 седмици пътувахме с мобилни бордни карти. На връщане от Италия също нямаше проблем. Успех!

# 497
Смятам да не принтирам бордните карти за утрешния полет. Ще имам ли проблем на Терминал 1 ?
Няма да имаш проблем!
Дори и когато нямаха машинки(тази година де, че миналата беше проблем), четяха на око в телефона, а сега имат машинки!

# 498
Тъкмо това влизам да напиша, че няма проблем и могат да сканират бордни карти от мобилното приложение. За всеки случай си принтирах бордните карти, но занапред ще знам. Simple Smile

# 499
  • София
Уф, намаление за багаж няма ли да пуснат?! Crossing Arms

# 500
  • София
Здравейте! На мейла си съм получила линк ка активиране на БЕЗПЛАТНО членство за една година в WIZZ CLUB. Дали е истина или е поредният мейл с измами. Не смея да го активирам още. Имат ли практика от Уиз да изпращат подобни безплатни членства? Ще съм благодарана, ако на някой му се е случвало да сподели newsm78

# 501
Да, имат такава практика, честито  Peace

# 502
  • София
На мен направо ми удължиха членството с 1 година, без да съм получавала мейл да го активирам. Освен, ако не съм го пропуснала между многото спам.

# 503
Здравейте! На мейла си съм получила линк ка активиране на БЕЗПЛАТНО членство за една година в WIZZ CLUB. Дали е истина или е поредният мейл с измами. Не смея да го активирам още. Имат ли практика от Уиз да изпращат подобни безплатни членства? Ще съм благодарана, ако на някой му се е случвало да сподели newsm78
Няма такова нещо като линк за активиране. Игнорирайте този мейл.

# 504
  • София
Да, имат такава практика, честито  Peace

Благодаря!

# 505
Имам въпрос за закриване на профил в Уиз. Каква е ситуацията - преди години съм се регистрирала - с моя имейл, но с името на сина ми. Същевременно фигурира и моето лично име, явно като потвърждение на имейла. Тогава съм го направила така, защото за пръв път купувахме билет от Уиз и то за него, плащахме с карта на мъжа ми, и не знам защо така съм решила.

Сега исках да си направя нова регистрация, с моите данни - написах си името, пола, имейла. Излезе ми, че името ми фигурира, полът ми е мъжки Sunglasses и нищо не стана. Влезнах в неговия профил и исках или да го закрия, или да го едитна, но не видях опция. Искам да имам мой профил, защото синът ми не ползва неговия /а и може да си е направил свой, не знам/, ние пътуваме чрез профила на мъжа ми, използвайки неговата карта за плащане, но тя е в паунди и превалутирането вече не ни е изгодно. Аз вече имам Мастър кард в лева и искам да я ползвам, когато решим да пътуваме. А и никога не мога да го "изненадам" - той получава имейлите, плащанията...

# 506
  • София
Колко време най-късно преди полета мога да си закупя чекиран багаж?

# 507
Колко време най-късно преди полета мога да си закупя чекиран багаж?

3 часа

# 508
Имам въпрос за закриване на профил в Уиз.
Скрит текст:
Каква е ситуацията - преди години съм се регистрирала - с моя имейл, но с името на сина ми. Същевременно фигурира и моето лично име, явно като потвърждение на имейла. Тогава съм го направила така, защото за пръв път купувахме билет от Уиз и то за него, плащахме с карта на мъжа ми, и не знам защо така съм решила.

Сега исках да си направя нова регистрация, с моите данни - написах си името, пола, имейла. Излезе ми, че името ми фигурира, полът ми е мъжки Sunglasses и нищо не стана. Влезнах в неговия профил и исках или да го закрия, или да го едитна, но не видях опция. Искам да имам мой профил, защото синът ми не ползва неговия /а и може да си е направил свой, не знам/, ние пътуваме чрез профила на мъжа ми, използвайки неговата карта за плащане, но тя е в паунди и превалутирането вече не ни е изгодно. Аз вече имам Мастър кард в лева и искам да я ползвам, когато решим да пътуваме. А и никога не мога да го "изненадам" - той получава имейлите, плащанията...

От Политиката за поверителност:
6.3 Личните ви данни и договореностите, сключени от и между вас и Wizz Air, се пазят в системата ни за резервации. Ако искате да получите информация за регистрационните си записи на пътник или каквито и да е други данни, съхранявани от Wizz Air, относно обработването на данни и юридическите лица, обработващи данни (ако има такива), или желаете да поискате данните ви да бъдат променени или изтрити, моля, свържете се с нас, като изберете категорията „Общи въпроси/молби относно Политиката за поверителност“ в тази връзка.

# 509
Неди Иванов, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт