WIZZ AIR - 23

• 102 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте! Скоро ми предстои пътуване в Кипър. За първи път ще пътувам със самолет, изисквала съм информация от всеки познат, но две нещо ми убягват. Първото, трябва ли дамската чанта или раничката да се сложи в големия кабинен багаж, тъй като си доплатих за по-голям, че с онази малка въшка не мисля, че ще побере важни неща за 7 дни. И второто, тъй като наскоро ми предписаха едни хомеопатични лекарства, трябва ли да нещо специално за тях, четох единствено за бележката на които са ми предписани да нося. Една позната ми каза за някакво удостоверение, но за някои лекарства, не ми е казала специално за хомеопатичните. Благодаря предварително! Simple Smile
Да, трябва да се сложи малката чанта в големия кабинен багаж, освен ако не сте си купили качване с предимство. Тогава имате право и на допълнителен малък багаж. Ако хомеопатичните са на гранули, а не са течни няма никакъв проблем да ги носите в ръчния, дори без рецепта. Ако са течни, трябва да са до 100 мл. и да бъдат сложени в отделно найлоново пликче, което да извадите при проверката за сигурност.

# 616
Здравейте! Скоро ми предстои пътуване в Кипър. За първи път ще пътувам със самолет, изисквала съм информация от всеки познат, но две нещо ми убягват. Първото, трябва ли дамската чанта или раничката да се сложи в големия кабинен багаж, тъй като си доплатих за по-голям, че с онази малка въшка не мисля, че ще побере важни неща за 7 дни. И второто, тъй като наскоро ми предписаха едни хомеопатични лекарства, трябва ли да нещо специално за тях, четох единствено за бележката на които са ми предписани да нося. Една позната ми каза за някакво удостоверение, но за някои лекарства, не ми е казала специално за хомеопатичните. Благодаря предварително! Simple Smile
Да, трябва да се сложи малката чанта в големия кабинен багаж, освен ако не сте си купили качване с предимство. Тогава имате право и на допълнителен малък багаж. Ако хомеопатичните са на гранули, а не са течни няма никакъв проблем да ги носите в ръчния, дори без рецепта. Ако са течни, трябва да са до 100 мл. и да бъдат сложени в отделно найлоново пликче, което да извадите при проверката за сигурност.
Добре, значи ще е вътре. Например мога ли да си взема плик, в който да си сложа документите, бордната карта и парите? И също така идва проблема с багажите, на бордната карта пише 15 кг, а по сайтовете чета 10 кг, на кое да вярвам?

# 617
  • Пловдив
Здравейте! Имам един бърз въпрос: за деца под 2 г. имат ли право на малък салонен багаж или единствено на пренасяне на бебешка количка?

# 618
  • София
Мисля, че имаше отметка дали ще пътуваш, разгледай. Или не си влизай в профила. Така или иначе отстъпка няма да има.
Благодрая!

# 619
  • София
Добре, значи ще е вътре. Например мога ли да си взема плик, в който да си сложа документите, бордната карта и парите? И също така идва проблема с багажите, на бордната карта пише 15 кг, а по сайтовете чета 10 кг, на кое да вярвам?
Никой няма да мери теглото на големия кабинен багаж. Той трябва да има определени размери - 56 x 45 x 25 см. Трябва да се побира в горното отделение за багаж в самолета и трябва да можете да оставите багажа си там без чужда помощ.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 18:28 от dechy

# 620
Има ли начин да променя името на ползвател на билета?

# 621
Има ли начин да променя името на ползвател на билета?
Срещу такса - може.
Сега погледнах - 45 евро на посока.

# 622
    Мими,компанията е Райанеър,билета е чекиран.  newsm78
Може ли все пак и как?

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 19:49 от *Char*

# 623
   Мими,компанията е Райанеър,билета е чекиран.  newsm78
Може ли все пак и как?
Понеже е в тази тема и затова отговорих за Уиз.
Райанеър, имат още по-висока такса - 110евро.
Чета го тук.
Предполагам, че влизаш в чата и действаш.

# 624
    Мими,компанията е Райанеър,билета е чекиран.  newsm78
Може ли все пак и как?
Понеже е в тази тема и затова отговорих за Уиз.
Райанеър, имат още по-висока такса - 110евро.
Чета го тук.
Предполагам, че влизаш в чата и действаш.
Благодаря!  Hug

# 625
Здравейте! Имам един бърз въпрос: за деца под 2 г. имат ли право на малък салонен багаж или единствено на пренасяне на бебешка количка?
Ако бебето няма закупено място и ще пътува седнало във възрастен - имат право на бебешка чанта с размери 40х30х18 см. Реално това се води допълнителна чанта. Може в нея и течности, но на проверката трябва да се извадят. Когато се чекирате, ще излезе на бордната ви карта.

# 626
  • Пловдив
Много такси  Shocked много нещо...билетите 20лв.,а таксите 48 Thinking

Скрит текст:
Полет119,94 lv
София (SOF) → Болоня (BLQ)
W6 4363  24.2.2017 г. 06:40 ч. - 07:35 ч.
2 Възрастен, 1 Дете
Тарифа59,97 lv3 × Цена на полета11,97 lv3 × Административна такса48,00 lv
Болоня (BLQ) → София (SOF)
W6 4364  26.2.2017 г. 08:10 ч. - 11:00 ч.
2 Възрастен, 1 Дете
Тарифа59,97 lv3 × Цена на полета11,97 lv3 × Административна такса48,00 lv
Общо в
BGN
119,94 lv

# 627
Админитративната такса не беше ли 15 лв преди?  newsm78

# 628
Общо за трима 120лв. Whistling Таксата излиза 16лв на човек за посока.

# 629
Да, виждам, че е 16 вече

Общи условия

Активация на акаунт