Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 878
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Онзи ден имаше в Покажи се снимка на фон с мухъл. Е, никой не го отрази, всички казаха, колко е хубава, а и не беше необходимо.

# 301
Тази тема ме провокира и от коментара за непраните гащи на ша. Какво удовлетворение намираш да търсиш мухъл и мръсотия у хората, а ти да заключваш твоята стая с мухъл и мръсотия.

# 302
Онзи ден имаше в Покажи се снимка на фон с мухъл. Е, никой не го отрази, всички казаха, колко е хубава, а и не беше необходимо.
любезничали са.
Пък и аз епитета "мухлясъл килер" го употребих в преносен смисъл.
Тази тема ме провокира и от коментара за непраните гащи на ша. Какво удовлетворение намираш да търсиш мухъл и мръсотия у хората, а ти да заключваш твоята стая с мухъл и мръсотия.
Е-нали трябва да изпъкнеш?

# 303
  • Ямбол
Бих изтъкнала мухъла, само ако притежателката му тръгне да напада някой колко е немарлив или се хвали, че е чистник.

# 304
На мен пък ми е много приятно да слушам оплакване, не ми е натоварващо а разтоварващо. Предпочитам да ме канят на вечеря в последния момент където на някой просто му се е приискало да общува с мен, и може поради липса на време да остави трохите под масата.
 Май е време за тема " покажете си мухъла в килера и мръсните чинии..." Joy

# 305
Аз мухъл употребих в преносен смисъл, но тук дамите винаги го обръщат на чистене... Joy
 Не ме притеснява физическата мръсотия, стига да не е екстремна, естествено.

В темата говорим за захаросана реалност, което също е в преносен смисъл, а не кулинарен специалитет.

Ставаше на въпрос, че рядко хората си развяват драмите и неудачите във фейса....Снимат си децата милички и накотенички, никога разревани и подпухнали от бяс. Хвалят се с успехите им, но рядко споделят какво са им стрували тези успехи. Даже често обявяват децата си за гении, които са постигнали всичко без да се напънат и на йота /за разлика от другите деца по-обикновеничките.... Mr. Green/, а в действителност са им скъсали задниците от уроци...

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 16:55 от weissbier

# 306
Да бе, и аз мухъл в преносен смисъл имам предвид.
Aаз като новак и клюкарка да попитам коя е Николета и Ша с мръсните гащи Laughing

# 307
Гащите на ша бяха перфектни, но хората я изкараха проста и с непрани гащи. Техните не си показаха.
Насвиха жената дето иска да си прати детето на ясла, после се оказа, че те също са ползвали ясли. Въобще избягваш да споделяш за себе си, но винаги ако имаш възможност да насвиеш някого го правиш с кеф. В реала любезничиш повече, но вътрешно си си пак така злобен.
Честно казано изпитвам някакво огорчение.

# 308

Съгласна съм с това напълно, но с тая разлика, че не изпитвам огорчение.
 Хората са си такива.

# 309

Не знам , не забелязах мухъла. Сигурно не съм искала да го забележа. Но ми е странно, че някой би загледал този елемент в една снимка, а не усмивката на човека, примерно. Или погледа му.
"Виждаш нещата такива, какъвто си ти." - това не съм го казала аз.

# 310

Не знам , не забелязах мухъла. Сигурно не съм искала да го забележа. Но ми е странно, че някой би загледал този елемент в една снимка, а не усмивката на човека, примерно.
Ако виждаш само предния план, значи си доста наивен.
И аз, като Лиляна, много обичам да оглеждам и периферията. Тя често говори повече.
 Не говоря за конкретната снимка, а по принцип, както и ти говориш по принцип с думите си: "Виждаш нещата такива, какъвто си ти."

# 311
Да бе, и аз мухъл в преносен смисъл имам предвид.
Aаз като новак и клюкарка да попитам коя е Николета и Ша с мръсните гащи Laughing

Ша е един абсолютен сладур, който умее фино да провокира и да вади елегантно душичките на местните. Любимка ми е. Пък е и хубавица, маймуната и с маймуна хитра, кефи отвсякъде. Има тънко чувство за хумор и...не е любителка на мухъла Simple Smile.

За другата- би било забавно, ако прочете въпроса ти.

# 312
А кого го интересува кухнята с мухъла?
Мухъла винаги е най-интересен. Мухъла винаги е различен в различните килери, докато лъскавите джаджи са навсякъде едни и същи.
Както и любезничат двулично, а натрупаната отрова подтискат в себе си.Точно както крият мръсните чинии с килера в мухъл.
Разбира се. Това е необходимост при живеенето в "общество".. Mr. Green

Е, нали всички щастливи семейства си приличат, а всяко нещастно е нещастно по свое му  Wink
Та нормално килерът да бъде интересен  Peace

# 313
[
Ако виждаш само предния план, значи си доста наивен.
И аз, като Лиляна, много обичам да оглеждам и периферията. Тя често говори повече.
 Не говоря за конкретната снимка, а по принцип, както и ти говориш по принцип с думите си: "Виждаш нещата такива, какъвто си ти."

О, полагам специални усилия да съхраня тази си наивност  Sunglasses. Но ще се върна да потърся коя точно снимка е впечатлила Лиляна дотолкова, че заради фона да пренебрегне предния план. Просто...любопитство.

# 314
A хрумва ли изобщо на някого, че споделената радост е двойна радост и затова те напъва да споделиш радостния момент? Примерно детето е взело медал, трето място на републиканско първенство, дори във вестника го има снимано на стълбичката. Много ясно, че майката ще се гордее и ще си го сподели с приятелите, няма да обяснява, че в други моменти детето й се качва на главата, не ще да чете и пищи без причина. Хората искаме да се похвалим, повечето поне, и обичаме да ни кажат браво. Тези с хвалбите ги обичам - лигаво, нелигаво, постижението си е постижение и заслужава похвала. Много мразя хленчещите, дето осведомяват цялата общност, всеки път когато ги заболи глава, запуши им се носът или им забере нокът.

Общи условия

Активация на акаунт