Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 527
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 440
Май сега е модата на захаросването наистина. Има си стандарти в цял свят - високите жени с хармонични лица се смятат за красиви. Независимо на еди коя си дали й се харесва или не.
За професионална балерина или худ. гимнастичка височината и дължината на краката също е важна.
Не са случайни тези стандарти. Другите и да искат - не може, режат ги заради ръст.
Но сега е модерно самовнушението - "Ах, каква съм красавица, Адриана Лима ряпа да яде!" , нищо че пред огледалото стои ниска и обикновена жена с тънки устни и голям нос.
Не казвам, че никой няма право на самочувствие ако не отговаря на Х стандарти , но е смешно и жалко отстрани. Реалността е такава. Но е много трудно за егото да приеме някои факти.

# 1 441
Има случаи в които ниска, обикновена жена с тънки устни и голям нос да е много чаровна и обаятелна, с чувство за хумор и добър събеседник, пред перфектната дама, която не отговаря на не знам какви стандарти.

# 1 442
...
Но сега е модерно самовнушението - "Ах, каква съм красавица, Адриана Лима ряпа да яде!" , нищо че пред огледалото стои ниска и обикновена жена с тънки устни и голям нос.
Не казвам, че никой няма право на самочувствие ако не отговаря на Х стандарти , но е смешно и жалко отстрани. Реалността е такава. Но е много трудно за егото да приеме някои факти.

За мен дебелите бърни също са грозни. Както и нос тип копче. Животински са ми някак. Crossing Arms
А мога ли да попитам "Кой какво сервира вчера? Кой какво наготви днес?"

# 1 443
Нека си е чаровна , но това не променя факта, че не е красива.
Случайно ли е , че има операции за смаляване на носа? Ако хората мислеха , че големият нос е красив , щеше да има операция "Уголемяване на носа" Или тънките устни ? Никой не иска тънки устни. Или късият врат за жена също елиминира усещането за женственост.
Отделен е въпроса колко са успешни и ефективни въпросните пластични операции. Peace

# 1 444
Сиеена, ако е както обясняваш, трябва да носиш 38 по европейска/френска номерация, българската е идентична с италианската.

# 1 445
Розичке, ти да не си пресаташето на доктор Енчев?

# 1 446
Нека си е чаровна , но това не променя факта, че не е красива.
Случайно ли е , че има операции за смаляване на носа? Ако хората мислеха , че големият нос е красив , щеше да има операция "Уголемяване на носа" Или тънките устни ? Никой не иска тънки устни. Или късият врат за жена също елиминира усещането за женственост.
Отделен е въпроса колко са успешни и ефективни въпросните пластични операции. Peace

Просто е въпрос на временна мода. Сега е модерно мъж да си резне и патката, жена да се напомпа като крава /във вимето, в бърните/ или обратното - да се издялка по подобие на така дадения за пример мъж, но в обратна посока. Това не доказва непременно, че изборът и модата на деня ще направят красиви тези роби на модните течения.
Едно време пък са носели кринолин за обемно дупе и корсаж за малка талия.
Японките стягали, а някои и още го правят, краката си до припадък, понеже малко ходило - голяма убус! Други си пробиват ушите и те провисват до гърдите им. Трети си нанизват на вратовете гривни и заприличват на патки. Ха им е взел някой гривните - ха им се е строшил вратът. Четвърти татуират очи, пети си клъцват езика, да го направят "змийски" и т.н. и т.н. - лудост умора нема!
Достатъчно е човек да огледа в Лувъра гръцките статуи, за да види какво е класическа красота.  Laughing
Ама горните едва ли знаят какво изобщо е това.

Мисля, че татЮ е на почивка. Нямам друго обяснение за тая чаршия, дето се е разпънала и всеки си дрънка, к'ото му душа сака.  Laughing
Нямаше ли тука теми за такива общи говорилни? "Искам да кажа"? Или беше някаква друга?

# 1 447
А аз съм забелязала, че хората, които се оперират, не стават по-красиви. Дали ще намираш жената в огледалото за хубава, често зависи от това дали хората я харесват и дали се радва на мъжко внимание. Ако обикновената според розичка жена се чувства харесвана и има до себе си мъж, който да я обожава, не виждам причина сама да не се харесва и да се взира в големия си нос. Уж е много фешън да си самодостатъчен и да не ти пука как изглеждаш за другите, но не е точно така - всеки обича да го харесват и да получава внимание. То и във форума се вижда - току някой се фръцне, че никой не е отразил какво е споделил, а уж не му пукало и нямало точно във форума да се доказва.
Що бе, килограмите и външният вид са особено подходящи за захаросване, винаги е забавно да четеш как всеки е единица в собствените си очи, а всички останали - нули.

# 1 448
Споко , не съм.  Sunglasses
Просто не мога на черното да кажа бяло.
Не ми е цел да се фукам пред онлайн непознати , но наистина недоумявам как хората си нагласят реалността така , както им се иска да бъде. Точно по темата си е - захаросана реалност.
160 см и 60 кг - атлетична , ми ок , нека си вярват.
Ниските жени - много хубави и хармонични, пък високите били гърбави с неправилна стойка. Добре, добре. Важното е самоуспокоението да работи.

# 1 449
  • Куциндрел
Хахаха, все едно не описвате приятелки, ами кандидат любовници. Mr. Green

# 1 450
Сега какво излезе-жените 1,60 и 60 кг. трябва да се гръмнат ли? Това е абсолютно нормален ръст и тегло.И защо да не се самоуспокояват, по-точно за какво да се самоуспокояват-да не са някакви уроди? ooooh! Сигурна съм ,че такъв тип жени се чувстват добре в кожата си, още повече, че да си хармонична личност се изискват и много други качества.

# 1 451
  • Куциндрел
Сега какво излезе-жените 1,60 и 60 кг. трябва да се гръмнат ли?
Хич даже, както се казва - не разваляйте хубавата жена. Sunglasses

# 1 452
А аз съм забелязала, че хората, които се оперират, не стават по-красиви.
Не стават , да . Пълните устни са хубави само ако са естествени. Напомпаните устни си личат от километри и нямат НИЩО ОБЩО с естествените. Точно си е най-добре да си самодостатъчен. Защото утре половинката ти няма да те намира за най-красивата , а ще си намери друга .
Точно самодостатъчен е най-добре за психиката. Иначе се получава смешката , която ти написа: Да се фръцкаш пред познати и непознати (особено пък във форум !?!? ?! ? !) и да ставаш за смях от комплексите си "Ма красива съм , ма слаба съм ... " и да чакаш ръкопляскания - жалко е.
То и затова хората с пластични операции донякъде са жалки - за околните е видно, че не са се харесвали и приемали такива каквито са.

# 1 453
Обобщенията не ми харесват на мен - прегърбени са не високите хора, а тези, които страдат от запек, коремът им се издува от тежест и се принуждават да го изпъчат напред, което автоматично кара гръбнака да се изгърби. Толкова е просто и ясно, вие търсите обяснение в комплеркси от височината. Другото е, че хората масово не тренират за гръб и мускулите им нямат сила да поддържат стойката изправена.

# 1 454
Ниските жени - много хубави и хармонични, пък високите били гърбави с неправилна стойка. Добре, добре. Важното е самоуспокоението да работи.
Е, ниските ритуално сепуку ли да си направят?!

Общи условия

Активация на акаунт