Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 619
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 155
Уиш, на бас, че асцедентът ти е стрелец. Нищо рачешко не откривам в теб!

# 1 156
  • София
И аз не откривам нищо рачешко. Бях готова да се обзаложа, че е Дева  Simple Smile

# 1 157
Аз пък 4 дни се отдадох на осемдесетарско виладжийство.

Понеже темата е за подреждащите срещу нищоправещите: през 80-те баба ми поддържаше градината в невероятен вид, за сметка на постоянно щъкане, поливане, плевене и садене на цветя. Днес е залесена с устойчиви на суша някакви зелени неща, които си растат сами. Ливадата ни е най-сухата от цялата редица вили, а понеже никой не е луд да я плеви, цялата е в жълтурчета, парички и билки.

Понеже писах, че нищо не правя у дома: има видима разлика кога съм у дома и "нищо не правя" и кога ме няма изобщо там. Няма кой да цапа, ама и няма кой да "нищоправи", мисля, че се сещате за какво говоря.

# 1 158
Амиии, асцедентът ми е Скорпион. Embarassed
Таис, как "нищо рачешко"? Аз съм живото въплъщение на девиза на Раците "Един човек ме разбра и той- погрешно". Embarassed
Сандо, съчувствия! Дъщеря ми е Овен. Ох! И оххх! Казах ли "ОХХХХХХХХХХХ"?!

# 1 159
Близко Simple Smile. Наистина нищо рачвшко няма в теб!

# 1 160
  • София
Амиии, асцедентът ми е Скорпион. Embarassed
Таис, как "нищо рачешко"? Аз съм живото въплъщение на девиза на Раците "Един човек ме разбра и той- погрешно". Embarassed
Сандо, съчувствия! Дъщеря ми е Овен. Ох! И оххх! Казах ли "ОХХХХХХХХХХХ"?!
Де да знам..дъщеря ми плюс 2 броя свекърви (бивша и настояща) са Рачки. И трите са Властелини на Хаоса, в т.ч. и емоционалния  Laughing

Мъжът ми е Овен. Мамата си е таковало, но като истински Козирог, не му се давам. Нито той на мен.

# 1 161
  • София - Рим и обратно
Моят мъж овен най- настървено се съпротивлява на подмолните ми диктаторски набези, често безуспешно.

# 1 162
Близко Simple Smile. Наистина нищо рачвшко няма в теб!

Напротив. Аз съм рак и съм същата. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 163
Много сме! Силни сме! И сме захаросани!

# 1 164
  • София
Дали? Сигурна ли си, че е захар?  Wink

# 1 165
  • Куциндрел
Ох Раци, ох Чудо. Mr. Green
Майка ми е Рак, ама тя не е по чистенето, но е първа в командването и изискването. Mr. Green

# 1 166
Дали? Сигурна ли си, че е захар?  Wink
Сигурно помниш това:
Скрит текст:
Скрит текст:
Чичо, чичо, защо кашляш? Ааа, чувалите с пудра захар се оказаха...Ама защо кашляш, бе чичо? Wink

# 1 167
  • София
Уиш,
Скрит текст:
преди малко станах, но ти тотално ме събуди Laughing

# 1 168
  • Once there was a Hushpuppy...
Само ми кажете знаете ли как се живее с мъж Везни и трябва ли ми медал за храброст bowuu

# 1 169
  • Ямбол
Темата за зодиите ли е?

Общи условия

Активация на акаунт