Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 733
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 140
Работохолизмът си е вид пристрастеност. И като всяка друга подобна той е негатив за човека.  Simple Smile
Да отиде на басейнче човек или на разходка, за да презареди, си е съвсем смислено, дори задължително занимание. Така има шанс и работата си да свърши по- качествено, че и по- бързо дори.
Със сигурност е така, но аз съм такъв екземпляр откакто се помня. От първи клас ми беше особен кеф сама да си пиша дневен режим и да си го изпълнявам педантично. ooooh! Но съм намерила начин да се чувствам добре и с тази пристрастеност. Да му мислят околните, които ме търпят. Laughing

# 1 141
  • sofia
Уиш, винаги съм се възхищавала на подобен тип хора. Особено в частта с изпълнението на заложената цел. Винаги успявам да се разсея с нещо друго Laughing

# 1 142
Веси, и най-хубави, и най-добри сме, ама сме леееекинко натоварващи за клетите нещастници, които споделят живота си с нас. С мен е все едно си в казармата. Laughing

# 1 143
  • София - Рим и обратно
Аз също много се възхищавам и харесвам такива хора. Да, натоварват ме, но като са по-надалеч  Laughing много им се радвам и гледам да науча нещо. Винаги съм била разсеяна, лошо организирана и разпиляна, но винаги по своему дисциплинирана и изпълнителна в същото време. И забелязвам нещо интересно - с годините ставам все по-педантична и организирана. Явно това, че ми харесват качествата на хора като Уиш, примерно, ми е дало възможност да започна да се уча и да приличам на тях.

# 1 144
Явно има равновесие на този свят, Кафенце. С годините аз от време на време правя "грандиозното откритие", че светът няма да се свърши, ако един, поне един ден не поставям световни рекорди, а го ударя на уволнение и се опна крак върху крак. Уффффф, как го захаросах!  Laughing

# 1 145
Уиш, да не си овен #Crazy Че ми напомняш за един подпоручик.

# 1 146
Неее, от най-хубавите и най-добрите съм, т.е. Рак.  Laughing Ама синът ми от време на време се жалва, че било много тежко майка ти да се казва Адолф.  Mr. Green

# 1 147
  • София
Уиш, бях готова да се обзаложа, че си Дева Simple Smile
мъжът ми е Рак. абсолютен работохолик, с изнервяща неточност Mr. Green и много далеч от Адолф. лютата македонка и на Адолф му взима страха Laughing

# 1 148
Неее, от най-хубавите и най-добрите съм, т.е. Рак.  Laughing Ама синът ми от време на време се жалва, че било много тежко майка ти да се казва Адолф.  Mr. Green
Брях, да му се не види newsm78. Значи да не се оплаквам. Признавам, че мамата има отличен терапевтичен ефект, хохохо. Колкото повече ви чета, се убеждавам, че имам злато у дома.  smile3532

# 1 149
... лютата македонка и на Адолф му взима страха Laughing
Амиии, пра-пра дядо ми е от Дебър, та аз съм "шиптърката на семейството". Mr. Green

# 1 150
  • София
ми рИспект към мъжа ти тогава Laughing

# 1 151
ми рИспект към мъжа ти тогава Laughing
bowuu

Уиш, точно оВЕН/рАК/Козирог те мислех и аз ,че си.
Брях, да му се не види newsm78. Значи да не се оплаквам. Признавам, че мамата има отличен терапевтичен ефект, хохохо. Колкото повече ви чета, се убеждавам, че имам злато у дома.  smile3532
Мхмм, и аз точно в това се убеждавам когато чета мъжете из форумО или поговоря с дружки от реала.  baby_neutral

# 1 152
Знаех си аз! Wink Hug
А на мене засега ми казват само, че съм странна.... Thinking

# 1 153
Не познавам рачки. Жената и дъщерята са овен и дева. Стопяват ми лагерите,верно. Лъв съм и само козирувам и мъркам, охххх smile3511

# 1 154
  • София - Рим и обратно
Знаех си аз! Wink Hug
А на мене засега ми казват само, че съм странна.... Thinking
И аз в отбора на Рачките. По-нескопосаните обаче  Laughing. Но и мен ме имат за йезуит и мъчител на деца и мъже вкъщи. А аз съм толкова кротка и добра... Само да не ми оспорват властта и да не ми противоречат упорито hahaha

Общи условия

Активация на акаунт