iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 413
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Денис, защо на този В12 са писали, че не е предназначен за деца?

Много ми харесва, че е органичен.

От друга страна пък се чудя как са го извлекли от растения, като В12 не се съдържа в никое растение и затова вегетарианците имат дефицит на В12?

# 121

От друга страна пък се чудя как са го извлекли от растения, като В12 не се съдържа в никое растение и затова вегетарианците имат дефицит на В12?
цитирам Калоян Гичев
Цитат
Много хора твърдят, че единствените храни, които съдържат витамин В12 са от животински произход. Това е поредния мит, който отдавна бе разбулен. Няма храни, които естествено да съдържат витамин В12 – нито животинските, нито растителните. Този витамин (В12) е микроб/бактерия и се произвежда от микроорганизмите. Така че ето го и отговора: не е необходимо да консумирате животински продукти, за да си набавите витамин В12. Бактериите, които живеят в червата ни, произвеждат В12, който след това се абсорбира през храносмилателния тракт. Това обаче не може да се случи, ако стомашно-чревният тракт не е благоприятна среда за растежа и размножението на добрата микрофлора (пробиотиците). Или ако е запушен с гъст, утаечен слой неусвоени протеини от месо, млечни продукти и глутено-съдържащи продукти като пшеницата.
Но и аз искам мнението на Денис  Hug  за В12

# 122
  • София
Аз много четох по темата този уикенд и честно казано всеки, който е решил да се изкаже по въпроса е дал някакво различно мнение.

Интересно ми е и точно този В12 пък що да не става за деца? Да не би заради това, че е спрей? и се предполага, че е опасно самО дете да си го впръсва?

# 123
В отзивите пишат, че го вземат за децата си и че е много вкусен. Wink

# 124
  • София
Мда, и аз прочетох...Но ми е странно, защото хем е органичен, хем на самата опаковка отзад си пише:

Not intended for children.

# 125
  • София
Здравейте, нова съм във форума и не можах да намеря сайт с инструкции как да пазарувам от този сайт.  Бихте ли ми предоставили някаква информация?
Благодаря Ви!

# 126
  • София

Този вит.В 12 е добит от органични храни и билки, чрез бактерията Saccharomyces Cerevisiae / технология, която се използва и при много други органични витамини и минерали/
Дозата е висока и затова производителя предупреждава, че продукта не е предназначен за деца / т.е. да не се самоназначава/, което не означава, че лекар не може да го назначи/препоръча.
В12 не се съдържа само в животинските продукти.
На В12 са богати водорасли, гъби, соеви продукти, вид черен чай, маруля и т.н., макар и в по-малки кол-ва.

Здравейте, нова съм във форума и не можах да намеря сайт с инструкции как да пазарувам от този сайт.  Бихте ли ми предоставили някаква информация?
Благодаря Ви!
Погледни на 1 стр. на тази тема - ако има въпроси, питай след това  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 127
  • София
Хм, 500mg не ми се струва никак много...
Последен въпрос, защото сигурно стана досадно с мойте въпроси за В12....

Та искам да питам В12 нали не е токсичен? т.е. не може да се предозираш с него  Rolling Eyes

# 128
  • София
Този Б 12,който коментирате, е много вкусен- дъщеря ми много го харесва- давам ѝ го веднъж седмично или по-рядко,/ заради високата доза на едно впръскване/.

# 129
  • София
Хм, 500mg не ми се струва никак много...
Последен въпрос, защото сигурно стана досадно с мойте въпроси за В12....
Та искам да питам В12 нали не е токсичен? т.е. не може да се предозираш с него  Rolling Eyes
ПДД е около 2-3мкг и ако няма индикации за прием на В12, 500мкг не е малка доза, но всеки си преценява.
Ако се предозира, може да причини: обрив /който може да продължи 4 месеца след преустановяване на приема на В12/ , сърбеж, подуване /отток/, главоболие, нервност, безпокойство, неволеви или неконтролируеми движения.
A по-сериозни са: ниски нива на калий в кръвта, застойна сърдечна недостатъчност, периферна съдова тромбоза, анафилаксия, задържане на течност в белите дробове и т.н.

# 130
  • софия
Денис ,бихте ли ми препоръчали вит.Ц и детски пробиотик ,които ще мога да ги сложа в домашно приготвени желирани мечета.

# 131
  • София
Денис ,бихте ли ми препоръчали вит.Ц и детски пробиотик ,които ще мога да ги сложа в домашно приготвени желирани мечета.
Ето предложения

----------------------------
Разлики между тези два продукта Астаксантин:

съдържа:
- вит. А и Лутеин
- шафраново масло
- добит от централната част на Мексико

вегетариански Астаксантин
- вегетарианска гел-капсула
    съдържа:
- розмарин
- зехтин
- добит от Чили

Дневна промоция
валидна до  02.08 - 20.00 ч. н. вр.

$1.99
Goddess Garden, Organics,
Kids, Natural Sunscreen, SPF 30, 1 oz (29.6 ml)

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 20:36 от denis.

# 132
Здравейте, момичета, denis  Hug

Можете ли да препоръчате хубав крем за коса (дълга, гъста и къдрава) с цел подхранване и защита от слънце и морска вода?

В една от предните поръчки получих този крем: http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Styling-Gel-BB-Sunflower-C … l-oz-200-ml/39572, но не съм впечатлена. Имам чувството, че ми изсушава косата.

Фен съм на марката, обожавам продуктите им за лице (особено този измиващ: http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Facial-Scrub-Lemon-Sugar-C … 1-7-oz-50-g/39591; Този нощен много добре ми хидратира кожата през горешините: http://www.iherb.com/Andalou-Naturals-Night-Repair-Cream-Resvera … fl-oz-12-ml/63093

И също си търся някякъв Anti Frizz продукт. От препоръчвания на Giovanni не видях особен ефект - доволни ли сте от някой друг?

bouquet

Благодаря за всичко, което споделяте!

# 133
  • софия
Благодаря ти спрях се на Алайв понеже им ползвам витамините и първият пробиотик.

# 134
 DanMary

http://www.iherb.com/Giovanni-2chic-Ultra-Sleek-Leave-In-Conditi … l-oz-118-ml/43355
 Peace
Слага се колкото грахче, мирише гадно, но върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт