iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 431
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Global mail by DHL би трябвало да е пощенска доставка.

Код за отстъпка при първа поръчка - SOV733
дали е така? newsm78 трябва да пускам поръчка и се чудя какво да правя...,до сега всички поръчки дори по 42 $ ,всичко ми е пристигнало в поща,не съм се занимавала с митници

# 151
Здравей denis!Имам голяма молба и зная,че само ти можеш да ми помогнеш....От 8 месеца съм в  менопауза,FSH-23-45-60.... тоест прогресивно се покачва.Имам Хашимото,високо кръвно и в последно време сърцето ме стяга,много наднормено тегло,със спирала Мирена.....Имам всички симптоми като горещи вълни,страхове,липса на концентрация....с две думи не съм добре.Какво бих могла да взимам като добавки,все ми се иска да имам още цикъл/на 47г.съм с 10 годишно дете/и дали да си махна Мирената...?Много благодаря и се извинявам за спама.
 bouquet bouquet bouquet

# 152
  • София
Здравей denis!
Скрит текст:
Имам голяма молба и зная,че само ти можеш да ми помогнеш....От 8 месеца съм в  менопауза,FSH-23-45-60.... тоест прогресивно се покачва.Имам Хашимото,високо кръвно и в последно време сърцето ме стяга,много наднормено тегло,със спирала Мирена.....Имам всички симптоми като горещи вълни,страхове,липса на концентрация....с две думи не съм добре.Какво бих могла да взимам като добавки,все ми се иска да имам още цикъл/на 47г.съм с 10 годишно дете/и дали да си махна Мирената...?Много благодаря и се извинявам за спама.
 bouquet bouquet bouquet
Здравей!  Hug
Трябва да се консултираш с АГ, Ендокринолог и ако е нужно с още някой специалист, /вкл. и по менопауза/ -  за да се отхвърлят съмнения за по-сериозни заболявания / защото може да има и някакво съвпадение/. Има тема за хормоните, заповядай там. Peace
Разгледай тези продукти:
http://www.iherb.com/Pure-Essence-Transitions-Herbs-for-Menopaus … -Veggie-Caps/3230
http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-AM-PM-Menopause-Formula-W … a-60-Tablets/2207
Може да включиш Омега 3, МВИглика, МВитамини, но заради Хашимотото, трябва задължително да се консултираш с лекаря си.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 153
Имам една питанка за промо-пробиотиците за 1$ - всеки път ли ви дава да ги поръчвате на промо цената?
Скоро ги поръчах, а сега ми ги дава на редовна цена, а защо ли помня, че при вас всеки път ги даваше на промо?  Rolling Eyes

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка

# 154
Имам една питанка за промо-пробиотиците за 1$ - всеки път ли ви дава да ги поръчвате на промо цената?
Скоро ги поръчах, а сега ми ги дава на редовна цена, а защо ли помня, че при вас всеки път ги даваше на промо?  Rolling Eyes

При мен ги дава всеки път, когато им сменят цената, а те често го правят, последният път ги пуснах за 10 цента, миналата седмица за 1 долар.  Peace

Код за 5 $ отстъпка при първа поръчка от  iherb.com - SDB331

# 155
# 156
  • София
Ако не сте забелязали - има отстъпка за количества: 2 броя - 5% отстъпка  Peace

# 157
Аз пуснах поръчка с новите условия за шипинг, понеже снощи я бях приготвила вече и дори имам още 1 за пускане. Като завърших поръчката ми даде очаквана дата на получаване 15-18 август, което ме кара да мисля, че ще дойде с ДЧЛ толкова бързо.  ooooh!

Код за 5 $ отстъпка при първа поръчка от  iherb.com TFD565

# 158
  • София
Кодът: VISASP  / -10% / за суми над 80$ - работи  Peace

# 159
Изпуснах ви покрай почивките.  Hug

Май пак има промяна в доставките. Дава ми я $7,19 за поръчка малко над $30.

Тази захар получи ли я някой,  за да сподели как е като вкус?
Стевията нещо не ми допада....

Код за отстъпка при първа поръчка οτ iherb.com - LQQ746

# 160
  • София

Май пак има промяна в доставките. Дава ми я $7,19 за поръчка малко над $30.
Има значение и теглото, писах на сайта - отговорят ли ми, ще пусна информация за доставката, а дотогава сме на проба-грешка. Wink

# 161
DanMary
Ще споделиш как ухае твоя продукт  Peace
Имам лосиона за тяло / от тази серия/ и при него се получава същото.

Ще споделя  Peace
Очаквам го тези дни да пристигне  Sunglasses

А дали, ако се държи в хладилник няма да изкара по-дълго?

# 162
  • София
Скрит текст:
DanMary
Ще споделиш как ухае твоя продукт  Peace
Имам лосиона за тяло / от тази серия/ и при него се получава същото.
Ще споделя  Peace
Очаквам го тези дни да пристигне  Sunglasses
А дали, ако се държи в хладилник няма да изкара по-дълго?
Да, съхранявай го в хладилник - така се удължава срока на годност на продукта.
Само да не се сгъсти. Пробвай първо с малко кол-во - 1/2чл , за 24 часа Peace

# 163
  • Бургас
Аз пък пуснах поръчка в неделя, 31.07, с доставка ups-$4, но ми я шипнаха чак днес и то с DHL Global PP. Да видим кога и къде ще дойде.
Код за 5 $ отстъпка от iherb - WCZ857

# 164
  • Добрич
Моята поръчка от 31 юли е изпратена на 1 август с въздушна поща.

Общи условия

Активация на акаунт