RYANAIR - 3

• 127 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, малко странен въпрос - смених датата на единия от полетите / двупосочен/ и съсответно платих таксите и т.н. , НО сега се оказва , че първата дата ми е била по- удобна! Има ли начин да анулирам смяната на датата ?

Естествено, правиш още една промяна и готово. Ако не ти харесва идеята, може да им се примолиш, но не вярвам да свърши работа.

# 616
  • София
Излиза си багажът, само че с много дребен шрифт. Върнахме се вчера от Милано и на бордната карта си има багаж. Под "Gate closes" долу по средата (много дребен надпис) Simple Smile

# 617
Извинявам се, че питам без да съм чела подробно темата, но за единия ми полет пише, че има само 4 места, затова бързам. Маркирала съм си двупосочни 3бр. излиза ми цената горе вдясно и това е всичко, което ще трябва да платя, нали? Т.е. няма някакви допълнителни такси, които да ме изненадат след това.

# 618
Ако не ползваш нещо от екстрите,които ще се покажат след това.

# 619
Здравейте, малко странен въпрос - смених датата на единия от полетите / двупосочен/ и съсответно платих таксите и т.н. , НО сега се оказва , че първата дата ми е била по- удобна! Има ли начин да анулирам смяната на датата ?

Естествено, правиш още една промяна и готово. Ако не ти харесва идеята, може да им се примолиш, но не вярвам да свърши работа.
Не ми харесва - таксата е 33 Е , златен излиза билета! Ще опитам на чат-а

# 620
  • Чукарландия
Излиза си багажът, само че с много дребен шрифт. Върнахме се вчера от Милано и на бордната карта си има багаж. Под "Gate closes" долу по средата (много дребен надпис) Simple Smile

Това на хартиен носител ли? При мен само на мобилното приложение го има багажа. На хартиен носител, върху бордната карта никъде не е отбелязан багаж. Peace

# 621
  • София

Това на хартиен носител ли? При мен само на мобилното приложение го има багажа. На хартиен носител, върху бордната карта никъде не е отбелязан багаж. Peace
Имам отбелязан багаж и на хартиена и на мобилната бордна карта. Peace

# 622
  • Чукарландия

А при мен няма на хартиения носител. Лошо. Rolling Eyes

# 623
  • София
Направила съм резервация май месец, а не ми я намира в сайта.....
Като си влезете в профила, отидете в "My Bookings", след това в "Can't find your upcoming trip?" и от там по номера може да си издирите резервацията.
Много благодаря! За първи път купих с тях. А понеже имам още месец ,реших да погледна! Цяла сутрин ми даваше,че нямам резервации.... аз съм търсила по самолет...

# 624
  • София
Цитат на: BBeLLa Под "Gate closes" долу по средата (много дребен надпис) Simple Smile
[/quote

Според мен няма да имаш проблеми. Би трябвало да го имат отбелязан в системата. Simple Smile Ако се притесняваш и имаш възможност, инсталирай си мобилното приложение и се изтегли бордните карти...

# 625
  • Чукарландия
Цитат на: BBeLLa Под "Gate closes" долу по средата (много дребен надпис) Simple Smile
[/quote

Според мен няма да имаш проблеми. Би трябвало да го имат отбелязан в системата. Simple Smile Ако се притесняваш и имаш възможност, инсталирай си мобилното приложение и се изтегли бордните карти...

Да, благодаря! Имам мобилното приложение и в него ми е бордната карта. Ако се наложи - ще я покажа. Peace

# 626
Кажете Ryanair как е като компания и удобство. Много мои колеги твърдят че е много неудобно и тясно, но аз не съм пътувала още с тях.

# 627
тясно е да, но за тази цена на билетите не може да се очаква комфорт.
за мен са ОК, ако ще пътуваш само с ръчен багаж - хем евтино, хем си правиш екскурзията, но ако ще трябва да пътуваш с нормален багаж от 20-30 килограма, по-добре си избери друга, нормална компания.

# 628
  • София
Защо? Ние бяхме с чекиран бягаж 20 кг. Никакъв проблем или разлика с други "нормални" авиокомпании... Малко тясно, но за кратки полети е ок.Wink

# 629
на нас изобщо не ни беше тясно, а мъжът ми е едър човек - не се оплака
при обратния полет имаше и свободни места, така че финално се разположихме всеки сам на тройка, с място до прозорец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт